Jag har hört talas om den här tomaten Ponderosa, men inte kunnat hitta den. Så jag blev förstås jätte glad, över att kunna den hitta den hos er. Och den kom snabbt hem till mig. Så det ska bli spännan... Leggi di più
Snabb och enkel hantering, leverans rakt ner i brevlådan perfekt 👌 Och i ett snyggt brunt miljövänlig kuvert! Stiligt! Nu är fröna i jorden väntan är 8 veckor till utplacering i växthuset 👍😊
Snabb leverans, men lite missnöjd med en påse. Fröna var väldigt små mot andra påsen.
Kan inte bli bättre, Snabb och enkel hantering, leverans rakt ner i brevlådan perfekt 👌 Och i ett snyggt brunt miljövänlig kuvert! Stiligt!
På Planty.se har vi samlat ett stort utbud av fröer till grönsaker, blommor, kulturarvsväxter, snittblommor, perenner, anueller, gräs och mycket mer.
Svezia
- info@planty.se
- planty.se
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans
Jag är väldigt nöjd!
Bättre information om växterna.
Bättre information om växterna.
Fler alternativ vad gäller högväxande ärter och bönor.

Risposta di Planty.se
Snabbt leverans 👍
Snabb leverans mycket nöjd
Snabb leverans
Snabb leverans, men tyvärr inte så hög kvalitet på de tomatfrön jag beställde.
Kom som det skulle .
Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans och bra priser. Då jag inte planterat med fröna ännu kan jag inte uttala mig om kvalitén.
Världens bästa sida
Världens bästa sida! Otroligt bra utbud till bra priser 🤗 dessutom sjukt snabb leverans 🥰
Pålitlig och snabb leverans.
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Beskrivning fanns bara på tyska och engelska