Vrijdoorvermogen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Moet eerlijk zeggen, ik was heel wantrouwig voordat ik mij aanmeldde. Je hebt natuurlijk heel veel onbetrouwbare adviseurs, maar echt tot nu toe een super ervaring gehad met Pepijn en Max. Ben echt ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

tot nu toe zeer goede ervaring met vrij door vermogen. de mederwerkers zijn erg vriendelijk en hebben echt verstand van wat ze doen. ze leggen alles goed uit en wanneer je vragen hebt kun je tussendo... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben echt supervriendelijk, duidelijk en uitgebreid geïnformeerd. Toen bleek dat wij alles al aardig voor elkaar hadden en ik een te kleine ondernemer ben hebben we besloten niet met elkaar in zee t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vrij door Vermogen heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat er nodig is om mijn pensioen goed te regelen en zelfs eerder te kunnen stoppen met werken. Pepijn en Jelle zijn ontzettend vr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pianificatore finanziario

Scritti dall'azienda

Vrij door Vermogen helpt ondernemers en professionals grip krijgen op hun geld, pensioen en investeringen. Wij bieden een concreet stappenplan richting financiële rust en vrijheid – zonder complexe taal of vage adviezen. In 6 weken creëren we overzicht, bouwen we aan een slimme strategie én benutten we fiscale voordelen. Met persoonlijke begeleiding, bewezen methodes en een betrokken team zetten we jouw financiële doelen centraal.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

70 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Niet twijfelen, maar instappen!

Wanneer je zelf niet zo handig bent met cijfers, weet je vaak ook niet zo goed waar je moet beginnen. Mijn advies: stap in bij vrij door vermogen. Pepijn neemt je doormiddel van theorie mee in de financiële keuzes die je kan maken en wat de impact ervan kan zijn. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Het geeft mij een gerust gevoel dat ik weet dat ik goed bezig ben met mijn pensioen en de touwtjes in eigen handen neem, in plaats van afhankelijk te zijn van de overheid. Met dit traject weet je dat je werkt aan een persoonlijk plan dat afgestemd is op jouw wensen. Juist in een wereld waar veel veranderd en veel onduidelijkheid is, is het fijn om zekerheid te creëren voor je financiële toekomst.

18 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Slimme en haalbare ideeën voor pensioen/vermogen

Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat zowel Olivier, Pepijn als Patrick oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en wat je drijfveren zijn. Ze nemen de tijd om goed te luisteren en komen met slimme, haalbare ideeën voor pensioen en vooral voor vermogensopbouw.

Je kunt daarnaast met alle vragen terecht en ook daar nemen ze alle tijd voor je. Ook al is je ‘traject’ al afgerond.

Blij dat ik deze stap gezet heb. Absolute aanrader voor iedere ondernemer die zijn financiële toekomst slim wil aanpakken.

2 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Tijdens het kennismakingsgesprek had ik…

Tijdens het kennismakingsgesprek had ik nog een licht twijfel maar dat werd snel weg genomen. Ik kreeg een erg goed gevoel en ze wisten waar ze het over hadden. Ze denken en voelen graag met je mee. Erg fijn gevoel en betere inzichten gekregen in mijn financiën.

20 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een helder plan en eindelijk financiële rust

Ik moest er even goed over nadenken, maar na het eerste gesprek was ik direct enthousiast. Ze nemen écht de tijd voor je, luisteren goed en duiken tot in detail in je situatie. Je merkt meteen dat ze veel kennis hebben van financiële planning, investeringen en belastingvoordelen.

Wat mij het meest overtuigde, is het persoonlijke financiële plan dat ze voor mij hebben opgesteld. Geen standaardadvies, maar een helder en concreet plan dat volledig aansluit bij mijn doelen: financiële vrijheid opbouwen, slim omgaan met mijn vermogen en fiscale voordelen optimaal benutten. Alles werd duidelijk uitgelegd, zonder poespas, en met oog voor mijn specifieke situatie.

Ook voor grotere vermogens hebben ze slimme, goed doordachte oplossingen. Bovendien kun je jaarlijks samen evalueren of het plan nog klopt of bijgestuurd moet worden – dat geeft rust en grip.

Sinds ik met Vrij door Vermogen werk, heb ik eindelijk overzicht én een duidelijk pad richting de toekomst. Het geeft me financiële rust en zekerheid. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb gezet.

5 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk grip op mijn financiële toekomst

Ik ben zeer tevreden over de service van Vrij door Vermogen. Het traject dat ik met hen heb doorlopen, was gericht op het opstellen van een financieel vrijheidsplan, met als doel een solide pensioen op te bouwen en meer keuzevrijheid te creëren voor de toekomst.

Wat ik bijzonder waardeer is de persoonlijke benadering. Er werd echt de tijd genomen om mijn financiële situatie en toekomstplannen te begrijpen. Op basis daarvan hebben we een helder en realistisch plan opgesteld dat volledig is afgestemd op mijn doelen.

Kortom: Vrij door Vermogen biedt niet alleen inzicht, maar ook rust en vertrouwen voor de toekomst. Ik zou hun dienstverlening zonder twijfel aanraden aan iedereen die serieus werk wil maken van financiële onafhankelijkheid.

21 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Erg behulpzaam om mee te denken op…

Erg behulpzaam om mee te denken op meerdere financiele vlakken. Tijd om vooruit te gaan!

11 giugno 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Korte maar krachtige review maar precies waar het om draait: vooruitgang.

Mooi dat we kunnen meedenken op meerdere vlakken. Op naar de volgende stap richting rust, rendement en vrijheid!

Valutata 5 stelle su 5

Nu kan ons geld het werk gaan doen!

Na jaren 40 uur in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de stap gemaakt om 2,5 dag voor mijzelf te gaan beginnen. Het perfecte moment voor financiële hulp.
Ook wil ik graag financiële vrijheid en wil ik zeker weten, dat ik een goed pensioen zou hebben later. Ook mijn partner, die wist dat hij een pensioengat zou hebben als hij nu niks zou ondernemen, wilde graag hulp.

Pepijn heeft ons heel erg goed geholpen. In eerste instantie uitleg gekregen over hoe wij kunnen pensioenbeleggen en hoe wij financiële vrijheid kunnen opbouwen samen. Uiteindelijk alles zo ingesteld op een efficiënte manier dat alles is geautomatiseerd en wij er zelf geen omkijken meer naar hebben. Wij kunnen nu ons geld het werk laten doen. Pepijn nogmaals dank! 🙏🏻

6 giugno 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Wat een mooie stap, zowel richting zelfstandig ondernemen als richting financiële rust.

Top dat jullie nu helder hebben hoe je pensioen opbouwt én hoe je samen toewerkt naar financiële vrijheid. Alles staat goed ingericht, geautomatiseerd, en dát is precies het punt: jullie focussen op het leven, terwijl het geld het werk doet.

Dank voor het vertrouwen en ik blijf met jullie meedenken onderweg.

Fijn contact

Ik vond het best spannend om op deze manier mijn pensioen te gaan regelen. Ik had veel vragen en twijfelde of dit wel de juiste keuze voor mij was. Dankzij de heldere uitleg van Pepijn en de manier waarop hij mij stap voor stap meenam in het proces, heb ik veel kennis opgedaan. Daardoor viel de spanning weg en kreeg ik vertrouwen in mijn keuze. Naast mijn pensioen hebben we ook een aantal dromen omgezet in concrete doelen, waardoor ik met veel plezier naar de toekomst uitkijk!

1 giugno 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Wat mooi om te lezen. Juist die twijfel en spanning herkennen we bij veel mensen.

En precies daarom nemen we de tijd: zodat je niet alleen een goed plan hebt, maar ook écht snapt wat je doet en waarom. Mooi dat het vertrouwen is gegroeid en dat je nu met plezier vooruitkijkt. Dáár doen we het voor!

Dank voor je openheid en fijne samenwerking,
– Pepijn

Goud!

Eindelijk rust en een goed plan wat realistisch, meetbaar en met ambitie is.
Wat heel lastig lijkt en ver weg,maken zij heel makkelijk, inzichtelijk en overzichtelijk. Topservice! Bedankt Pepijn en Patrick👍🏻👌🏻

2 giugno 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Je bent een top gozer Mick!

Mooi dat je nu werkt met een plan dat niet alleen ambitieus is, maar óók realistisch en overzichtelijk. Precies dat is de kracht: grote dromen in behapbare stappen knippen.

Thanks voor je vertrouwen en we gaan samen voor resultaat. 💪
– Pepijn & Patrick

Valutata 5 stelle su 5

Na jaren onrust..... nu rust!

Na jaren onrustig te kijken naar de crypto / beleggingen nu eindelijk rust. Ik weet na de sessies met Pepijn wat me te doen staat en hoe alles werkt. Berekeningen en overleggen met Pepijn hebben alles inzichtelijk gemaakt. Ik heb een plan en hou mij nu hieraan. Al met al is mijn geld nu aan het werk en ik ben hier niet constant mee bezig! Het contact met vrij door vermogen is fijn en makkelijk. Iedereen neemt de tijd voor je en je kan alles vragen! Bedankt voor alles en we houden zeker contact!

2 giugno 2025

Top om dit te lezen!

Dit is precies waarom we doen wat we doen: zorgen dat je niet meer hoeft te twijfelen of te stressen over je keuzes, maar gewoon weet waar je staat en waar je naartoe werkt.

Goed bezig dat je het plan nu volgt en je geld het werk laat doen. Zo hoort het.

We blijven zeker in contact!

Valutata 5 stelle su 5

met vertrouwen mijn financiële toekomst tegemoet

Al sinds 2017 heb ik een eigen onderneming en heb vooral op eigen inzicht aan mijn financiële toekomst gebouwd. Maar de specifieke kennis ontbrak mij om dit gedegen en duurzaam weg te zetten.
Pepijn heeft mij op een prettige manier geholpen om inzichtelijk te maken hoe ik mijn opgebouwde vermogen zo goed mogelijk kan inzetten, zodanig dat het zowel zal renderen als dat ik ook belastingvoordelen eruit zal halen.
Eerder kunnen minderen met werken en een nette pensioenopbouw is nu mijn vooruitzicht.
Ik ben daarom erg blij met zijn ondersteuning en kijk met vertrouwen mijn financiële toekomst tegemoet.
Ook een pluim voor Patrick Jongeneel die mij bij een later vraagstuk deskundig en zeer uitgebreid geholpen heeft.

16 maggio 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Dankjewel René, voor je vertrouwen en de mooie woorden.
Fantastisch om te zien hoe je nu met meer rust én rendement vooruitkijkt. Hier doen we het voor! 💪

We blijven met plezier met je meedenken richting een slimme en vrije financiële toekomst.
– Pepijn & Patrick

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en professioneel, een aanrader!

Sinds 2 jaar heb ik nu een eigen bedrijf en om het financiële plaatje zakelijk en prive duidelijk te krijgen vond ik lastig.
Samen met mijn man worden we nu ontzettend goed geholpen om dat plaatje duidelijk te krijgen maar ook om mooie toekomst plannen te maken! Door een professionele, vriendelijke en gemoedelijke aanpak voelt het goed en vertrouwd.
Zeker een aanrader!

12 maggio 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Wat een mooie woorden... dank jullie wel!
Fantastisch om te horen dat jullie nu helderheid ervaren in zowel het zakelijke als het privé financiële plaatje. Precies dáár doen we het voor: overzicht, rust én plannen waar je echt enthousiast van wordt.

We blijven met plezier met jullie meedenken richting een sterke financiële toekomst. Op naar nog veel meer mooie stappen samen!

Tevreden

Werk al jaren als ZZP consultant en ben altijd druk geweest met problemen oplossen voor anderen. Mijn eigen financiën schoof ik telkens voor me uit.

Via een kennis kwam ik bij Vrij door Vermogen terecht. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me serieus genomen. Geen ingewikkelde taal, maar gewoon mensen die me écht wilden helpen om overzicht te krijgen en slimme keuzes te maken.

Samen met Pepijn ben ik aan de slag gegaan. Inkomsten, uitgaven, spaargeld, pensioen, beleggen – alles kwam voorbij. Hieruit kreeg ik een op maat gemaakt plan voor later en voor de komende jaren waarin veel zal veranderen voor mij.

Dit traject is wat mij betreft onmisbaar voor elke zzp’er die goed verdient, maar nooit echt grip heeft gehad op z’n financiële plaatje.

18 aprile 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Wat een mooie woorden Timo. Het was super om samen te werken!

Valutata 5 stelle su 5

Beste investering in jezelf!

Ik wilde nu eindelijk mijn eigen financiële situatie, in combi met mijn eigen bedrijf goed in beeld hebben. Ik had bij het eerste gesprek met Youri al direct een goede indruk. Daarna waren al mijn sessie met Pepijn spot-on. Ook hun online omgeving vond ik qua content erg inspirerend. Samen met Pepijn zorg je ervoor dat je de juiste stappen weet te zetten en ga je vol vertrouwen je eigen toekomst in, ongeacht je leeftijd!
Ik zou Vrijheid door Vermogen zeker aanbevelen, juist in deze onzekere tijd. Ik heb mijn investering al dubbel en dwars terugverdiend, nu al!

7 maggio 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Wauw! Wat een mooie review.

Dankjewel voor de mooie woorden en samenwerking!

vaak ben je te bang

Bij het kennismakingsgesprek gelijk een goed gevoel. Toen de vraag kwam of ik klaar was om de samenwerking aan te gaan, twijfelde ik eerst en voelde ik wat angst. Toch besloten er gewoon voor te gaan en na de eerste sessie met Pepijn al vol motivatie en energie om stappen te gaan maken!

13 aprile 2025

Dankjewel Thomas!

Je bent top bezig en ik ben blij dat we samen dit traject zijn aangegaan.

Top bedrijf

Echt een top team, heel aardig, luistert goed naar jouw situatie en maakt hier vervolgens een persoonlijk plan van om jouw (financiële) doelen te gaan kunnen behalen. Pepijn is echt een topper en weet zelfs de lastigere informatie duidelijk uit te leggen!

15 aprile 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Dankjewel voor de mooie en leuke sessies die we tot nu hebben gehad.

We zullen elkaar zeker blijven spreken in de toekomst!

Nuttig en waardevol

Nuttig en waardevol. Fijn om een koers uit te zetten met een extern deskundige.

9 aprile 2025

Dankjewel Jose!

Valutata 5 stelle su 5

Whatsnext vrijheid door vermogen review

Ik vond dit echt de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.
Whatsnext heeft samen met mij gekeken wat mij korte en lange termijn doelen zijn. Ze hebben samen met mij gekeken wat ik
Belangrijk vind in het leven. Op basis van mijn prioriteiten hebben wij een financieel plan gemaakt voor de korte en lange termijn. Los van dat zij heel veel weten over de financiële markten, financiële planningen maken, zijn het echt super chille gasten. Ik zou deze groep zeker weten aanraden als je aan de slag wilt gaan voor je financiële toekomst.

7 aprile 2025

Dit zijn prachtige woorden Malik,

Mocht je in de toekomst vragen hebben, weet je ons te vinden!

Team vrij door vermogen

Heel knowledgable team

Heel knowledgable team. Geeft enorm goed en concreet inzicht in je financiële situatie en leert je ook de logica die in iedere situatie toepasbaar is voor de rest van je leven. Mega blij mee!

2 aprile 2025

Risposta di Vrijdoorvermogen

Dankjewel voor de leuke en inspirerende sessies Roemer!

Succes met de business!

Team vrij door vermogen

Valutata 5 stelle su 5

Onwijs deskundig, volledig en goed te volgen financieel advies!

Ik heb drie gesprekken gehad met Pepijn, wat echt een enorme eye-opener was. Ik snap relatief weinig van financiën anders dan hoe ik geld uit moet geven, en bleek dat er echt nog een hoop meer mogelijk is. Door het gezamenlijk doornemen van mijn inkomsten en uitgaven, heeft Pepijn een heel mooi plan kunnen opstellen die inzicht geeft in hoe ik vrijheid door mijn vermogen kan gaan ervaren. Zowel in de komende jaren, als wanneer ik met pensioen ga. En wat blijkt, als ik zo doorga kan ik gewoon (als ik dit zou willen) veel vroeger met pensioen als ik had durven hopen. Dat weten is alleen al een lekker idee.
Verder nog andere goede tips mogen ontvangen over alle vormen van vermogensopbouw en bijvoorbeeld ook over slimme zetten met mijn lopende hypotheek. Al met al; echt een hele goed investering geweest is mijzelf, mijn kennis over geldzaken en mijn eigen vrijheid.

18 marzo 2025

Dankjewel!

Mooi hoe jij gelijk actie hebt ondernomen je vermogen te optimaliseren. We zijn blij dat we je daar in hebben mogen begeleiden!

Pepijn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più