VoordeelHelmen.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Had een doorwaai jas nodig en wist wat ik moest hebben; Revit Airwave 4 maat L. Gisteren gepast en maat L was oke. Vriendelijk lui en beneden wat motorgeur gesnoven en wat fietsen bekeken. Deze ke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helemaal in orde! Hier was de helm (Shoei Neotech 3) absoluut goedkoper dan elders. Snelle verzending, netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Heel netjes. Waarom geen 5 sterren? Omdat de helm op ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring en prima geholpen, ze verwittigde zelfs dat het product later geleverd zou worden en of ik het nog moest hebben. De nieuwe lever datum werd toen ook dadelijk meegegeven en deze klo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een bestelling geplaatst die nog geen 24 uur later al in huis is. Dat is gewoon. Geweldig! Voor 16.00 besteld volgende dag in huis! Belofte waargemaakt. Keurig gedaan!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di motociclette
  2. Negozio di accessori e attrezzature per moto

Informazioni su VoordeelHelmen.nl

Scritti dall'azienda

VoordeelHelmen is de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen. Onze experts staan voor je klaar om je advies te geven en te helpen bij het passen van motorhelmen en motorkleding.

Ook hebben wij een YouTube kanaal met allerlei informatieve video's en nuttige productreviews die jou helpen bij het maken van de beste keuze.

VoordeelHelmen.nl staat voor:

✓ Gratis verzending en retournering NL&BE
✓ 100 dagen niet goed geld terug
✓ Grootste aanbod helmen & motorkleding
✓ Zeer goede service en aftersales

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

462 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

257 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

TOP, ik ben fan

Eerst een nieuw motorpak besteld, gepast in Zwaagdijk. Pak paste goed,airbag ( om te proberen) paste niet lekker onder het pak. Alle begrip,ouderwetse rugprotectie erin,zat een stuk beter. Ook nog een onderpak erbij voor in de zomer,op aanraden van de verkoper,een aanrader! Direct een 2de gekocht voor mijn zoon,en nog een beenbuidel. Ik ben zeer tevreden met de aankopen,het advies( vrijblijvend,alle voor en nadelen op tafel) de koffie en de sfeer.
Later die week,on line, nog motorsokken aangeschaft,ook deze snel geleverd en exact zoals beschreven en gehoopt. Ik ben fan van deze zaak!

6 giugno 2026

Oplossing levertijd

Door mij bestelde helm bleek langere levertijd te hebben. Met hulp van het team een alternatief gevonden die volgende dag werd thuisbezorgd. Top!

17 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mooi, zwaar en stevig materiaal

Zwaar en stevig materiaal. Ziet er mooi uit. Perfect om een helm te plaatsen maar voor mij was het belangrijk dat je de rest zoals de handschoenen, jas en broek allemaal bij elkaar kan ophangen. Een echte aanrader dus als je alles op 1 plek wil hebben 🤗
De bestelling ging gemakkelijk, de prijs is het zeker waard en het werd keurig bezorgd.

21 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede service , goede prijs.

Ik had bestel en leveringsadres omgewisseld. Snel en probleemloos rechtgezet door hun. Vriendelijke mens aan de telefoon. Snelle levering- goede prijs.

15 giugno 2026

Fijne webshop

Fijne webshop met ruime keus aan helmen. De levering duurde wel wat langer door vertraging bij een partner. Helaas duurde het ook even voordat ik hierover werd geinformeerd. Verder helemaal tevreden met de levering.

29 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Informatie over bestelling en levering

Ik heb handschoenen besteld en betaald waarvan ik direct een bevestiging heb ontvangen. Na een week heb ik een mail gestuurd, omdat ik niets meer had vernomen, en de vraag gesteld wanneer mijn bestelling verzonden zou gaan worden. Ik kreeg het antwoord dat, waarschijnlijk door de tussenkomst van de Pinksterdagen, de leverancier wat later was met verzenden. Na nog een week niets vernomen te hebben heb ik weer gemaild en aangegeven dat ik liever mijn geld terug heb als dit nog langer zou gaan duren. Ik kreeg diezelfde dag het verzendbericht, waarna ik de volgende dag mijn handschoenen heb ontvangen. Een week later kreeg ik nog een mail met excuses voor de late verwerking en beantwoording vanwege achterstanden.

Ik heb begrip voor leverproblemen, maar houd in ieder geval de klant op de hoogte en laat deze niet in het ongewisse.

24 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Klantenservice is zeer druk

Bestelling onvangen, een artikel was beschadigd en een was manco. Dat kan gebeuren. Heb de klantenservice gebeld en zij vroegen om het via email te melden met een foto. Daarop een email ontvangen van de klantenservice dat ze de problemen gaan oplossen, en of ik nog meer info wil sturen. Dit heb ik gedaan. Daarna niets meer gehoord. Na geruime tijd weer email gestuurd, geen reactie. Klantenservice gebeld, wachtrij met 1 wachtende voor mij. Na 40 minuten met 1 wachtende voor me werd de verbinding verbroken. Weer gebeld, wachtrij met 2 wachtende voor me. Na 20 minuten was ik het zat. Heb daarop weer een email gestuurd. Dit is alweer dagen geleden en nog steeds geen reactie. Hopelijk helpt deze review....Update 23 juni. Daags na de review belde de klantenservice. Het hoesje werd z.s.m. opgestuurd. Inmiddels heb ik het ontvangen. Het beschadigde artikel heb ik niets meer over gehoord. Binnenkort zal ik weer gaan bellen. Update 11 juli: gisteren de bike-reiniger ontvangen die beschadigd was geleverd. De bestelling is nu afgerond. Het heeft een hele tijd geduurd door vermoedelijk een zeer drukke klantenservice. Ik verhoog de beoordeling naar 3 sterren. Indien ik in de toekomst hier wil bestellen, zal ik eerst met de klantenservice bellen hoe het ervoor staat.

27 maggio 2026
Logo di VoordeelHelmen.nl

Risposta di VoordeelHelmen.nl

Beste Hans,

Bedankt voor je uitgebreide review. Allereerst onze excuses dat de afhandeling van je melding zo lang heeft geduurd. Door de drukte in deze periode heeft onze klantenservice helaas niet de snelheid kunnen bieden die je van ons mag verwachten.

We zijn blij dat we inmiddels contact met je hebben gehad en dat het ontbrekende hoesje alsnog naar je is opgestuurd en inmiddels bij je is aangekomen. We vinden het uiteraard vervelend dat dit traject zoveel geduld van je heeft gevraagd.

Jammer dat de uiteindelijke beoordeling 1 ster is gebleven, terwijl het probleem inmiddels is opgepakt en opgelost. We begrijpen dat de lange wachttijd frustrerend was, maar hopen ook dat de positieve punten in onze service en de uiteindelijke oplossing hierin mogen meewegen.

Bedankt voor je feedback. We nemen deze mee om onze klantenservice verder te verbeteren.

Team VoordeelHelmen.nl

Valutata 5 stelle su 5

Het was gemakkelijk een keuze te maken…

Het was gemakkelijk een keuze te maken uit het assortiment helmen. De reactie op de bestelling was vlot. Binnen 24 uur had ik een bericht met de belofte dat de helm de volgende dag geleverd zou worden. Echter werd op de dag dat PostNL de helm zou brengen eerst de tijd aangepast en vervolgens werd de levering uitgesteld. Na 6 dagen kwam de werkelijke levering echt.

4 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più