VISION fotografi ApS Recensioni 1.009

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg tilmeldte mig skolefotografering i september 2025. Barnet var syg og fraværende på dagen, så der blev ikke taget individuelle billeder. Alligevel sendte Vision Fotografi en pakke via DAO, som... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

For det første er det nogle virkelig dårlige skole billeder. Så dårlige, at vores datter begyndte at græde. For det andet, har vi derfor IKKE valgt nogle at få trykt og tilsendt, men I sender regninge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

NUL stjerner for ekstremt dårlig brugeroplevelse. Har ringet til kundeservice for at dobbelttjekke, at jeg ikke fik nogen regning, fordi billederne var elendige og jeg ikke ville have noget af det, me... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helt fin og udmærket oplevelse. Billederne er i fin kvalitet og de blev leveret indenfor den lovede periode. Dog blev de leveret på en regnvejrsdag og fik derfor lidt fugt, inden vi kom hjem fra ar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Idag får vi endelig vores billeder…

Idag får vi endelig vores billeder tilsendt hjem. Men ej hvor dårligt, at ikke nok med at vores levering blev rykket 3 gange, får vi billeder til sendt som er noget være l…t. Spild af penge da, 2 af de store billeder vi får, er fuldstændig fejl placeret på foto papiret. Slet slet ikke som vi har fået valgt ind på deres hjemme side. De resterende er billeder er så amatør printet, at det simpelthen er første og sidste gang jeg bestiller noget derfra igen.
Elendigt

Non scritta su invito

Hej.

Jeg kan slet ikke finde noget hos os, som matcher din oplevelse - jeg håber, at du vil sende os en mail på info@visionfotografi.dk, så vi kan undersøge hvad der er sket.

Afventer omfotografering om 3 uger

Jeg går ud fra at billederne bliver gode - vi afventer dog omfotografering af klassen om 3 uger, så vi har ikke modtaget noget endnu.
(Ret mystisk at sende en anmodning om en anmeldelse, inden vi har modtaget et billede......)

Hej Linda.

Ja, jeg kan godt se, at det ikke er optimalt. Jeg beklager.

Altid forsinket

Altid forsinket. Over en måned siden de tog billeder i skolen. Kundeservice som aldrig svarer.

Hej Anna.

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse.

Vi har på den konkrete skole afventet sidste del af fotograferingen, hvorfor billederne desværre er blevet forsinket. Det beklager jeg meget.

Jeg kan ikke se, at vores kundeservice har nogle ubesvarede henvendelser fra dig - og vi har en generel svartid på under 24 timer. Hvis du skal have fat i os, så send til info@visionfotografi.dk - så er vi klar til at hjælpe!

Meget dårlig service

Meget dårlig service, at en mdr efter man har bestil, har jeg stadig ikke modtaget mine billeder. Jeg har rykket for dem flere gange.
En mdr efter bestilling modtager jeg en besked og at de er forsinket. Det havde jeg sjovt nok regnet ud på det tidspunkt.

Hej Anna.

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse, selvom jeg selvfølgelig ikke er glad for den.

Vi afsender typisk indenfor få dage efter webshoppen lukker for bestillinger, så det er et enkeltstående tilfælde, at jeres billeder er blevet forsinket.

Vi har afventet den sidste del af årets fotografering på jeres skole og derfor er der opstået forsinkelser. Jeg kan kun beklage forsinkelsen.

Valutata 3 stelle su 5

Det er hvergang der er skolefoto der…

Det er hvergang der er skolefoto der bliver forsinkelser på leveringen. Det er en undren at med den erfaring ikke kan opsættes en realistisk leveringstid fra begyndelsen af

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse. I din ordrebekræftelse har vi skrevet 'Forventet klar til afsendelse 26. oktober 2023' og vi har afsendt dine billeder 24. oktober - det synes jeg selv er helt acceptabelt.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.
Ikke brugervenlig hjemmeside.
Ikke muligt at lægge søskende i samme køb. Startgebyr skal betales for hvert barn.
Edit: efter jeres svar, må jeg uddybe.
Startgebyr er måske er dårligt valgt ord fra min side. Men jeg betaler 95 kroner for et klassebillede, herefter 200 kroner for fotoark nr 2 og derefter 100 kroner pr ark. De 200 skal jeg betale for hvert barn - altså er det ikke muligt for mig at samle mine to børn i en pakke. Jeg skal betale de 200 for fotoark nr. 2 for hvert barn. Jeg har personligt talt med jeres kundeservice. De kunne ikke hjælpe i år. Sidste år var det muligt for mig at samle min bestilling, så jeg ikke skulle betale billede nr. 2 til en forhøjet pris. Det var ikke muligt i år. Dårlig stil, at man det ene år kan snakke sig til en rabat.
Tidligere har det også været muligt at sætte to børn på samme ark. Det er heller ikke muligt længere.
Da jeg sidste år kontaktede kundeservice (på telefon) sagde I, at mange havde rettet den kritik, og at det sikkert ville blive muligt fra i år. Det blev det så ikke.

Mit ønskede køb i år var. To klassebilleder og to ark med billeder at barn. Altså et klassebillede og et billedeark med børnebilleder pr barn. Det ville koste mig små 600 kr + porto (her kan I trods alt samle mine to børn i en kuvert).
Man kan så (hvis man leder efter det på hjemmesiden) finde et sted, hvor man kan tilmelde sig en fordel, som giver 10 % rabat på det samlede køb. Hvorfor får man ikke automatisk denne mulighed?
Alt i alt: nej tak til ublu priser. 530 kroner for 4 fotoark (dertil kommer porto) er simpelthen for meget.

Non scritta su invito

Hej Lærke.

Jeg kan desværre ikke helt genkende din oplevelse, selvom den selvfølgelig er subjektiv.

Vores hjemmeside er bygget op omkring, at du selv kan sammensætte din bestilling som du ønsker og vores kundeservice står klar til at hjælpe - vi har typisk under 24 timers svar tid på henvendelser via mail og vi er klar på telefonerne alle hverdage.

Resten er jeg uforstående overfor. Du har jo netop foretaget en samlet bestilling, hvor du har lagt bestillingen sammen af søskende? Vi har ikke noget startgebyr, men du har også kun betalt 1x levering. Så jeg forstår ikke helt kritikken.

Du er velkommen til at sende os en mail på info@visionfotografi.dk, hvis du vil uddybe.

Valutata 1 stelle su 5

Ikke 1 år ud af de 8 har vi været tilfredse!

Ikke 1 år ud af de 8, hvor I har taget skolefotos, har I taget et godt billede af vores 2 børn! Hvorfor skal de stå og se fuldstændig unaturlige ud i dumme positurer? Og hvorfor altid kun 1 valgmulighed af hvert? Det er simpelthen ikke pengene værd, men børnene VIL jo have deres billeder uanset hvad. Det er sgu bondefangeri.

Hej Trine.

Jeg er ked af, at du ikke er glad for billederne. Du kender selvfølgelig dine børn bedst, men jeg synes virkelig det er nogle flotte serier.

Vi tilbyder på langt de fleste skoler, det som vi kalder syge/omfotografering. Det har desværre været hos jer - men vi tilbyder normalt dette, hvor det også er muligt at blive omfotograferet, hvis man ikke er tilfreds med resultatet.

Valutata 4 stelle su 5

Mit barn sover på fælles skolefoto

Mit barn sover på fælles skolefoto. Man må gerne vælge et hvor alle kigger op og ikke kigge ned eller andet uønskede ansigtsudtryk.
8.11
Tak for svar.
Ganske rigtigt hvad du skriver, for da vi skulle bestille sov hun på det billede vi så og skulle bestille, men billede vi fik kigger hun med dejlig smil, og vi er glade for alle billeder.
Jeg venter stadig for at se om det billede som sendt til skolen til at hænge på væggen er samme så retter jeg stjernetal endnu en gang.

Hej.

Jeg kan slet ikke genkende dette - udfra de oplysninger som jeg kan se, så er der ingen som sover?

Send mig gerne en mail på info@visionfotografi.dk, så vi kan undersøge det nærmere!

Valutata 2 stelle su 5

Umiddelbart synes jeg ikke fotografen…

Umiddelbart synes jeg ikke fotografen har været super vellykket i sine billeder - desværre

Hej Karin.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på at sikre gode billeder og vi evaluerer sammen med vores fotografer udtryk, planlægning og oplevelsen hos jer.

Jeg tager selvfølgelig din oplevelse med hér.

Super gode billeder

23 ottobre 2023

Hej Tina

Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at du giver dig tid til at skrive her 😊

Valutata 3 stelle su 5

Her er absolut plads til forbedring

Jeg er ikke overraskende begejstret…. Jeg synes at når en fotograf er rigtig dygtig og værd at betale for er det fordi at de forstår at fange børnene i et naturligt øjeblik og ikke med Sådan en opsat falsk smil og knækket nakke (hoved på skrå) mv

23 ottobre 2023

Hej Lena.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi forsøger altid at skabe et tillidsfuldt rum, hvor eleven kan slappe af og være helt sig selv.

Jeg tager selvfølgelig din beskrivelse med videre.

Gode fotos

Gode fotos. Rart at man kan vælge mellem flere potrætfotos ved skolefotografering

25 settembre 2023

Hej Wiera

Valutata 1 stelle su 5

Billederne af min datter lignede hende…

Billederne af min datter lignede hende slet ikke og nu har billederne været forsinket indtil flere gange så det ene billede vi har bestilt af klassen er endnu ikke kommet.

Hej Maria.

Lever serien ikke op til jeres forventninger, så tilbyder vi i langt de fleste tilfælde det vi kalder syge/omfotografering. Her kan elever som var fraværende i første omgang blive fotograferet og det er muligt, hvis man ikke er glad for serien, at få taget den om.

Er det noget vi skal undersøge, så send os gerne en mail på info@visionfotografi.dk

Hej Lotte.

Vi har valgt at afvente den sidste del af årets fotografering - det var en fejl, for det har nemlig skabt en forsinkelse hos dig. Det beklager jeg meget. Vi er opmærksomme på udfordringen.

Valutata 1 stelle su 5

Endnu engang forsinkelse og vi har slet…

Endnu engang forsinkelse og vi har slet ikke modtaget vores billeder endnu. Deres fotograf burde være bedre til at tage billeder også selvom der skal mange børn igennem. Det er sidste gang vi handler hos jer.

Hej Lisbeth.

Afventer du endnu din leverance, så send os gerne en mail på info@visionfotografi.dk, så vi kan undersøge sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Leveringstiden er alt for lang fra…

Leveringstiden er alt for lang fra fotos er bestilt og betalt og til man rent faktisk har dem i hånden.

Hej Anette.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har på jeres skole afventet de sidste dele af fotograferingen, inden vi har afsendt - det giver desværre en længere leveringstid.

Aaaaaalt for sen levering

Aaaaaalt for sen levering. Direkte pinligt.

Hej Daniel.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi har på jeres skole valgt at afvente den sidste del af årets fotografering inden vi har afsendt, det har desværre givet en del forsinkelse hos jer. Det beklager jeg meget.

Vi sørger for at finde en anden løsning fremadrettet.

Valutata 2 stelle su 5

Priserne er høje og hvert år med stor…

Priserne er høje og hvert år med stor forsinkelse

Hej Line.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg beklager meget den forsinkelse som har været i år - vi har forsøgt at afvente den sidste del af årets fotografering, før vi har afsendt. Det har tydeligvis ikke været en succes. Jeg beklager ulejligheden.

Valutata 5 stelle su 5

Altid meget tilfreds med Vision…

Altid meget tilfreds med Vision fotografi.

19 ottobre 2023

Hej Debora

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più