Goede producten en service. Aangezien ik met een kinderwagen was werd de 10kg zak houtskool zelfs naar mijn auto gebracht. Top service!
L'azienda ha risposto
⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende satéhanger! Wat een geweldige aankoop! De satéhanger is stevig, praktisch en van uitstekende kwaliteit. De spiesen hangen mooi vrij boven de hitte, waardoor de saté gelijkma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ze hebben alles in het assortiment wat je maar kan wensen, zowel qua materiaal als vlees en rubs en sauzen. Alleen zag ik wel dat er erg veel (marabu) kolen niet leverbaar was. Heb daarom wel moeten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gewoon goed rookmot gehaald grote baal. Was in de biuurt.Moet wel zeggen vorige keer werd de 25 kilo nitriet zout keurig door verkoopster naar auto gebracht. De 15 kilo rookmot kon ik als vrouw zijnde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Vuur & Rook draait alles om passie voor vuur, smaak en samenzijn. Of je nu een beginnende grillmaster bent of een doorgewinterde pitmaster, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van elk moment rond het vuur iets bijzonders te maken. Van topkwaliteit BBQ's en smokers tot houtskool, rubs, sauzen en accessoires... Wij brengen vuur tot leven. Stap in onze wereld van rokerige aroma’s, slow cooking en pure beleving. Want bij Vuur & Rook draait het niet alleen om eten, maar om genieten. Buiten. Samen.
Goorsteeg 3, 6741 TA, Lunteren, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Het voelt altijd weer als een uitje, even naar Vuur en Rook.
Deze keer meerdere dingen gekocht maar vooral de thermopen was belangrijk want na vele jaren trouwe dienst werd de oude slechter.

Risposta di Vuur en Rook
De bestellingen met onder andere vlees werd vakkundig ingepakt en verzonden. Pakket werd snel geleverd

Risposta di Vuur en Rook
Heerlijk stuk vlees en volgens mij heb ik hem ook perfect bereid na advies van jullie.

Risposta di Vuur en Rook
Heerlijke surprisebox! We kunnen weer even vooruit met de lekkere rubs.

Risposta di Vuur en Rook
Bestelling Makkelijk kunnen plaatsen.
Snelle levering en netjes bezorgd

Risposta di Vuur en Rook
Snelle verzending, veel keus. Ook goed geholpen via de chat. Hier ga ik vaker bestellen!

Risposta di Vuur en Rook
Aantal zakken kolen besteld, keurig verpakt en netjes de volgende dag thuis afgeleverd.

Risposta di Vuur en Rook
Leuke aanbieding: één dag geen verzendkosten. Hoewel ik meestal in Lunteren langs ging, toch eens gebruik gemaakt van "deze aanbieding" die de volgende dag zou worden bezorgd. Helaas, wel diverse mails van de bezorg-organisatie trunkrs maar géén levering van de bestelling. Na 2 dagen Vuur en Rook geappt. Die komen met een vaag verhaal dat ze het bestelnummer niet kunnen vinden en dat bezorger trunkrs het bezorg adres ook niet kon vinden.... zou verkeerd zijn gespeld. Wat een trieste ongeloofwaardige smoezen.
Vervolgens is het aanbod dat ik de bestelling zelf kan komen ophalen of mijn geld terug. Mijn suggestie dat ze het zelf hadden kunnen langsbrengen werd van de hand gewezen. Géén enkele verontschuldiging: er wordt gesuggereerd dat de fout gelopen bestelling eigenlijk mijn schuld zou zijn dit terwijl Vuur en Rook en trunkrs zijn die de zaak totaal niet op orde hebben.
Wat is dit voor een onprofessionele en klant-onvriendelijke winkel!
Voor mij géén Vuur en Rook meer!
Jammer.

Risposta di Vuur en Rook
Alles prima geregeld en super geholpen

Risposta di Vuur en Rook
Heb daar een boek bestel, dat werd snel geleverd, keurig verpakt en makkelijk traceerbaar. Helaas het verkeerde boek geleverd gekregen, maar na contact met de klantenservice voor dit kleine issue werd alles naar meer dan volle tevredenheid ook super snel opgelost en heb ik het juiste boek thuis gekregen. Top opgelost, website staat by mijn favoriete site voor een volgende bestelling.

Risposta di Vuur en Rook
Ik bestel er wel vaker en alles wordt altijd netjes geleverd en de kwaliteit van het vlees is ook goed.

Risposta di Vuur en Rook
Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij Vuur en Rook! Allemaal waren ze fantastisch, de service is uitmuntend en ze hebben alles wat een bbq liefhebber als ik nodig heeft. Mijn vaste leverancier van kolen en bbq accessoires.

Risposta di Vuur en Rook
Goede producten, leveren op tijd zoals ze beloven. Duidelijke communicatie.

Risposta di Vuur en Rook
Top zaak, enthousiast personeel goede producten en geven mooie workshops. Aanrader.

Risposta di Vuur en Rook
Geweldige zaak! Passie spat eraf! Geen verkooppraatjes maar gemeend op maat advies.