Valutata 5 stelle su 5

Ik vind de zoogcompressen veel fijner dan wegwerp, geen huidirritatie en voel ze niet zitten. Ook geschikt voor kleinere cupmaten, en fijn dat er een waszakje bij zit. Snel bezorgd en betrouwbaar bedr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

prima kolf goede prijskwaliteit. Goed compleet geleverd en met extra onderdelen wat handig is. zeker aan te raden.

Valutata 5 stelle su 5

Dubbele Kolfapparaat en Zakjes aangekocht van mammie, gemakkelijk te gebruiken de extra maatjes die je er bijkrijgt zijn super handig! Discreet en handfree ideaal voor mee te nemen of thuis je huishou... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

Since our founding in 2023, our mission at Mammie has been to help, inspire, and support mothers throughout the extraordinary journey of motherhood. We understand that motherhood is not only filled with beautiful moments, but also with challenges and questions. That’s why we provide products that are not only practical and reliable but also contribute to the well-being of both you and your loved little one. At Mammie, we believe every mother deserves to experience this journey with confidence, ease, and love. Whether you are just beginning your motherhood adventure or are already well on your way, we are here for you. Mammie is here for all moms! 🤱❤️

4,3

1 stella

Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer te vrede van mijn dubbele…

Ik ben zeer te vrede van mijn dubbele kolf ze pompt voor mij heel goed
Ik heb wel goeie melkproductie

26 aprile 2026

Beste Cathje,

Bedankt voor jouw mooie review!

We wensen je nog veel plezier met onze borstkolf!

Valutata 1 stelle su 5

On te vreden met werking en niet transparant over retourbeleid

Ik heb onlangs een kolfapparaat aangeschaft via deze aanbieder, mede vanwege de belofte dat het product 30 dagen risicoloos uitgeprobeerd kon worden. Helaas ben ik niet tevreden over zowel de werking als de opbrengst van het apparaat; het voldoet voor mij niet aan de verwachtingen.
Om die reden heb ik een retour aangevraagd. Tot mijn teleurstelling kreeg ik daarbij te horen dat ik slechts 50% van het aankoopbedrag terug zou ontvangen, omdat dit in de voorwaarden zou staan. Dit vind ik misleidend, aangezien op de website wel wordt gecommuniceerd dat het product 30 dagen risicoloos te proberen is, maar er nergens duidelijk wordt verwezen naar deze specifieke retourvoorwaarden.
Ik vind het jammer dat de informatievoorziening hierover niet transparant is. Dit heeft mijn vertrouwen in de aanbieder helaas geschaad.

25 marzo 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke feedback, we vinden het vervelend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet.

We begrijpen je punt en willen benadrukken dat het nooit onze intentie is geweest om misleidend te communiceren. De voorwaarden rondom retourneren staan vermeld in ons retourbeleid, maar we nemen je feedback serieus en gaan dit intern bekijken om onze communicatie duidelijker te maken.

We nemen graag even persoonlijk contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen.

Werk goed is goed

24 aprile 2026

Hoi Francisca,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product.

prima kolf goede prijskwaliteit

prima kolf goede prijskwaliteit.

Goed compleet geleverd en met extra onderdelen wat handig is.

zeker aan te raden.

3 marzo 2026

Hoi Samantha,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze borstkolf.

Veel fijner dan wegwerp!

Ik vind de zoogcompressen veel fijner dan wegwerp, geen huidirritatie en voel ze niet zitten. Ook geschikt voor kleinere cupmaten, en fijn dat er een waszakje bij zit. Snel bezorgd en betrouwbaar bedrijf.

14 aprile 2026

Hoi Charlotte,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze zoogcompressen.

Great breast pump!

The breast pump works very well and is easy to use. The different settings are also very nice to have. I would definitely recommend it.

30 marzo 2026

Hey Bongi,

We’re so happy to hear that you’re enjoying our handsfree breast pump.

We wish you many more comfortable and convenient pumping moments with it!

With love,

Team Mammie ❤️

Ideale bewaarzakjes voor moedermelk

Ideale bewaarzakjes voor moedermelk. Dubbele sluiting bovenaan maakt het veilig. Schenktuit maakt het makkelijk om uit te schenken.

22 marzo 2026

Hoi Laure,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze bewaarzakjes.

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg van de handleiding

Goede uitleg van de handleiding, gemakkelijk in gebruik

16 marzo 2026

Hoi Gino,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product.

Super babyfoon

Babyfoon met camera gekocht. Helder beeld, je kan ‘m alle kanten op draaien en is compact. Prettig zonder wifi. Geluid had iets luider gemogen maar al met al super blij mee!

16 marzo 2026

Heel handige flessenwarmer

Heel handige flessenwarmer. Makkelijk te begrijpen ook, klein schermpje om af te lezen. Super dat je er 6 verschillende adapters bijkrijgt voor zoveel verschillende merken flessen. Wij gebruiken Difrax, MAM en Dr. Browns. Alleen met de Difrax S flessen hebben wij problemen, daarvoor hebben wij inmiddels contact met de klantenservice. Maar over de flessenwarmer zelf niets te klagen! :)

1 marzo 2026

Wisselstukken

Ik kocht 2 ventieltjes en 2 membranen op jullie website. Omdat er promo was, kocht ik er ook nog zakjes bij om moedermelk in te bewaren. De wisselstukken voor de borstkolf vind ik relatief prijzig. Snelle levering, mooi verpakt.

11 febbraio 2026

Geen contact

Ik probeer al een maand contact te krijgen met verschillende mails, na de eerste AI mail krijg ik geen antwoord meer. Kolf doet het niet goed en doet pijn. Slechte kwaliteit. Graag een refund.

9 dicembre 2025

Beste Dana,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt.

Wij willen je laten weten dat wij de afgelopen periode meerdere keren hebben gereageerd met een passende oplossing en vervolgstappen, maar dat wij hier helaas geen reactie meer op hebben ontvangen.

Daarnaast willen wij je informeren dat borstkolven hygiënische producten zijn. Om deze reden kunnen deze niet zomaar geretourneerd worden. Uiteraard kijken wij wél graag samen naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Je kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen via hello@mammiecare.com of +31 6 83096833.

Wij helpen je daar graag verder.

Team Mammie

Valutata 3 stelle su 5

Eerlijke review

Ik vind het product er goed uit zien en ben benieuwd hoe die gaat werken. Ik moet hem nog in gebruik nemen. Ik heb deze eerlijke review geplaatst voor 2 jaar garantie. Wel mis ik de bij bestelde gratis bh en de tas.

29 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

One of the pump doesn't work.

One of the pump doesn't work.

27 gennaio 2026

Hello Priyanka Gupta,

Thank you for letting us know.

We’re sorry to hear that one of the pumps isn’t working properly — that’s of course not the experience we want for you.

We’d be happy to help you and look for a solution together. Please feel free to contact us via email at hello@mammiecare.com or send us a message on WhatsApp at +31 6 83096833, whichever is easiest for you.

We look forward to hearing from you and assisting you further.

Kind regards,

Team Mammie

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snel antwoord als je met vragen zit. De bewaarzakjes zijn steven en heeft een goeie aanduiding hoeveel melk er in zit. De thermo go fles is stevig en van goeie kwaliteit. ☺️

26 gennaio 2026

Uitstekend borstkopf

Ik ben zeer tevreden met de borstkolf. Hij is eenvoudig in gebruik, comfortabel en werkt zeer efficiënt. De zuigkracht is goed instelbaar: niet oncomfortabel, maar toch effectief en snel bij het kolven. Het schoonmaken is eenvoudig en de onderdelen zijn praktisch. Het heeft mijn dagelijkse routine een stuk gemakkelijker gemaakt, daarom kan ik hem zeker aan andere moeders aanbevelen.

21 gennaio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più