Altijd super schattige handgemaakte…
Altijd super schattige handgemaakte sieraden! Super blij mee!
Altijd super schattige handgemaakte sieraden! Super blij mee!
Handig een Phone Strap. Ik gebruik hem als sluitelhanger, makkelijk vast te houden en minder snel kwijt te raken.
Ik ben echt suuper blij met m'n aankoop!!
De ketting is echt prachtig en niet alleen was de levering supersnel, maar het was ook nog is allemaal super cute ingepakt.
Ik zou hier zeker nog een keertje bestellen <333
Leuke armbandjes, goede kwaliteit. Hele goede service en ik ben erg goed geholpen. Ik had contact opgenomen via Instagram en ik kreeg gelijk een reactie terug. Echt super!!
Ik heb mijn nichtje superblij gemaakt met een ketting van my gold essentials. Na 2 dagen binnen en erg leuk verpakt.
Vertrouwbare site met goeie kwaliteit producten. Ben een vaste klant en heb nog nooit problemen gehad met verzendingen.
My new favorite jewelry e-shop 💕 high quality and trendy pieces. Excellent communication and fast delivery for NL. Highly recommended & for sure I will repurchase.
Hele leuke sieraden! Kreeg mijn bestelling binnen een paar dagen in de post. Zeker een aanrader!
Goed en netjes verpakt. Snelle levering. Mooie sieraden. Echt een aanrader!
Ik heb de gold plated zoetwater parel oorbellen besteld. Ik ben er heel blij mee. Hele goede kwaliteit, gaatjes kleuren niet zwart, ze sluiten goed af waardoor je ze niet verliest. Verder voel je ze niet en ze staan super mooi!

Risposta di My Gold Essentials
Ik heb al meerdere keren bij My Golden Essentials besteld en m’n bestelling kwam binnen een week al binnen🥰 De sieraden zijn echt super leuk en van goede kwaliteit!! Kortom, echt een aanrader😍😍

Risposta di My Gold Essentials
Mooie oorbellen gekocht en het was goed geregeld allemaal!

Risposta di My Gold Essentials
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.