Kjøpte Korsbakken servant, benkeplate, bolleservant og dusjsett til nytt baderom. Fikk veldig god hjelp underveis i prosessen og gode råd. Varene fikk vi til forventet tid.
varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Leggi di più
mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Leggi di più
Update (02.10.26): I got a fast reply on my review but the account still wasn’t reopened and I did not get my money back (30’000NOK). Also my emails and calls are still not answered! I ordered a v... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Den komplette VVS nettbutikken
Salhusvegen 55, 5131, Nyborg, Norvegia
- 0047 55399600
- post@vvskomplett.no
- vvskomplett.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig forsinket leveranse
Veldig forsinket leveranse, har bestillt og betalt for en bereder den 2.12.2025 og det har kommet etter en måned, selv om på nettsiden står levering i 2-4 dager.
Bestilte en sensor som jeg fikk…
Bestilte en sensor som jeg fikk ordrebekreftelse på. Så ble det tyst! Ingen mld om at denfingen skal sendes og ingen svar på henvendelse på mail. Elendig service!

Risposta di Vvskomplett AS
De skaffer det du trenger.
Rask levering
Det ble lang leveringstid og…
Det ble lang leveringstid og kundemottak ga ikke tilbakemelding ved forespørsel
Tok en god stund før varen faktisk ble…
Tok en god stund før varen faktisk ble sendt. Sendte derfor mail for å etterspørre varen, ennå ikke fått svar.
Men varen dukket opp i posten 1,5 uke senere.
Derfor tre stjerner. Ellers ok.
Jeg har bestilt en vare 30.11.2025
Jeg har bestilt en vare 30.11.2025. Dere har akseptert ordren og så blir det stille. Jeg har purret per mail og telefon uten hell. Det har gått to måneder siden bestilling.
to måneder etter bestilling er satt har…
to måneder etter bestilling er satt har jeg fortsatt ikke fått delen som er bestil og ikke fått vite når den kommer. forsøkt å sende email til post@ uten å få svar. Har ringt inn med lovnad om få svar samme dag på emial men ikke noe email motatt
Purret 2 ganger før det bestilte…
Purret 2 ganger før det bestilte produkt vart sendt. Ingen tilbakemelding om forsinkelser eller når det vart sendt.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Tok 2 mnd før jeg mottok varen. Jeg sendte 3 mailer som jeg ikke fikk svar på. Når jeg ringte sa de at varen skulle komme uka etter, men det skjedde ikke. Måtte ringe på nytt. Ble sagt at jeg skulle få kompensasjon, men det fikk jeg ikke. Kommer ikke til å handle på denne butikken igjen.

Risposta di Vvskomplett AS
Jeg har ikke mottatt varen som jeg…
Jeg har ikke mottatt varen som jeg bestilte ca. 09.12.25
Har ikke fått varen enda.
Bestilte varer 19.12.2025 som enda ikke…
Bestilte varer 19.12.2025 som enda ikke er levert. Ved forrige bestilling kom deler av leveransen lenge etter første del leveranse. Ingen forklaring eller varsler. ikke imponert.
Totalt useriøs bedrift
Har enda ikke fått varen min som jeg bestilte for et halvt år siden. Ingen svarer meg på mail. Verste sevicen og butikken jeg har vært borti. Totalt userøst
Fikk det jeg skulle ha med en gang
Fikk det jeg skulle ha med en gang, og hun jeg snakket hadde full peiling på ulike produkter.