Vivara Sverige Recensioni 892

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Både vackra o gedigna. Verkligen välgjorda och stabila. Har inte hunnit sätta upp dem än men ser inte ut att bli ett problem Nu är de uppsatta. Det tog bara några minuter så var talgoxe o blåmes i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pellets älskas av de flesta av fåglarna jag matar. Bra storlek på förpackningarna från mindre till stor pack. Reducerat pris vid fler pack oftast > 2. Talgbollar rätt balans med fett, Riktigt fet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lika bra som tidigare, har handlat mycket från Vivara genom åren och är nu tillbaka som kund efter ett längre uppehåll. Känner mig trygg med att det är bra produkter som säljs, både när det kommer til... Leggi di più

1. Negozio di mangimi
  2. Vivaio e articoli per il giardino
  3. Vivaio

Scritti dall'azienda

Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelbord och holkar i material som tar ansvar för miljön. Fodret är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, fettprodukter eller foderblandningar använder vi bara kvalitetsråvaror. Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Snabb leverans. Bra förpackat.

10 aprile 2026

Risposta di Vivara Sverige

Vad fint att höra att allt fungerade smidigt!

Valutata 5 stelle su 5

Ni ville ha lösenord, jag har glömt der jag vet bara att de började på p4,,,. Leveransen var snabb Tackar!

Har handlat av er tidigare och var nöjd, även om jag glömt lösenordet.

30 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Tack för din återkoppling, vad roligt att höra att leveransen var snabb och att du varit nöjd med oss tidigare. Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det via vår webbplats och skapa ett nytt så att du kan logga in igen.

Med vänlig hälsning,

Jag fick bra varor

Jag fick bra varor. Jag är nöjd med köpet och kan tänka mig för att handla där flera gånger.

27 novembre 2025

Risposta di Vivara Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina varor och att köpet kändes bra!

Vivara fågelmat

De har det mesta som behövs för en fågel och djurälskare. Bra mat, utmärkta fågelmatare och bostäder till små djur. Även olika skydd för djuren.

31 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Vad härligt att höra att du uppskattar vårt sortiment för både fåglar och andra vilda djur i trädgården. Det gläder oss att du hittar bra produkter som hjälper naturen att trivas nära hemmet!

Med vänlig hälsning,

Superfin holk

Snabb leverans och bra produkt

23 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Vad kul att höra att holken passade så bra och att leveransen gick smidigt.

Valutata 1 stelle su 5

Defekta varor

Defekta varor ! Krossad keramik och flera fågelholkar som var så slarvigt sammanfogade att skruvarna hade missat sitt mål. Ingen kundservice i Sverige på plats så jag var tvungen att prata engelska med någon från Nederländerna som inte borde prata engelska alls.

20 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi beklagar verkligen att varorna var defekta och att kontakten med kundtjänst inte fungerade som den skulle. Dagen du ringde hade vi tyvärr ingen i vår svenska kundtjänst på plats. Telefonlinjen skulle ha stängts men det gjordes dessvärre inte i tid. Vi hoppas att de ersättningsprodukter som skickades fungerar bättre. Om även de kommit fram skadade ber vi dig att mejla bilder på skadorna till vår kundtjänst så löser vi det snarast möjligt.

Bra produkter

Bra produkter. Snabb och bra leverans.

20 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd både med produkterna och leveransen!

Valutata 5 stelle su 5

Jag har köpt många fågelholkar av er…

Jag har köpt många fågelholkar av er tidigare, dom har alltid hållit en bra kvalitet. Nu köpte jag 9 st till så att flugsnapparna och sädesärlorna ska få hitta nya bon. Totalt har jag köpt 30 st holkar av er, och jag och fåglarna är så himla glada. Jag kommer att köpa fler framöver!

16 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Så fint att höra att både du och fåglarna trivs med holkarna, det låter som en riktigt levande och mysig trädgård. Flugsnapparna och sädesärlorna kommer säkert att njuta av sina nya boplatser och fladdra omkring i full fart!

Ekorrmataren är väldigt fin

Ekorrmataren är väldigt fin, men ekorren har inte hittat dit ännu. 😄

11 marzo 2026

Risposta di Vivara Sverige

Vad roligt att du gillar ekorrmataren! Ibland tar det lite tid för nyfikna ekorrar att upptäcka nya matställen, men snart kommer de nog att hitta fram till mataren.

Valutata 4 stelle su 5

Alltid fantastiskt pålitliga i…

Alltid fantastiskt pålitliga i leveranser.
Dock kunde order behandlas snabbare. :(
Absolut bäst tänkbara kvalite på foder.

26 febbraio 2026

Risposta di Vivara Sverige

Tack för dina fina ord om kvaliteten, det gläder oss verkligen att höra. Vi förstår att väntan kan kännas lång när man vill komma igång och njuta av fågellivet i trädgården, och vi beklagar förseningen i leveransen. Din beställning skickades samma dag, men ibland kan det tyvärr uppstå dröjsmål under transporten som är utanför vår kontroll.

Team Vivara

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più