Fijne installateur. Geven goede uitleg en werken voorzichtig. Ben blij met de aankoop en hoop dat ik de inverstering snel terugverdien.
Heb via dit bedrijf een warmtepomp gekocht. Installatie is goed gegaan. Bestelling werd ook optijd geleverd.
Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Leveren tegen normale prijzen. Warmtepomp is van goede kwaliteit en doet het goed.
Onze nieuwe warmtepomp draait zonder problemen, echt een goed product. Hoop er lang van te mogen genieten.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij warmtepompalmere.com, uw betrouwbare partner voor alle diensten op het gebied van warmtepompen in Almere en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, onderhoud en reparatie van warmtepompsystemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze missie is om duurzame en energie-efficiënte oplossingen te bieden die niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Bij warmtepompalmere.com begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Ons team van gecertificeerde en ervaren technici staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste systeem, het vakkundig installeren en het regelmatig onderhouden van uw warmtepomp om optimale prestaties te garanderen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden, vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de nazorg. Onze klanten waarderen onze professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak, wat blijkt uit de vele positieve beoordelingen die we ontvangen. Kies voor warmtepompalmere.com en ervaar zelf de voordelen van een duurzame, energiezuinige oplossing voor uw verwarmings- en koelbehoeften. Bezoek onze website voor meer informatie en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Paesi Bassi
- +31363690336
- contact@warmtepompalmere.com
- warmtepompalmere.com
De installatie werd netjes uitgevoerd…
De installatie werd netjes uitgevoerd zonder dat het ons dagelijkse ritme verstroorde
Er waren geen onverwachte complicatie…
Er waren geen onverwachte complicatie tijdens de montage wat ik fijn vond.
uitleg over dag en nachtschema in app…
uitleg over dag en nachtschema in app was helder alleen scherm liep soms vast
geen plots harde start meer alles loopt…
geen plots harde start meer alles loopt rustig
ik had verwacht gezoek met codes maar…
ik had verwacht gezoek met codes maar nee gewoon gekoppeld
Geen Geur Van Verf Of Schoonmaak Gewoon FrIsse
geen geur van verf of schoonmaak, gewoon frisse rimte
ik hoefde geen stofzuiger te pakken na…
ik hoefde geen stofzuiger te pakken na de installatie ze hadden alles zelf al keurig gedaan
ik kreeg duidelijke info terwijl ze ook…
ik kreeg duidelijke info terwijl ze ook de waterdruk meenamen in de check
Warmtepomp Aangesloten Zonder Troep Ach
warmtepomp aangesloten zonder troep achter te laten zelfs al was het een krappe ruimte onder het trapgat
sinds de installatie draait alles…
sinds de installatie draait alles stabiel, geen foutcodes of gekke kuren, dus dat is erg geruststellend
vroeger klamme zomers en koude voeten…
vroeger klamme zomers en koude voeten in de winter, nu gewoon altijd relaxed binnen
super geholpen met alles rondom de…
super geholpen met alles rondom de warmtepomp en EPC optimalisatie
warmtepomp van topkwaliteit
warmtepomp liet even op zich wachten…
warmtepomp liet even op zich wachten maar kwaliteit is goed en prijs is prima
Ben blij met de warmtepomp en verbaasde…
Ben blij met de warmtepomp en verbaasde me eerst over de goedkope prijs maar kopen hier zeer groot in wat ze nogal wat korting oplevert.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.