L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Helt igennem fantastisk service! Talte med kundeservice inden jeg handlede, og fik god hjælp af en venlig medarbejder. Udover det var der lyn hurtig levering. Pakken var klar til afhentning dagen efte... Leggi di più
Dejlig oplevelse, venlig og serviceminded person, der svarede på alle mine spørgsmål. Leveringen var lynhurtig, og forsvarligt pakket ind, bestemt IKKE sidste gang jeg har handlet hos Watchmen,synd... Leggi di più
Watchmen.dk er en danskejet webshop, der tilbyder et bredt udvalg af dame- og herreure samt smykker, bælter og urbokse. Vores mål er at give alle kunder en tryg og god oplevelse – hver gang. Vi prioriterer service højt, og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. De fleste ure sendes samme dag, de bliver bestilt, direkte fra vores lager i Danmark, så du kan modtage din ordre hurtigt og sikkert
Dragebakken 22, 5560, Aarup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Meget lækkert ur og flot design. Vi havde dog nogle problemer med at finde en urmager der ville tage nogle led af lænken. Vi forsøgte 2 urmagere uden held. Jeg ringede til watchman og fik en rigtig god behandling. Manden i firmaet kunne ikke forstå at det skulle være et problem, det var aldrig sket før men vi skulle bare sende uret til dem og så skulle de nok ordne det. Inden vi sendte det afsted prøvede vi urmager nr 3. De ville gerne ordne det🥳 Watchmen har gode varer og god service. Kan varmt anbefale dem

Risposta di DW Company ApS
Jeg har fået en positiv, hjælpsom og venlig service ved køb af ur.
Det gik hurtigt fra jeg bestilte, til jeg modtog min vare, hvilket jeg sætter pris på.
Desværre må jeg sige, at uret ikke helt lever op til mine forventninger. Jeg synes, det så væsentligt pænere ud på jeres hjemmeside end det, jeg modtog.

Risposta di DW Company ApS
Alt var fantastisk..De leverer varer meget hurtigt
Varen var igod kvalitet.. Anbefales
Phi Dung An
Hurtig ekspedition trods
Købte for 3 måneder siden et ur af Watchmen. Desværre holdt det op med at gå, og jeg sendte det til reparation hos dem. Det viste sig at det bare skulle have nyt batteri, men glasset gik i stykker da bagpladen skulle sættes på igen. Jeg fik mine penge retur allerede efter 2 dage og har allerede købt et andet ur hos dem. Er meget tilfreds med firmaet og anbefaler dem hellere end gerne.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.