Rigtig hurtig og effektiv tilmelding, da jeg ville skifte fra mobilt bredbånd til fast forbindelse indefor få dage. Personalet i Aarhus, der stod for telefon- og personlig betjening i forløbet, var fl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀
L'azienda ha risposto
Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!
Silkeborgvej 260, 8230, Åbyhøj, Danimarca
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Super god service fra Lauritz. Meget behjælpelig i forhold til nye informationer til mine forældres tv pakke.

Risposta di Vios
Victor E var ekstrem hjælpsom. Han var venlig, tålmodig og meget dygtig
En stor anbefaling herfra

Risposta di Vios
Vios kundeservice er super hurtig med prof. hjælp ved tekniske problemer

Risposta di Vios
Jeg snakkede med Asger, som identificerede et problem, jeg ikke havde tænkt på selv, og derfor kom vi frem til en god løsning. Det var intelligent, og rart at man blev mødt på en god og problemorienteret måde.

Kundeservice/-support i verdensklasse - man bliver virkelig hjulpet. TAK Carl

Risposta di Vios
det var en rigtig dejlig samtale jeg havde carl var utrolig rar og flink at snakke med vh janette

Risposta di Vios
De er venlige og høflige, men der er seriøst ikke styr på det: Ringer og får at vide, at jeg sagtens kan få Vios’ internet på min adresse. Skal bare hente et moden og tilslutte det, så skulle alt være klar med det samme. Henter modemmet og slutter det til. Det virker ikke, og det kommer det heller ikke til efter flere gange telefonisk kontakt. Der må en tekniker til. Det kan først blive ugen efter og jeg skal være hjemme i et tidsrum på 4 timer. Dagen kommer. Jeg sørger for at være hjemme og giver besked om, at man skal ringe til mig for at blive lukket ind i bygningen . Der kommer ingen tekniker. Ringer igen. Ingen forklaring på, at teknikeren ikke kom, men får lovning på, at der vil stå en tekniker hos mig næste morgen kl. 8.00. Det kommer ingen tekniker. Ringer og får nu at vide, at der ikke er nogen, der kan love en tekniker på et bestemt tidspunkt, og at jeg i øvrigt har opgivet forkert telefonnummer. Da Vios har ringet til mig to gange på det nummer, jeg har opgivet, kan jeg umuligt have opgivet forkert nummer, så jeg taber tålmodigheden, og beder om at få annulleret aftalen. Det får jeg ikke, men, “chefen vil ringe til mig”. Chefen ringer til mig og lover, at der vil komme en tekniker to dage efter (fredag) mellem kl. 8.00 og og allersenest kl. 10.00, og at teknikeren er blevet bedt om, at jeg skulle være dagens første besøg. Jeg lader mig nøje med det. Der kommer ingen tekniker i det lovede tidsrum. Jeg ringer og får at vide, at det først er den næstfølgende mandag, der skulle komme en tekniker. Nåh nej, det er blevet rettet til fredag, men at teknikeren tog en anden kunde først og er blevet forsinket. Jeg annullerer aftalen, og Vios vil nu have, at jeg også skal have besværet med at returnere modemmet.

Risposta di Vios
Jeg er MEGET uforstående over for et pludseligt gebyr på 29 kr. om måneden for at have månedlig betaling for sit internet abonnement. Jeg syntes ærligt at det er grotesk at tage mere en 10% af en abonnements pris som gebyr, med undskyldning om at det skal dække omkostninger for fakturering. Min betaling sker på kort og fakturering er en automatiseret proces (Arbejder selv i finans og bogføring). Jeg er med på at der er omkostninger til kundeservice og andre administrative opgaver mm. men det er jo ikke noget i ikke har haft før. Dertil kommer dette som endnu en omkostning, på trods af at man allerede har hævet priserne 2 gange på internettet inden for 14 måneder. Jeg er meget skuffet og må ærligt indrømme jeg overvejer at flytte selskab. Med det mønster der tegner sig af at man tænker man gradvist og lidt for ofte skal hæve priserne og så oven i købet tillægge et gebyr på over 10%, med en meget tynd undskyldning om at dække omkostninger ifm. at sende månedlig faktura; stop nu. Er ærlig talt skuffet over at man som virksomhed syntes det er anstændigt...

Risposta di Vios
Da jeg flyt, give jeg besked for sent til min TV's udbydelse Vios. På trods af det, fik jeg en rigtig nytlig og varmt hjælpe fra Vios.
P.g.a. flytning, få jeg ikke tid til svar email til tiden. Vios forsætte hjælpe mig uden afbud.
Det var en virkelig meget god arbejd som Vios medarbejderne har leveret til kunder.
Mange 1000 TAK !

Risposta di Vios
Sød og hjælpsom. Guidede os igennem så tv pakken virker igen.

Risposta di Vios
Overvejende tilfreds. I burde overveje en sms-tjeneste der informerer os kunder ved større nedbrud, som forleden.

Risposta di Vios
Imødekommende og kompetent telefonisk betjening.

Risposta di Vios
Superhurtig opsøgende og effektiv service

Risposta di Vios
Jeg fik hjælp i en situation, hvor mit internet havde været nede, hvorfor jeg havde brug for login igen.
Da jeg ikke huskede brugernavn og adgangskode fik jeg hjælp til en ny adgangskode hvorefter Karoline anvendte det nye login centralt fra.
Problemet var dog stadig, at jeg ikke kunne få adgang til mine optagelser gennem min YouSee app.
Under samtalen blev Karoline oplyst om at YouSee var blevet bekendt med karakteren af mit problem og ville sætte ind hurtigst muligt med at få det løst.
Ca. 2 timer efter var alle it-funktioner ifm. mit abonnement genoprettet til min store lettelse. 🤗

Risposta di Vios
Super god og kompetent hjælp. Stor fan!!!!❤️

Risposta di Vios
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.