VP Autoparts AB (Sverige) Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fasen, vilken bra och personlig service. Förstår att man inte vill ha alla kunder på plats och ”störa verksamheten ” men jag hade så många frågor på min önskelista (plus att jag hade beställda varor a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det fungerar klockrent hos er. Varorna är som utlovat, har man funderingar får man alltid bra och kunnig hjälp. Samt att det alltid är ett trevligt bemötande. Det enda som jag har stött på är att d... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag har handlat hos VP Autoparts sedan 2010. I 99 fall av 100 har allting fungerat klockrent med väldigt snabba leveranser. Denna gång beställde jag en matta som inte finns i sortimentet. Det ordererk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Helt ok. Beställde en torkarvajer till höger torkare på 940 -95. Frågade också om vilken jag skulle ha för att va helt säker. Fick den nya vajern och den var ca 3-5cm (löst räknat) för kort än den gam... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di autoricambi
  2. Fornitore di ricambi per la carrozzeria dell'auto
  3. Produttore di autoricambi
  4. Negozio di ricambi per auto da corsa

Scritti dall'azienda

Vårt hjärta klappar för klassiska Volvo och amerikanare! Genom att erbjuda ett stort utbud av reservdelar och en förstklassig service vill vi ge dig som kund en total upplevelse både under resans gång och när du sitter bakom ratten. Sedan 10 år tillbaka erbjuder vi också för den nordiska marknaden reservdelar till klassiska amerikanare. Genom vår E-handel finns hela vårt utbud tillgängligt för våra kunder dygnet runt och våra engagerade medarbetare hjälper gärna till på vägen. Företaget grundades 1986 och idag trettiofem år senare är vi lika engagerade och dedikerade i vårt arbete. Företaget har vuxit till 35 anställda, över 100.000 artiklar i sortimentet och kunder över hela världen. Vi lägger mycket energi och kraft på nyframtagning och att ständigt utveckla sortimentet till de klassiska bilarna. Vi är extra stolta över våra inredningar till Volvo som våra sömmerskor tillverkar i våra lokaler i Fristad. Den svenska traditionen att producera delar till klassisk Volvo hålls vid liv av VP Autoparts. Idag är vi en världsledande leverantör för klassiska Volvodelar och en betydande leverantör för amerikanska bildelar inom Norden. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner och våra kunder återfinns i 86 länder. VP Autoparts hjärta finns fortfarande i Fristad utanför Borås men vi har idag även en närliggande filial för amerikanska bildelar och ett systerbolag i USA. Vi finns tillgängliga för våra kunder dygnet runt i vår E-handel. Vi blickar tillbaka på en fantastisk resa och ser fram emot att tillsammans med våra kunder fortsätta utvecklas och verka för att de klassiska bilarna skall rulla på våra vägar.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

226 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Inte längre nöjd kund.

Alltid varit jättenöjd med delarna. Men nu senast fick jag delar från Professional parts Sweden. Inga bra erfarenheter av dom. Dom hamnar inte på 245an jag håller på att fixa till. Vill ni få tillbaka fem stjärnor från mig så får ni sluta med Professional parts, eller låta kunden välja mellan olika fabrikat.

4 febbraio 2025

Risposta di VP Autoparts AB (Sverige)

Hej Jörgen och tack att du tog dig tid att recensera oss! Vi beklagar att du inte är nöjd och att vi denna gång inte kunde leva upp till dina förväntningar.
När det gäller att visa fabrikat på artiklar så är detta något vi kommer att visa i framtiden på webshopen. Detta är dock med tanke på mer än 100.000 artiklar i vårt sortiment ett arbete som kommer ta en längre tid.
Du har dock alltid, som vår kundservice redan meddelat dig via epost, möjlighet att skicka tillbaka artiklarna du inte 100% är nöjd med.
Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med delarna till din 245:a.
Ha en bra dag!

Schnelle Lieferung, alles auf Lager

Schnelle Lieferung, Teile passgenau, es ist immer alles auf Lager was ich brauche.

27 gennaio 2025

Risposta di VP Autoparts AB (Sverige)

Vielen Dank für Ihre Beurteilung, wir freuen uns, Ihnen auch in Zukunft mit Qualitätsteilen für Ihr Auto weiterzuhelfen.

My bad !!

Mandag 25/11-2024 ser jeg at mange varer er nedsat 20%. Dagen efter ser jeg at den 20% nedsatte pris nu er normalprisen og man kan stadig få 20% så prisen nu er endnu mindre.
Jeg synes ikke det er rimeligt og føler faktisk at jeg med den fremgangsmetode er blevet snydt

Har nu fundet ud af at prisen var med og uden moms.
Beklager denne misforståelse - har nu rette stjernene til.
Min fejl !! - selvfølgelig ikke VP Autoparts fejl.

26 novembre 2024

Hej Carsten,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva. Såvitt jag vet har vi inte sänkt några ordinarie priser för att sedan lägga på ytterligare rabatt. Vi jobbar inte så. Under black week (25/11-1/12-2024) så har vi 20% rabatt på ordinariepriser på många produkter. Det är svårt att säga exakt vad som hänt utan mer information, men du är hjärtligt välkommen att kontakta oss på order@vp-autoparts.se eller på telefon +46(0)33206464 så kan vi försöka reda ut vad som hänt. Önskar dig en fin vecka.

Snabb hjälp vid strul

Var ett IT problem vid min beställning som inte VPautoparts kunde rå för men jag fick snabb hjälp via kundtjänst och kunde genomföra beställningen direkt ändå

Mvh Emil

11 novembre 2024

Suveräna.

Hur bra som helst, trevligt när jag kom och hämtade min tank till min 164-74. Mycket bra och snabbt jobbat av dom. Rekommenderas.

31 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Pricing is competitive, but....

Pricing is competitive, quality of parts is good. Worth 5 stars.

EU Freight charges are very, very high and packaging is - say - below international standards. Three stars.

Payment process and logistics are below average, at least for me as an international (EU) customer.

Response and reaction times can be poor.

E.g,, It took three days on their side to verify my credit card payment in my last order. Before, I was using bank transfer, which took basically the same time.

A spelling mistake in the delivery adress of my second order could not be managed. I had to contact the carrier myself and sort it out.

Conclusion: Get parts you cannot get elsewhere. Savings on parts will be partially or mostly be eaten up by their handling and freight charges.

Do not order parts you need in time. Will most likely not work.

26 luglio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più