Volarautos Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 4 stelle su 5

Gewoon een dikke prima

Gewoon een dikke prima. Er was toch iets mis met de auto en daarom werd het bod veranderd, maar niets ernstigs. Opzich ook begrijpelijk en zij willen er natuurlijk ook aan verdienen. Soms is het lastig om te horen maar uiteindelijk gaat het om een soepele verkoop en dat is hier gewoon in orde.

16 giugno 2026

Top!

Zeer snelle afhandeling, vriendelijke eigenaar en medewerkers.
Bedankt voor uw service!

3 giugno 2026

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, geen gezeur, gewoon snel en goed afgehandeld.
Meteen geld geld op de rekening en vrijwaring gestuurd.
Chauffeur was correct en stond je netjes te woord.
Al met al goede deal en snel afgehandeld

31 gennaio 2026

oplichters

oplichters

Ik had mijn vorige voertuig via ikwilvanmijnautoaf.nl geregeld voor verkoop. Het contract was opgesteld alles was in orde, maar toen de mensen het voertuig kwamen ophalen, begon de chauffeur te zeggen dat hij geluiden hoorde aan de motor, wat absolute nonsens was, wou overeenkomst niet nakomen en was complete tijdverspilling. Ze kwamen dan ook eens met een rammelbak. De volgende dag heb ik deze aan een correcte verkoper verkocht. Blijf weg van deze garage!

12 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

ìk kreeg meer dan bij mijn eigen garage…

ìk kreeg meer dan bij mijn eigen garage en er werd snel gehandeld. Toen ik nog even tijd nodig had voor de verzekering om een schade te laten taxeren, was dat geen probleem. Het geld stond gelijk op mijn rekening. Doordat we de kilometerstand moesten schatten duurde het iets langer om het vrijwaringsbewijs te krijgen maar ook dit werd correct afgehandeld.

18 settembre 2025

Ongelooflijk slecht.

Totale verschrikking om met dit bedrijf in contact te komen en afspraken te maken. Communicatie is van het allerlaagste niveau.

5 luglio 2025

Prima ervaring

Via een verkoop site met dit bedrijf in contact gekomen. Afhandeling ging goed. Netjes het geld overgemaakt gekregen en de vrijwaring dit alles op voorhand. Later op de dag is de auto opgehaald door het bedrijf.
Contact verliep prima en een goede ervaring.

4 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bij volar een auto gekocht

Bij volar een auto gekocht. Eerst wezen kijken. En een prijs afgesproken. En er is toen een nieuwe apk opgezet. Daarna een aanbetaling gedaan en later opgehaald. De communicatie verliep snel en duidelijk.

1 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf komt afspraken niet na.

Via ikwilvanmijnautoaf mijn auto verkocht aan dit bedrijf met de verwachting dat ik snel van mijn auto af zou zijn. Helaas staat de auto nog steeds voor de deur. Volarautos heeft meerdere keren toegezegd dat ze de auto vandaag komen ophalen maar ze komen niet. Wil je snel van je auto af verkoop dan je auto niet aan dit bedrijf..

2 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bijna slachtoffer van babbeltruc!

Ikwilvanmijnautoaf heeft bemiddeld in de verkoop van mijn auto. Het bod zou een gegarandeerde prijs zijn. Ik was gelijk wantrouwend. Vervolgens hebben ze mij in contact gebracht met iemand van Volar auto’s 2, die persoon stond hier 4 uur lang op de stoep.

Dat bedrijf stuurde een medewerker langs die op een slinkse wijze middels een babbeltruc, de auto van mij probeerde afhandig te maken voor een kwart van de overeengekomen prijs.

Hij verzon diverse mankementen aan de auto, zoals dat de versnellingsbak kapot is en dat het vervangen 1200 euro zou kosten, en deed mij bijna geloven dat hij een dienst zou bewijzen als hij de auto voor 550-900 euro zou meenemen.

Hij ging nog allerlei mannetjes bellen voor een ‘taxatie’ om het mij te doen laten geloven dat het echt een goed bod is.

Hij probeerde mij te doen geloven dat hij zelf geen interesse meer had in de auto en dat er toevallig iemand in de buurt was met een groot transport en dat er een lege plek zou zijn en dat de auto gelijk doorverkocht zou worden en dat hij zelf met lege handen naar huis zou rijden.

Ik had aangegeven in dat geval graag contactgegevens van de nieuwe koper te willen ontvangen en dat ik de auto eventueel wel zelf heen kon brengen, toen werd het verhaal telkens weer verdraaid. Ik werd uiteindelijk heel wantrouwend en liet weten dat ik de auto helemaal niet meer wilde verkopen.

De medewerker bleef aandringen en uiteindelijk gaf ik aan dat ik er toch echt minimaal 2000 euro voor wilde hebben. Toen kon hij ineens toch wel 2000 euro betalen (300 onder de afgesproken prijs). Dit geeft mij de bevestiging dat er toch niets mis was met de auto, anders had hij hem toch wel laten staan?

Ik heb de auto uiteindelijk verkocht voor 2000 euro, maar de manier waarop deze medewerker mij de auto bijna had ontnomen voor een kwart van het afgesproken bedrag is schandalig en een vorm van oplichting.

Ik heb deze klacht ook gemeld bij ikwilvanmijnautoaf, ze hebben nog contact gezocht bij Volar auto’s om verhaal te houden. “De medewerker zou hier 4 uur lang hebben gestaan om mijn autoradio uit te bouwen en daarom ook 300 euro minder hebben betaald.”

Laat je niets wijs maken en doe geen zaken met Volar auto’s! U zijt gewaarschuwd.

1 ottobre 2023

Doe geen zaken met Volar Auto's in Breda

Ik heb mijn auto via ikwilvanmijnautoaf.nl verkocht aan Volar auto's. Mijn auto zou zaterdagmiddag om 12.00 uur worden opgehaald, om 13.30 uur heb ik maar eens gebeld waar Volar auto's bleef, pech, file, ..... Vervolgens hebben we een nieuwe afspraak gemaakt voor tussen 16.00 - 17.00 uur, de kopende partij komt wederom niet opdagen op het afgesproken tijdstip! Rond 17.30 uur wordt ik gebeld ze hebben wederom vertraging... Uiteindelijk zijn ze rond 18.30 uur bij ons en willen de auto vervolgens niet hebben vanwege de schade?! Terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat er 3000,- aan schade is.

Vandaag contact gehad met Ikwilvanmijnautoaf.nl nu blijkt Volar auto's aan te geven dat ze mijn auto niet hebben meegenomen omdat de koppeling kapot is. Dit is zaterdagavond niet aangegeven en daarnaast klopt dit ook niet, mijn auto werkt prima op de schade na.

Mijn advies: doe geen zaken met Volar auto's!

15 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk, snel en zonder gezeur

Ik heb de auto woensdagavond om 20.00 uur op Marktplaats gezet. Ik werd één minuut later gebeld door Volar auto's. Zij boden mij precies wat ik wilde hebben. Ze maakten het bedrag direct over naar mijn bankrekening. Zodra ik het op mijn bank-app kon zien, hebben we samen de auto online overgeschreven. Op vrijdagochtend hebben ze de auto netjes opgehaald. Zowel de koper aan de telefoon als de medewerker die de auto kwam ophalen, waren zeer vriendelijk en beleefd. Zo kom je makkelijk, snel en zonder gezeur van je auto af.

15 ottobre 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più