Had een doorwaai jas nodig en wist wat ik moest hebben; Revit Airwave 4 maat L. Gisteren gepast en maat L was oke. Vriendelijk lui en beneden wat motorgeur gesnoven en wat fietsen bekeken. Deze ke... Leggi di più
Helemaal in orde! Hier was de helm (Shoei Neotech 3) absoluut goedkoper dan elders. Snelle verzending, netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Heel netjes. Waarom geen 5 sterren? Omdat de helm op ge... Leggi di più
Zeer goede ervaring en prima geholpen, ze verwittigde zelfs dat het product later geleverd zou worden en of ik het nog moest hebben. De nieuwe lever datum werd toen ook dadelijk meegegeven en deze klo... Leggi di più
Een bestelling geplaatst die nog geen 24 uur later al in huis is. Dat is gewoon. Geweldig! Voor 16.00 besteld volgende dag in huis! Belofte waargemaakt. Keurig gedaan!
Dettagli dell'azienda
Informazioni su VoordeelHelmen.nl
Scritti dall'azienda
VoordeelHelmen is de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen. Onze experts staan voor je klaar om je advies te geven en te helpen bij het passen van motorhelmen en motorkleding.
Ook hebben wij een YouTube kanaal met allerlei informatieve video's en nuttige productreviews die jou helpen bij het maken van de beste keuze.
VoordeelHelmen.nl staat voor:
✓ Gratis verzending en retournering NL&BE
✓ 100 dagen niet goed geld terug
✓ Grootste aanbod helmen & motorkleding
✓ Zeer goede service en aftersales
Jarmuiden 31, 1046 AC, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020-7600807
- info@voordeelhelmen.nl
- voordeelhelmen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Goed geholpen en erg vriendelijk…
Goed geholpen en erg vriendelijk personeel.
Helaas retour
Bestellen verliep soepel.
Beschrijving bij product was alleen teleurstellend.
nav daarvan maat groter besteld.
Was helaas te groot dus retour.
En dan is het zuur dat je zelf voor de kosten opdraait.
Personeel is erg opdringerig en wilt…
Personeel is erg opdringerig en wilt niet luisteren naar wat jij als klant wil. Zo gaf ik mijn voorkeuren aan bij een helm maar hier werd omheen gepraat, en liet de werknemer me een helm passen die ik eigenlijk niet wilde maar hij en als z'n vrienden hadden deze “zo goed was de helm”. Daarnaast wilde hij me een airbagvest verkopen door verhalen te vertellen over ongelukken op de snel weg. Naar deze filiaal ga ik nooit meer heen.

Risposta di VoordeelHelmen.nl
Bijzonder snelle levering voor een…
Bijzonder snelle levering voor een uitermate scherpe prijs
1 ster omdat uiteindelijk de 2e…
1 ster omdat uiteindelijk de 2e klantenservice medewerker er echt werk van had gemaakt. Ik had een jas besteld, op de site staat 3-4dgn voor de bezorging. Na een week klantenservice gebeld. Die ging op onderzoek uit, oeps de leverancier heeft nog niet geleverd. Ik stuur wel een bericht en laat je weten. 3 dagen verder, weer klantenservice gebeld. Gelukkig was deze dame van het doorpakken. Contact met de leverancier opgenomen, zaken die geregeld hadden moeten zijn rechtgetrokken. Drie dagen later was mijn bestelling binnen, dus kortom, ik had zonder initiatief nog steeds op mijn jas zitten wachten.
Slechte zaak!

Fijne eerste ervaring.
Een doorwaai jas besteld en snel geleverd (aanrader met deze warmte!).
Werd goed op de hoogte gehouden door de winkel en door post.nl over de status van mijn bestelling.
Ook de gekozen maat via de maat tabel was precies goed, dat is ook wel eens anders geweest bij andere bedrijven.
Ook fijn dat het assortiment voor ieder budget wel iets heeft in elke categorie.
1 klein puntje, Ik kon bij het bestellen niet kiezen voor afhalen bij een post.nl punt. Ik heb dit wel via post.nl kunnen aanpassen nadat de bestelling was aangemeld. Ik snap wel dat de meeste aankopen wat prijziger zijn dan een enkele zomerjas in de aanbieding, en de meeste daarom kiezen voor bezorgen aan huis. Bij mij is bezorging aan huis echter minder betrouwbaar dan bij een post.nl punt. Dat ligt aan de bezorgers, NIET aan voordeelhelmen.nl, daarom uiteraard gewoon 5 sterren gegeven.
Ik komt vast nog wel eens terug als ik weer wat nodig heb.
Snelle levering, goed verpakt en een duidelijke en overzichtelijke webshop. Meer kan ik er niet van zeggen. Gewoon top
Ik heb een mail gestuurd over een…
Ik heb een mail gestuurd over een retour product en kreeg hier een kant en klaar antwoord op en zou binnen 2 werkdagen geholpen worden. Echter is dit niet gebeurd

Risposta di VoordeelHelmen.nl
Product werd geleverd binnen de periode…
Product werd geleverd binnen de periode dat werd aangegeven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nog maar een van de weinige websites waar je onderdelen voor de Beeline Moto 1 kunt kopen.
Goede service en eerlijke prijs
Goede service en eerlijke prijs. Altijd blij met voordeelhelmen en hebben een uitgebreid assortiment voor zowel motor als scooter rijders.
Je bestelt wat en het komt aan
Je bestelt wat en het komt aan. En dát is ze vlot gelukt.
Helaas heb ik een sterk negatieve…
Helaas heb ik een sterk negatieve ervaring met de juridische afhandeling van garantie door Voordeelhelmen.nl.
Op 20 mei heb ik een paar defecte motorschoenen teruggestuurd. In plaats van een oplossing binnen een redelijke termijn te bieden, stelt de winkel dat een afhandeling maanden kan duren omdat zij afhankelijk zijn van de fabrikant in Italië.
Volgens het Nederlandse consumentenrecht (art. 7:21 BW) is uitsluitend de verkoper verantwoordelijk voor een tijdige oplossing, niet de fabrikant. Omdat Voordeelhelmen weigert zich aan deze wetgeving te houden, heb ik de koopovereenkomst na een formele ingebrekestelling ontbonden (art. 7:22 BW). De klantenservice weigert de ontbinding te accepteren en het aankoopbedrag te retourneren.
Vanwege het structureel negeren van de consumentenwetgeving door deze webshop, ligt het dossier inmiddels bij de Geschillencommissie (via Stichting Webshop Keurmerk) en is er een formele melding gedaan bij de toezichthouder ACM ConsuWijzer. Ik raad aan hier rekening mee te houden indien u waarde hecht aan een correcte, wettelijke afhandeling van eventuele defecten. (Referentie: Ticket #HMP-066-97181).

Helemaal prima
Makkelijke manier van bestellen, goede prijs, snel geleverd en product voldoet helemaal aan de beschrijving!!
Alles volgens verwachting
Alles volgens verwachting. Ik was eigenlijk wel verrast hoe goed de chat-bot werkte met antwoord op mijn vragen over producten op de site. Product was ook wat scherper geprijsd als bij de motordealer.
Snelle levering en goede uitleg film om…
Snelle levering en goede uitleg film om te bepalen of de helm past. Daarnaast een scherpe prijs voor de helm, dat is ook fijn
Makkelijk besteld en snel in huis.
Makkelijk besteld en snel in huis.
Prima bedrijf
Vlotte levering; netjes verpakt; niks op aan te merken dus!