VISION fotografi ApS Recensioni 1.009

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg tilmeldte mig skolefotografering i september 2025. Barnet var syg og fraværende på dagen, så der blev ikke taget individuelle billeder. Alligevel sendte Vision Fotografi en pakke via DAO, som... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

For det første er det nogle virkelig dårlige skole billeder. Så dårlige, at vores datter begyndte at græde. For det andet, har vi derfor IKKE valgt nogle at få trykt og tilsendt, men I sender regninge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

NUL stjerner for ekstremt dårlig brugeroplevelse. Har ringet til kundeservice for at dobbelttjekke, at jeg ikke fik nogen regning, fordi billederne var elendige og jeg ikke ville have noget af det, me... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helt fin og udmærket oplevelse. Billederne er i fin kvalitet og de blev leveret indenfor den lovede periode. Dog blev de leveret på en regnvejrsdag og fik derfor lidt fugt, inden vi kom hjem fra ar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Kvaliteten af billederne er gode

Kvaliteten af billederne er gode! Men prisen er alt alt for høj!!! De færreste har efterhånden ikke råd mere. Ked af at det er jer, som tager billeder på skolen. I min datters børnehave er prisen næsten det halve og får flere billeder!! Og et andet "firma"!

28 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Fatter ikke at det skal være så dyrt…

Fatter ikke at det skal være så dyrt at lave et par skolefotografier i denne teknologiske verden. Det er en mafia lignende metode at hive penge ud af forældrenes lommer da der ikke er andre valgmuligheder for at få det skolefoto som ungerne skriger efter at få for at være en del af fællesskabet og forældrene gerne vil have til fotoalbummet. Og for forældrene til flere børn er dette desværre blevet en (tvungen) alt for høj årlig ekstra udgift.

30 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Lidt træls at man ikke kan blande flere…

Lidt træls at man ikke kan blande flere forskellige billeder på samme ark det har man kunne og det er rat når man har flere børn og ikke gider have det samme billede flere gange.
Det har været muligt engang og det var fedt

22 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Bred hvid bjælke med logo

Klassebilledet er fint, men der er en bred hvid bjælke med klassetrin og et stort logo nederst på fotoet. Ikke så pænt når det skal hænge på opslagstavlen.

Jeg er i chok.

Jeg er i chok.. Mildest talt. Jeg har aldrig oplevet så ringe skolebilleder af mit barn. Jeg har modtaget en fotoserie på 6 billeder. 3 af dem er sløret og ude af fokus, og på 2 andre er billedet beskåret halvt gennem min søns ansigt..

De er ubrugelige. Er sådan lidt meh omkring at bestille omfotografering, hvis det er standarden. Og det kan jeg da med al tydelighed læse mig til her, at det er..!

27 settembre 2023
Non scritta su invito

Virkelig dårlig kundeoplevelse…

Virkelig dårlig kundeoplevelse undervejs i processen. Lige fra total forvirring om hvorvidt der skulle afleveres papirsedler når man havde tilmeldt sit barn fotografering online. Til bøvlet med at finde ud af hvordan systemet håndterer at man har to børn. Til at sidste bestillingsfrist og betaling af klassebillede er FØR firmaet har lagt billedet ud, så man kan se det. Og nu er selve billedet så forsinket, så vi venter stadig her mange uger senere.

27 settembre 2023

Mangel på kundeservice

Efter vi havde fået begge vores børn fotograferet, valgte vi at vi gerne vil have omfotograferet det ene barn. jeg ringer derfor til deres kundeservice eller rettere mangle på samme. Jeg forklarer dem situationen og at jeg selvfølgelig ikke er interesseret i at betale to gange fragten, så hvad vi lige gøre rent praktisk. Bestillingerne er kun aktiv til en bestemt dato, hvor man skal have bestilt dem inden og hvis de endelig skulle genaktivere dem senere ville billederne blive til en anden pris end dem de havde nu. Hun fortæller mig at det er sådan at deres system er sat op og der er ikke noget at gøre, men jeg kan sende dem en mail. Jeg får så svar på mail at hvis jeg ikke vil betalt for den ekstra fragt vil jeg skulle tilmelde det andet barn til omfotografering, hvor efter jeg vil kunne ringe ind til dem og sige at jeg hellere vil have de andre billeder. Så jeg kan godt se at det åbenbart er bedre at bruge ekstra på både barnets, fotografens og kundeservice medarbejderens tid på noget der vil være ligegyldigt i stedet for at man kan finde en løsning på det.

26 settembre 2023
Non scritta su invito

Service ok

Fik ikke det bedste smil frem
Service ok

Hej,

Vi forsøger altid at skabe et tillidsfuldt rum i vores fotografering, hvor eleven kan slappe af. Men vi kender selvfølgelig ikke dit barn, som du gør.

Jeg er glad for, at du har oplevet en god service fra os.

Halvsjusket fotografarbejde

Fik tilsendt link med 4 fotos at vælge imellem. På ét var håret skåret af foroven og på et andet havde min dreng lukkede øjne. Det vidner om, at der slet ikke er nogen, der har forholdt sig til billederne der er taget. Det virker som halvsjusket fotograf-arbejde og hurtige penge, desværre. Har fået mange gode skolefotos gennem årene. Men disse ønsker vi ikke. Så vi bestilte kun klassebilledet og får taget billeder af vores dreng et andet sted.

Hej Lene.

Jeg har undersøgt sagen og du har ret i, at der desværre er nået et billede, hvor din dreng har lukkede øjne. Det beklager jeg.

Jeg kan til gengæld med hånden på hjertet garantere dig, at vi forholder os til billederne. Helt fra fotografen trykker på knappen, til du kan gennemgå dem på hjemmesiden og vi tilsidst får endelig redigeret, farvekorrigeret og justeret hvert eneste portræt.

I forhold til beskæringen på to af billederne fra serien, så forsøger vi at skubbe lidt til traditionerne for skolefotografiet. Vi går helt tæt på og fanger blikkets intensitet.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg syns ikke billederne var gode

Jeg syns ikke billederne var gode. Derudover er det irriterende at skulle betale for to gange fragt, når børnene går på samme skole.

Hej,

Jeg er ked af at høre, at billederne ikke lever op til din forventning. Vi tilbyder på langt de fleste skoler det vi kalder syge/om-fotografering, her er det muligt at få taget en ny serie, hvis den første ikke er som ønsket.

Når billederne fra årets skolefotografering er klar, kan du besøge vores webshop og tage endelig stilling til, hvad du ønsker.

Det giver os samtidig mulighed for at koble bestillingen og levere den samlet, du skal altså via webshoppen kune betale fragt én gang.

Valutata 2 stelle su 5

Høje priser til billeder og levering

Høje priser til billeder og levering, langsomt udlevering.

Hej,

Tusind tak for din henvendelse

I forbindelse med forudbestillingen (digitalt eller på papir), registreres bestillingerne pr. barn. Det betyder, at det hos os er to forskellige bestillinger og der vil derfor blive opkrævet 2 gange porto, hvis du ikke gør yderligere.

Du kan hjælpe os med at samle bestillingen. Log ind på vores webshop, som åbner 4 hverdage efter fotograferingen – her foregår den endelige bestilling og så kan vi slå de to pakker sammen til én og du vil derfor kun blive opkrævet for én gang porto.

God dag.

Valutata 3 stelle su 5

Bøvlet proces og stor forsinkelse

Bøvlet proces og stor forsinkelse. Dyre produkter og mangler en digital løsning ift de dyre billeder.

Hej Esbern.

Vi arbejder hver dag på at skabe en sikker og gnidningsfri proces for årets skolefotos. Har du konkrete forslag til hvordan vi kan gøre den bedre, så er du altid velkommen til at sende os dem på info@visionfotografi.dk.

Du kan på vores hjemmeside finde muligheden for at vælge helt digitale produkter - er det noget du ønsker, at vi skal hjælpe med, så er vi selvfølgelig klar til det.

Valutata 2 stelle su 5

Fotograf skaber ikke god stemning

Det er andet år vores skole bruger Vision Foto.
Jeg har to børn, så det er 4 forskellige fotoseancer, jeg taler på baggrund af. INGEN af de 4 fotoserier har været gode. Det er tydeligt på billederne, at børnene er lidt utrygge og ikke helt forstår, hvad de bliver bedt om at gøre. De er stive og deres ansigtsudtryk er bestemt ikke afslappede. Jeg forlanger ikke store smil, jeg vil bare ikke have fortrukne ansigter.
Selve bestillingsproceduren fungerer fint. Men jeg er da spændt på at se, hvornår vi får billederne fra i år.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi arbejder hver dag på at skabe et tillidsfuldt rum i vores fotografering, hvor eleven kan slappe af og være helt sig selv.

Jeg er ked af at høre, at billederne ikke helt møder jeres forventning. Vi tilbyder ofte det vi kalder syge/om-fotografering, her er der ofte få elever og ekstra roligt omkring fotograferingen. Den mulighed finder du direkte ind på hjemmesiden.

Jeg kan se, billederne til jer er afsendt 21. september, så de skulle gerne være ankommet eller på vej til jer.

Overdrevet dyr

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at tilbyde billeder i den bedst mulige kvalitet, til den bedst mulige pris. Vi er desværre ligesom mange andre presset på priserne fra vores leverandører.

Vi arbejder løbende på at justere mulighederne og priserne og du har i vores webshop muligheder for at sammensætte din bestilling, præcist som du ønsker den. På den måde kan du justere om du ønsker det samme som foregående år, fokusere på større billeder eller måske nøjes med en mindre bestilling.

Skolefotografering er mere end blot selve fotograferingen. I samarbejde med skolen skal fotograferingen planlægges og koordineres, vores fotografer undervises løbende og opdaterer deres udstyr, alle billeder gennemgåes og redigeres, inden selve produktionen og pakningen af billederne kan påbegyndes.

Har du flere børn, kan du som noget nyt få 10 procent rabat på din bestilling, hvis du bestiller samlet for begge børn i webshoppen. Foretager du en større bestilling, har vi også mulighed for at tilbyde dig fri levering.

God weekend

Dårlige fotos generelt

11 settembre 2023

Hej

Jeg kan se at du har lavet en bestilling, så håber alligevel der var noget du kunne bruge.
Ellers kan jeg tilbyde omfoto
God dag!

Valutata 2 stelle su 5

Jeg synes generelt ikke billederne der var at vælge i mellem var gode

Åhhh jeg synes det var nogle træls billeder og for få at vælge mellem (har et barn der har svært ved at se naturlig ud på billeder) og det eneste brugbare var så det som var beskåret, så kun halvdelen af ansigtet var med.

13 settembre 2023

Hej

Tak for din henvendelse
det er muligt at tilmelde omfoto, hvis dette ønskes.
Det billede hvor din datter har hånden under hagen kan muligvis ændres til portræt.
Hvis du ønsker dette bedes du kontakte kundeservice
Karina - kundeserviceleder

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più