Vvskomplett AS Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Kjøpte Korsbakken servant, benkeplate, bolleservant og dusjsett til nytt baderom. Fikk veldig god hjelp underveis i prosessen og gode råd. Varene fikk vi til forventet tid.

varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Leggi di più

mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Leggi di più

Update (02.10.26): I got a fast reply on my review but the account still wasn’t reopened and I did not get my money back (30’000NOK). Also my emails and calls are still not answered! I ordered a v... Leggi di più

1. Negozio di forniture per il bagno

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Den komplette VVS nettbutikken

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

117 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilte en sensor som jeg fikk…

Bestilte en sensor som jeg fikk ordrebekreftelse på. Så ble det tyst! Ingen mld om at denfingen skal sendes og ingen svar på henvendelse på mail. Elendig service!

21 gennaio 2026
Logo di Vvskomplett AS

Risposta di Vvskomplett AS

Hei,

Takk for tilbakemelding.

Svarte deg i går på henvendelsen din på mail.
Produktet på din ordre er bestillingsvare fra underleverandøren med 2 – 3 ukers leveringstid.
Dette er spesifisert på produktet ved bestilling. Som vi svarte deg på mail er dette ventet inn om en ukes tid og sendes da omgående videre til din adresse.
Sporings informasjon vil da bli sendt til deg når det er opprettet. 😊

to måneder etter bestilling er satt har…

to måneder etter bestilling er satt har jeg fortsatt ikke fått delen som er bestil og ikke fått vite når den kommer. forsøkt å sende email til post@ uten å få svar. Har ringt inn med lovnad om få svar samme dag på emial men ikke noe email motatt

28 novembre 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Tok 2 mnd før jeg mottok varen. Jeg sendte 3 mailer som jeg ikke fikk svar på. Når jeg ringte sa de at varen skulle komme uka etter, men det skjedde ikke. Måtte ringe på nytt. Ble sagt at jeg skulle få kompensasjon, men det fikk jeg ikke. Kommer ikke til å handle på denne butikken igjen.

28 novembre 2025
Logo di Vvskomplett AS

Risposta di Vvskomplett AS

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt med denne bestillingen.

Produktet var dessverre restnotert hos leverandøren, og leveringstiden fra fabrikken ble betydelig lengre enn først opplyst til oss. Vi forstår godt at dette har vært frustrerende, spesielt når leveringstidene vi fikk fra leverandøren viste seg å ikke stemme.

Når det gjelder kommunikasjonen ser vi at vi har hatt dialog på e-post, men dersom noen av henvendelsene dine ikke har blitt besvart slik de skulle, beklager vi det på det sterkeste. Det er selvfølgelig ikke slik kundeservice vi ønsker å levere.

Du nevner også kompensasjonen som ble lovet. Det skal vi selvfølgelig følge opp. Ta gjerne kontakt med oss igjen på e-post, så sørger vi for at dette blir ordnet opp med en gang.

Vi beklager igjen opplevelsen og håper vi kan få muligheten til å rette opp inntrykket.