Er werd zeer adequaat op onze aanvraag gereageerd. Zonder toelichting konden we direct veel activiteiten in de proefperiode uitvoeren. De app is gebruikersvriendelijk. Vragen werden door de helpde... Leggi di più
Alles-in-een voor 'n VvE. accuraat platform met een zeer correcte en snelle ondersteuning. Op- en aanmerkingen t.a.v. het website inclusief bijdragen worden zeer snel in behandeling genomen.
Heel erg handig al die verschillende feateres in 1 programma. Boekhoudkundig kan het beter. Kost veel tijd iets te verwerken, mag wel een naar gekeken worden.
Een hele fijne website! Goede regie over de VvE documenten en een fijne communicatiemethode met de leden, die in de website is geïntegreerd. Top!
Dettagli dell'azienda
- Amministrazione immobiliare
- Manutenzione immobiliare
- Agenti immobiliari
- Consulente immobiliare
- Azienda di software
Scritti dall'azienda
VvE.nl is dé plek waar u alles regelt voor het succesvol beheren van uw VvE. Van een gebruiksvriendelijke app voor eigenaren tot een publiek forum voor interactie tussen VvE’s. Daarnaast fungeert VvE.nl als een uitgebreide kennisbank met alle antwoorden op uw VvE-gerelateerde vragen. In onze bedrijvengids vindt u altijd snel een geschikte dienstverlener voor uw VvE in de buurt. En als u dan nog vragen heeft, staat onze geavanceerde AI-chatbot, of een van onze medewerkers, altijd voor u klaar uw VvE gerelateerde vragen te beantwoorden.
Oscar Romerolaan 10, 1216 TK, Hilversum, Paesi Bassi
- info@vve.nl
- vve.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Kompleet en gebruiksvriendelijk
Vragen werden door de helpdesk snel en deskundig beantwoord.
Alle functies die wij verwachten zijn in de app aanwezig.
De handleiding is zeer duidelijk.
Alles-in-een voor 'n VvE
Heel erg handig al die verschillende…
Kost veel tijd iets te verwerken, mag wel een naar gekeken worden.
Alles wat we nodig hebben zit in de app…
Alles wat we nodig hebben zit in de app. Bij vragen hebben we snel een antwoord.
Super tevreden.
Een hele fijne website
Als VvE hebben we goede ervaring met…
Als VvE hebben we goede ervaring met VvE.nl bij het oplossen van problemen die we tegen kwamen.
Het is een goed en handig programma dat de communicatie met de VVe-leden vergemakkelijkt…
Het is een goed en handig programma dat de communicatie tussen de VVe-leden vergemakkelijkt.
Nieuwe tevreden klant
Wij zijn een nieuwe klant van VvE.nl en zeer tevreden met de ondersteuning die we krijgen van uit het bedrijf, korte lijntjes.
Waarom dan toch 'maar' 4 sterren, we merken dat het bedrijf nog aan het ontwikkelen is en lopen soms tegen wat zaken aan, waar wij behoefte aan hebben, maar er nog niet is. Maar we hebben er alle vertrouwen in, dat ook dat uiteindelijk de vijfde ster gaat verdienen.
VvE app is fantastisch
We hebben de app een aantal maanden mogen proberen voordat we overgingen op een abonnement. Via de mail of telefonisch kon je makkelijk en snel je vragen stellen.
Zonder meer goed.
Voldoet op alle punten aan verwachtingen. Ook de boekhoudmodule is erg goed voor een VvE. Een uitkomst voor elke VvE. Een echte aanrader.
Fantastische service
Fantastische service en zeer goede intiutieve website/portaal die vooral ook voor de eigenaren/ bewoners een verademning is tov andere beheerssystemen
Overzichtelijk en goede ondersteuning…
Overzichtelijk en goede ondersteuning bij boekhoudprogramma
Goede ondersteuning en advies
Goede ondersteuning en advies bij implementatie van de App. Daarnaast goed bereikbaar voor vragen en snel in het beantwoorden.
Groot voordeel is de beschikbaarheid van de App op smartphone en tablet met daarnaast toegang via de website van VvE.nl
Alles onder één dak
Prima App waar alle VvE administratie onder één dak geregeld wordt. Toegankelijk voor alle leden via de App voor documenten, besluiten, ALV, financiën enz. Een aanrader voor elke VvE.
probleemloze en eenvoudig te hanteren website
De website werkt probleemloos, heeft veel mogelijkheden en, wat ik erg belangrijk vind: Bij problemen is de beheerder goed bereikbaar en in no time is het probleem opgelost.
Snelle reactie bij hulpvragen en prima…
Snelle reactie bij hulpvragen en prima ondersteuning door Martin en Bianca Pruim!
Wat een mogelijkheden!!
Ik ben nog maar een beginnende gebruiker, maar nu al razend enthousiast. En dat terwijl ik de indruk heb nog niet alle mogelijkheden te hebben ontdekt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.