Valutata 5 stelle su 5

Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di CD usati
  2. Negozio di CD

Scritti dall'azienda

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

4,9

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

2 marzo 2024

Risposta di Vindcd

Beste Frans, Hartelijk dank voor je feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee maar ook anderen die overwegen iets te kopen in mijn webwinkel. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Netjes verpakt en hele goede qualiteit

Snelle levering. Maar belangrijker; perfect verpakt, beter dan een nieuwe CD. Qualiteit ook helemaal goed.

26 febbraio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Maurice, Bedankt voor je feedback en fijn dat je tevreden bent over VindCD Ik zie je graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Zeer snel geleverd!

Zeer snel geleverd, goed verpakt, heel blij mee!

28 febbraio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Vindcd

Beste Marco, Hartelijk dank voor je feedback. Ik zie je graag nog eens terug bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede kwaliteit en de eigenaar van…

Hele goede kwaliteit en de eigenaar van de webshop steekt veel tijd in het uitzoeken van de beste CD met de beste kwaliteit.
Snelle levering.

24 febbraio 2024
Non scritta su invito

Risposta di Vindcd

Beste Luke, Bedankt voor je review en in afwachting van je volgende zoekopdrachten. Met vriendelijke groeten Emile

Prima winkel

De cd's die ik bestel zijn altijd niet zelden niet meer te koop in het normale proces. Ze zijn echter altijd kwalitatief goed. De bestelprocedure verloopt vlot. Kortom, voor mij een waardevolle winkel.

16 febbraio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Cor, Wat een mooie feedback. Hartelijk dank hiervoor en fijn dat je zo tevreden bent over mijn webwinkel VindCD Ik zie je heel graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Cd’s prima staat, verkoper eerlijk, levert goede service!

Cd’s snel geleverd. Goed verpakt. Cd’s in prima staat, geen enkele beschadiging. Had cd’s apart besteld, dus zou twee keer bezorgkosten moeten betalen. Verkoper was echter alert en heeft ze samen verstuurd, dus hoefde maar een keer bezorgkosten te betalen😀!

20 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Saskia, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling en de gekochte cd's. Ik zie je graag weer eens terug in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Persoonlijk, kwaliteit en goed verpakt!

Emile is heel begaan met de klant en de kwaliteit van zijn items. Bovendien de - in dit geval: Elpee's - waren bijzonder goed verpakt verstuurd en bij uitpakken bleken ze ook netjes schoongemaakt. Had al eerder eens cd's bij hem besteld, die ook als nieuw waren.

2 febbraio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve review. Erg blij dat je weer tevreden bent. Ik hoop je nog vaker te mogen voorzien van je favoriete muziek. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Snelle levering ,top

27 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste John, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je zo tevreden bent. Zie je graag nog eens in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

CD's zijn keurig verpakt en snel…

CD's zijn keurig verpakt en snel bezorgd.

31 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Jasper, Hartelijk dank voor je feedback. Ik zie je graag nog eens terug bij VindCD waar je geen nummer bent maar er velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

snelle levering

snelle levering, 2e hands vinyl in goede conditie zoals beloofd. 👍

23 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Steven, Bedankt voor je feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD Maandelijks meer tweedehands vinyl. Met vriendelijke groeten Emile

Prima service

Prima service: CD zo goed als nieuw en snel geleverd.

11 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Jean, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je tevreden bent over mijn webwinkel VindCD. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en precies zoals…

Snelle levering en precies zoals omschreven.

14 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Jacco, Hartelijk dank voor je feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD en voor nu een heel prettig weekend. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 4 stelle su 5

CD bleek bij nader inzien niet aanwezig…

CD bleek bij nader inzien niet aanwezig te zijn. Dit werd keurig, met excuus en klantvriendelijk gecommuniceerd.

2 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Rein, Bedankt voor je review en hopelijk volgende keer beter in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Zeer netjes en houd je op de hoogte wat…

Zeer netjes en houd je op de hoogte wat er met de bestelling aan de hand is.
Bestelling keurig ingepakt zonder schade ontvangen, ik ben zeer te spreken over de werkwijze van VindCD

6 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Bas, Hartelijk dank voor je positieve reactie. Dit wordt zeer gewaardeerd. Ik zie je graag nog eens terug in mijn webwinkel VindCD waar je geen nummer bent maar er velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten en alvast een fijn weekend. Emile

Valutata 5 stelle su 5

Netjes in plastic hoesjes verzonden en…

Netjes in plastic hoesjes verzonden en CD’s zien er als nieuw uit, pakketje ook nog voorzien van “breekbaar” tape daadoor heeft de Postbode het netjes nog een eindje in brievenbus laten hangen.

5 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Eric, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over VindCD Ik hoop je in de toekomst nog eens te mogen begroeten in mijn webwinkel waar je geen nummer bent maar er wel veel kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

LP’s en hoezen in prima staat

LP’s en hoezen in prima staat, evenals de binnen hoezen.
Uitstekende service door het per e-mail op de hoogte houden van het verzendingsproces.

1 gennaio 2024

Risposta di Vindcd

Beste Kees, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Maandelijks meer tweedehands LPs en ik hoop je dan ook nog eens terug te zien bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Netjes verpakt in een kartonnen doosje…

Netjes verpakt in een kartonnen doosje met folie om het cd doosje. Om de cd te beschermen zit in het cd doosje nog noppenfolie.
Fijn persoonlijk contact.

22 dicembre 2023

Risposta di Vindcd

Beste Joost, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Super dat je tevreden bent over VindCD Ik zie je graag nog eens weer in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più