L'azienda ha risposto
Kamado workshop. Laat ik beginnen met AANRADER. Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s. Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kamado gekocht, snel geleverd en goede uitleg ontvangen. basis workshop gehad van Gertjan van Dijk. duidelijke uitleg gehad veel tips en recepten, wij gaan hier meer workshop volgen
L'azienda ha risposto
Bestelling geplaatst, volgende ochtend gebeld door Beef Exclusief om me te laten weten dat de Picanha niet meer op voorraad was, kreeg een vervanging aangeboden. Helemaal top, geen probleem. Werd deze... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Goed contact, snelle bezorging en was netjes verpakt. Dus helemaal blij.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Prachtig stuk vlees besteld en gehaald, en het uitstekende eigen merk houtskolen. Alles piekfijn in orde, goed geholpen en zoveel keuze en deskundigheid voor de echte kamado bbq liefhebber.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Erg goed verpakt en keurig volgens afspraak geleverd

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Kamado gekocht, snel geleverd en goede uitleg ontvangen.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van heerlijk eten op of in een kamado. En dat alles tijdens een supergezellige middag. Nogmaals dank.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Uitstekende service, vriendelijke mensen. Denken met je mee van de bestelling tot aan de bezorging. Niks op aan te merken.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Product en bestelling zijn perfect
Alleen verzendkosten veel te hoog

Kamado workshop.
Laat ik beginnen met AANRADER.
Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal over temperaturen regelen en verschillen in houtskool.
Daarna aan de gang in een gave serre. Verschillende gerechten gemaakt, en uiteraard gegeten.
Leerzaam gezellig en lekker.
We gaan de volgende keer voor next level.
En na afloop de recepten in de mail.
Met vriendelijke groeten Ruud en Ron

Risposta di Beef Exclusief B.V.
goede snelle levering en het artikel had een mooie prijs in vergelijking met ander sites

Risposta di Beef Exclusief B.V.
De workshop werd op een ontspannen, supergezellige wijze gecoacht. Echt weer wat variaties uitgeprobeerd waar ik weer verder mee aan de slag kan.

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Beef exclusief is echt heel makkelijk en over het algemeen heel goed vlees. Ik had de st louis style spare ribs van Swift, deze zijn niet de allerbeste al zeg ik het zelf. Maar over het algemeen bestel ik en blijf ik bij ze bestellen en ben ik zeer tevreden

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Prima prijs. Snelle levering. Prettige communicatie. Kortom: goede service!

Risposta di Beef Exclusief B.V.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.