Moet eerlijk zeggen, ik was heel wantrouwig voordat ik mij aanmeldde. Je hebt natuurlijk heel veel onbetrouwbare adviseurs, maar echt tot nu toe een super ervaring gehad met Pepijn en Max. Ben echt ve... Leggi di più
tot nu toe zeer goede ervaring met vrij door vermogen. de mederwerkers zijn erg vriendelijk en hebben echt verstand van wat ze doen. ze leggen alles goed uit en wanneer je vragen hebt kun je tussendo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vrij door Vermogen helpt ondernemers en professionals grip krijgen op hun geld, pensioen en investeringen. Wij bieden een concreet stappenplan richting financiële rust en vrijheid – zonder complexe taal of vage adviezen. In 6 weken creëren we overzicht, bouwen we aan een slimme strategie én benutten we fiscale voordelen. Met persoonlijke begeleiding, bewezen methodes en een betrokken team zetten we jouw financiële doelen centraal.
Paesi Bassi
- vrijdoorvermogen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Briljant
Briljant! Ontzettend fijn hoe duidelijk en helder alles wordt uitgelegd, en echt concrete stappen samen worden uitgestippeld om je eigen financiële doelen te bereiken. Ikkan het alleen maar van harte aanraden, ook als je denkt dat je mss niet veel geld hebt, dan nog kan je er slimmer en efficiënter mee omgaan. Zou wensen dat ik hier al eerder mee was begonnen
Rust voor je toekomst met goede en persoonlijke begeleiding!
Na een prettig kennismakingsgesprek met Jelle, de stap gezet om het traject aan te gaan. Daarin keek Pepijn verder dan alleen de onderneming. Zo werd ook mijn vrouw meegenomen in het hele traject en haar inkomsten.
Als je twijfelt om in te stappen, zou ik zeggen, gewoon doen!
Met verstand van zaken, kennis, rust en goede begeleiding word je geholpen de reis te maken in het beleggen en te zorgen dat je niet meer belasting betaald dan nodig.
Dank! Dit geeft veel rust voor de toekomst!
Ik ben zeer goed geholpen
Ik ben zeer goed geholpen. Ik had de kennismaking en kon gelijk de dag erna starten met het proces om een plan voor mijn toekomst te maken. Direct al meer kennis en informatie opgedaan en uitgelegd gekregen. Na de eerste call al meer wijzer geworden dan voorheen!
Wat een impact!
Wat een fijne, persoonlijke, vakkundige en betrokken club mensen. Heldere communicatie, erg persoonlijk en met veel inleving en maatwerk gaan ze met je aan de slag. Na 1 sessie had ik al vele meer kennis, overzicht en vooral vertrouwen in hoe ik het goed en beter voor mezelf en mijn toekomst financieel kan regelen. Dat gaf gelijk al heel veel rust!!
Pepijn heeft mij enorm goed geholpen
Pepijn heeft mij enorm goed geholpen. Ik ben goed over de telefoon en met het close van deals, maar niet goed in het behouden van overzicht in de financiën. Pepijn heeft daarin gezorgd voor overzicht en rust, ik hoef mij nu geen zorgen te maken dat ik niet spaar, te veel uitgeef of geen geld heb om de belastingen netjes te betalen. Dankjewel voor de begeleiding!
Een aanrader voor financiële toekomstplanning
Ik ben zeer goed geholpen door Pepijn. Al vanaf het eerste contact voelde het persoonlijk en vertrouwd. Pepijn nam uitgebreid de tijd om mijn situatie door te spreken, luisterde echt naar mijn wensen en legde alles heel helder uit. Dankzij zijn adviezen heb ik nu een concreet plan voor mijn financiële toekomst, met rust in mijn hoofd en grip op wat er moet gebeuren. Pepijn is vriendelijk, betrokken, zeer professioneel en kundig. Ik beveel Vrij door Vermogen dan ook van harte aan aan iedereen die serieus werk wil maken van vermogensopbouw, fiscale voordelen en die wil toe werken naar een toekomst met financiële vrijheid.
Zeer aan te raden!
Vrij door Vermogen heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat er nodig is om mijn pensioen goed te regelen en zelfs eerder te kunnen stoppen met werken. Pepijn en Jelle zijn ontzettend vriendelijk, meedenkend en leggen alles duidelijk uit. Dankzij hun begeleiding weet ik precies waar ik sta en welke stappen ik kan nemen voor de toekomst.
Voor iedereen die nog twijfelt: absoluut doen – hoe eerder je begint, hoe beter!
Top advies!
Heel fijn geholpen door Olivier en Pepijn. Het geeft een duidelijk inzicht over mijn financiële toekomst. Hoe ik het beste m’n geld voor me kan laten werken, dat geldt ook voor m’n pensioen. Zeker een aanrader!
supervriendelijk en duidelijk
Ik ben echt supervriendelijk, duidelijk en uitgebreid geïnformeerd. Toen bleek dat wij alles al aardig voor elkaar hadden en ik een te kleine ondernemer ben hebben we besloten niet met elkaar in zee te gaan. Maar alsnog kreeg ik na dit besluit allerlei tips mee om zelf de laatste dingetjes te regelen! Echt een aanrader en als t voor ons wel nodig zou zijn geweest zouden wij absoluut deze samenwerking aan zijn gegaan!
Heel fijn als ZZP'er bewuster te zijn…
Heel fijn als ZZP'er bewuster te zijn van jouw financiële situatie nu en in de toekomst en daarin de ruimte te hebben je eigen behoeften en mogelijkheden mee te nemen.
Ik ben oprecht heel blij!
Ik ben oprecht heel blij met dit financiële plan van VDV. Dit is wat iedere ondernemer nodig heeft, een vermogensplanning voor de toekomst die simpel en uitvoerbaar is.
Top geadviseerd💪🏻👊🏻
Vanaf eerste gesprek met Olivier veel vertrouwen in de een goede samenwerking gekregen.
In de sessies met Pepijn is alles super duidelijk en inzichtelijk voor me gemaakt.
Nu heb ik een duidelijk doel waar ik naartoe kan werken zonder er over te moeten denken en m’n geld slim kan inzetten richting een goed pensioen💪🏻💪🏻
Nogmaals bedankt Pepijn
Wereld gaat voor me open
Wereld gaat voor me open, duidelijke tekst en uitleg en een geruststelling voor later 👍👍👍
De beste keuze voor wie zijn toekomst serieus neemt!
Vanaf het eerste contact met Vrijheid door Vermogen voelt het vertrouwd. Wij hebben ervaren dat Olivier en Pepijn écht de tijd nemen om te luisteren naar wie je bent, wat je drijfveren zijn en welke doelen je hebt. In plaats van snelle verkooppraatjes, krijg je hier slimme, haalbare en transparante ideeën voor pensioen en vermogensopbouw.
Wat opvalt is de persoonlijke begeleiding: er wordt geen druk gelegd, maar juist ruimte geboden om informatie rustig te verwerken en zelf weloverwogen keuzes te maken. Daardoor voelt het traject niet alleen professioneel, maar ook vertrouwd en toegankelijk.
Wij kregen voor het eerst écht inzicht in onze financiële toekomst. Zaken die eerder ingewikkeld of ver weg leken – zoals pensioen, vermogen en fiscale keuzes – worden concreet, overzichtelijk en praktisch toepasbaar gemaakt. Het resultaat? Rust, duidelijkheid en motivatie om bewust met geld en toekomst om te gaan. Door de juiste strategie, mogelijk
eerder met pensioen kunnen gaan.
Dit team een absolute aanrader.
Vakkundig en vriendelijk
Pepijn neemt alle tijd om mij (als nieuwkomer in dit gebied van de financiële wereld) op een rustige en heldere manier uit te leggen wat mijn mogelijkheden zijn. Belangrijk is dat hij me daarbij op een fijne manier aan het denken zet over mijn eigen toekomst en via zijn uitgebreide kennis probeert om me daarbij zo goed mogelijk te helpen. En dat alles op een ontspannen, vakkundige en vriendelijke manier!
Vrij door vermogen
Meerdere gesprekken gevoerd met Pepijn van Vrij door vermogen. Heel goed geadviseerd wat ik heb beste met mijn geld kan doen. Heel overzichtelijk en duidelijk plan opgesteld en alle vragen die ik had werden beantwoord. Zeer zeker aan te raden.
100% een dikke aanrader!
Ik heb veel verschillende adviseurs voor bij zien komen, denk aan social-media of reclame in het algemeen. Dit kwam vaak over alsof zij vooral geld voor hun zelfde verdienen. Vandaar dat ik nooit de stap heb genomen om met eentje in zee te gaan.
Tot dat ik in aanraking met Pepijn kwam. Dit voelde meteen oprecht en het gaf mij ook het gevoel dat hij er voor mij is. Met zijn uiterst bekwame voorkomen nam hij me mee in het hele proces. Dit heeft een aantal meetings mogen duren maar dit puur om mij de juiste informatie te geven, de tijd te geven om het te verwerken, om er uiteindelijk nog eens goed over na te denken en uiteindelijk zelf de keuze te laten maken. Tot dat laatste was het geheel vrijblijvend.
Ik ben nu officieel begonnen met investeren in mijn toekomst en ik kan alleen maar zeggen dat dit 1 van de beste keuzes ooit is geweest.
Bedankt voor je begeleiding en je kennis!
Ik raad iedereen aan zich in ieder geval te laten informeren. Eenmaal gedaan, dan weet ik haast zeker dat je er mee door gaat!
Er wordt tijd genomen om goed op je…
Er wordt tijd genomen om goed op je persoonlijke situatie in te zoomen. Ze vragen naar de behoeftes die er op financieel gebied zijn, maar komen zelf ook met nuttige aanvullingen waar je zelf niet aan denkt.
Voor ons een stap om een goed vervolg te geven aan onze huidige financiële situatie en zo te zorgen voor een zorgeloze toekomst
Financiële rust
Door vrijdoorvermogen heb ik eindelijk een inzicht gekregen over hoe ik mijn geld wijs en met minder risico kan inzetten voor mijn pensioen, dit was nodig omdat ik als beginnend ondernemer nog niet alle ins en outs ken van fiscaal tot aan pensioen, we zijn nog niet klaar met het proces maar met pepijn komt het zeker goed.
Ik wil het hele team alvast bedanken tot nu toe en ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen, omdat het echt heel veel rust geeft te weten dat je dit kan laten werken zonder al te veel moeite erin te steken!
Rust en inzicht door Vrijdoorvermogen
Dankzij Vrijdoorvermogen en de begeleiding van Pepijn hebben we eindelijk helder inzicht gekregen in onze financiële toekomst. Pepijn liet ons op een duidelijke en begrijpelijke manier zien hoe we vermogen kunnen opbouwen, gericht op ons pensioen. Wat voorheen een abstract en uitgesteld onderwerp leek, werd ineens concreet en haalbaar.
Het meest waardevolle was dat hij ons niet alleen liet zien hoe we ons pensioen kunnen versterken, maar ook hoe we – als we het slim aanpakken – zelfs eerder zouden kunnen stoppen met werken. Dat geeft rust en motivatie om nu bewuste keuzes te maken.
Kortom: helder, deskundig en vooral erg praktisch. We raden Vrijdoorvermogen absoluut aan, aan iedereen die serieus werk wil maken van financiële vrijheid.