Valutata 5 stelle su 5

Voor mij is het grootste verschil dat bewegen nu vanzelf gaat. Normaal stelde ik wandelen vaak uit, zeker als het druk was of slecht weer. Nu pak ik meerdere korte momenten per dag mee.

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik hem vooral in de ochtend om rustig op gang te komen. Het helpt mij om de dag met meer focus te beginnen. In plaats van meteen stil achter mijn laptop te zitten, beweeg ik alvast een beetje.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over deze band! Ik loop nu tijdens telefoongesprekken in plaats van hangen op de bank. Scheelt serieus veel stappen per dag. Bellen en bewegen tegelijk!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di attrezzature sportive
  2. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Bij Walkmore geloven we dat meer bewegen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom ontwikkelen en verkopen wij slimme, compacte loopbanden die perfect passen in het moderne thuisleven. Onze loopbanden zijn ontworpen voor mensen die actief willen blijven zonder afhankelijk te zijn van het weer, drukke sportscholen of een strak trainingsschema. Met een loopband van Walkmore kun je eenvoudig bewegen terwijl je werkt, televisie kijkt of ontspant. Veel van onze modellen zijn stil, compact en eenvoudig op te bergen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in huis of op kantoor. Zo wordt dagelijks bewegen een natuurlijk onderdeel van je routine. Naast onze loopbanden bieden we ook praktische accessoires die het gebruik nog comfortabeler maken. Denk aan beschermmatten voor onder de loopband, handige bekerhouders en andere accessoires die bijdragen aan een prettige en stabiele trainingservaring. Wat Walkmore uniek maakt, is onze focus op gebruiksgemak, kwaliteit en een actieve lifestyle. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om betrouwbaar, veilig en toegankelijk te zijn voor iedereen die meer wil bewegen. Of je nu dagelijks wilt wandelen, actief wilt blijven tijdens het thuiswerken of simpelweg een gezonde gewoonte wilt opbouwen, met Walkmore haal je een praktische en moderne oplossing in huis die bewegen makkelijker maakt dan ooit.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veel meer energie!

Ik had vaak last van dat ik in de middag moeier werd en greep dan snel naar koffie. Nu ga ik liever even rustig lopen. Dat geeft me nog veel meer energie!

29 maggio 2026

Echt top!

Wandelen tijdens werkzaamheden

Bij rustige werkzaamheden merk ik dat wandelen me juist helpt om lekker in een flow te komen. Ik ben minder snel afgeleid en kan mijn aandacht er langer bij houden. Doordat ik het tempo rustig houd, kost het weinig energie en is het goed vol te houden tijdens het werken.

Non scritta su invito

Top aankoop tot nu toe

Top aankoop tot nu toe. Gebruik hem bijna elke dag even tussendoor tijdens werk. Loopt super soepel, maakt weinig geluid en neemt minder ruimte in dan ik dacht. Ook chill dat je snelheid en helling makkelijk kunt aanpassen. Echt ideaal als je meer wil bewegen zonder constant dat moeilijke gedoe om naar de sportschool te gaan.

Rust in mijn werkdag

Ik werk veel thuis en merkte dat ik op drukke dagen bijna niet van mijn plek kwam. Sinds ik tussendoor rustig wandel, voelt mijn werkdag veel lichter. Mijn hoofd blijft helderder en ik merk dat stress zich minder snel opbouwt. Het fijne is dat ik er geen aparte workout van hoef te maken.

Blij met de X3 keuze!

Ik twijfelde tussen de X2 en X3. Uiteindelijk voor de X3 gegaan vanwege de hellingstand en daar geen spijt van. 6% is echt meer dan genoeg!

18 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Perfect voor thuiswerken en extra stappen

Ik werk veel thuis en wilde wat actiever worden achter mijn bureau. Deze loopband is ideaal: ik loop langzaam terwijl ik werk en zie zo die extra stappen elke dag. Het apparaat is lekker stil, dus ik kan gewoon videobellen zonder lastige achtergrondgeluiden.

12 maggio 2026

Erg tevreden mee

Had eerst zo’n goedkope van een ander merk geprobeerd maar die piepte constant. Deze voelt veel steviger en hoor ik niet.

8 maggio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più