Kwaliteit is top
Kwaliteit is top! Mijn vriendin is helemaal weg van hun sieraden. Erg aardige eigenaar ook die altijd behulpzaam is waar nodig.
Zeker aanrader!
Wij verkopen trendy sieraden en accessoires voor een leuke prijs!
Paesi Bassi
Zeker aanrader!
Snelle levering. Zit keurig verpakt in een doosje met een hand geschreven kaartje.
Van het Valentijnscadeau was een ontzettend leuk pakket gemaakt, een feestje om te ontvangen.
Daarnaast is het contact met Vive L’amour supersnel en vriendelijk. De oplossing nav mijn klacht was super. Hier kunnen heel veel bedrijven van leren! Mijn klacht is omgedraaid in een compliment en zal ik zeker nog eens bestellen bij Vive L’amour.
Een paar weken geleden heb ik twee 2 super mooie kettingen gekocht en ik ben er nog steeds erg blij mee. De kleur blijft mooi en het model is tijdloos waardoor ik waarschijnlijk nooit op uitgekeken zal raken. De prijs kwaliteit verhouding is top!
Top! Mooie ontwerpen en goeie kwaliteit. Super blij mee ;)
Super blij met de armbandjes!!🥰🥰 Ook leuk als cadeautje!
Cadeautje hier gekocht voor een verjaardag. Leuk verpakt en snel bezorgd, precies op tijd. Hand geschreven verjaardagskaartje was een lieve toevoeging!
Hele mooie ketting voor m'n meisie gekocht. Snel in huis en kwaliteit oogt goed!
Mooie sierraden van goede kwaliteit met een fijne prijs. Een uitgebreid assortiment met voor ieder wat leuks!
Heel mooi armbandje, feestelijk verpakt in een giftbox met chocolade en hartjes en een handgeschreven kaartje. Een prachtig kado om te ontvangen.
Super mooie sieraden en een verassend goeie kwaliteit!! Zeker een aanrader
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.