can not cancel
i have tried to cancel this order for vodsnap program and cannot get done please help me to cancel it
This website is an absolute scam. My partner was tricked in to paying while trying to play for parking. Pay by phone app was used to search for the paybyphone app which is used for paying for parking. The website that loaded up looked exactly like the paybyphone website but when a payment was made it went through this website. It is not possible to contact anybody. The phone number does not exist, emails bounce back, the form on the website doesn't work. She will be doing a charge back but you have to wait 7 days.
This company is a complete scam. They take money from my account three months. Their website is very insidiously designed for fraud. Be carefull.
This company is a scam. Their website does not open. They made unathorized charges to my Visa card--I have no idea how they obtained that information.
complete scam. fraudulent and no way of cancelling once they have your card details.
Es una estafa mucho cuidado, intentando pedir cita en la ITV me deriva a su página, creyendo que pagaba la revisión de la ITV di mi nº de tarjeta y me van a cargar una suscripción, según ellos de TV, que no quiero y que no puedo anular, ni por email ni por telefono.
AUTENTICO FRAUDE!
Ojo! Estafa! Pretenden ser un Wallet de pago y es pura estafa que luego pretende que es solo para ver televisión en linea.
Dette firma VODSNAP.com er ren svindel via hjemmeside. Narrer til dyrt medlemskab for orientering om events. 50€ p.m.
Jeg skulle blot bestille en koncertbillet. Den opgivne adr. i tilfælde af aflysning på abonnement VIRKER (selvfølgelig) ikke, returneres, ingen modtager