L'azienda ha risposto
Nieuwe mamma en onbekend met kolven. In het ziekenhuis maakte ik gebruik van een elektrische pomp die ik moest blijven vasthouden. Dit belemmerde mij behoorlijk in het doen en laten van mijn bezighede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb de draadloze kolfs pro v2 super tevreden mee! Er komt ontzettend veel melk uit en is zoveel makkelijker dan de andere die ik had. Het maakt het kolven veel makkelijker gelukkig. Helaas is er bi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijn traphekje! We twijfelden even of ons kindje eronderdoor zou kunnen kruipen wanneer het gemonteerd was, maar dat blijkt gelukkig niet zo te zijn. Het heeft een mooi minimalistisch design... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
We denken graag met je mee!
Veilingweg 56, 3981 PC, Bunnik, Paesi Bassi

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Everything was fine, good products and fast delivery without any problems.
Snelle levering. Ik had 1 product niet ontvangen. Ik heb een email gestuurd en deze werk meteen opgepakt en ik kreeg mijn product een dag of 2 later
Wij hadden helaas een defect in een van de producten, Na het opsturen van een foto en de uitleg hierbij. Werd de zelfde week nog een nieuwe motor verzonden.
Geen eindeloos gezeur om garantie gewoon gelijk actie .
Wat een super bedrijf onterend garantie en service.

Risposta di Vulpes Goods
Snel verzonden en wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending

Risposta di Vulpes Goods
Gebruiksgemak is fijn en de uitstraling is mooi. Kwaliteit is minder, de onderdelen moeten na middelmatig gebruik al na twee maanden vervangen worden. Terwijl Vulpes Goods op de website zelf aangeeft bij intensief gebruik na 3-6maanden. Bij een klacht wordt er verder geen vervanging aangeboden.

Risposta di Vulpes Goods
Super blij met de Elite kolf. Is makkelijk in gebruik en doet helemaal geen zeer aan de borsten/tepels.

Risposta di Vulpes Goods
Snelle levering. Scherp beeld. Fijne instellingen. Makkelijk in te stellen. Lange duur van accu van de montior.
Wij hangen de camera op aan t plafond dus een losse kabel gekocht voor de lengte zodat we geen verlengsnoer hoeven te gebruiken. Had ik een vraag over, snel geholpen. Erg fijn.

Risposta di Vulpes Goods
Goede en snelle correcte levering en zeer compleet geleverd zelfs de batterij

Risposta di Vulpes Goods
The product is 4 times expensive compared to other sites.

Risposta di Vulpes Goods
Wij hebben de ultrasone kattenverjager pro een weekje in ons bezit en in een woord, GEWELDIG !
Heerlijk, geen kat komt meer in de buurt, verlost van kattenpoep in de tuin. Wist van het bestaan niet af totdat ik getipt ben.
Een zeer tevreden iemand die dit apparaat iedereen aanraad die last heeft van katten van een ander in jou tuin.

Risposta di Vulpes Goods
Heel erg tevreden over het product en over de goede klantenservice die snel problemen oplost!

Risposta di Vulpes Goods
Snelle levering, interessante prijs en goede kwaliteit. Een aanrader!

Risposta di Vulpes Goods
Snelle levering. Tot nu toe pas een keer gebruikt en mijn dochter was erg tevreden er mee.

Risposta di Vulpes Goods
Slechte service! Zodra een product 2 dagen later goedkoper is, komen ze je niet eens tegenmoet..

Risposta di Vulpes Goods
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.