L'azienda ha risposto
Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-
Ceintuurbaan 68-II, 1403AD, Bussum, Paesi Bassi

Risposta di Vindcd
Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin veel webshops erg onpersoonlijk zijn is vindcd.nl echt een verademing. Een enorme aanrader voor elke muziekliefhebber!

Risposta di Vindcd
Het is de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst en evenals de eerste maal is er geleverd zoals ik het graag zie.

Risposta di Vindcd
Verzorgde en vlugge afhandeling van de bestelling.
Producten voldeden 100% aan de beschrijving en verwachting.

Risposta di Vindcd
Heb cd,s besteld leuk om te zoeken tussen leuke koopjes, werd netjes verpakt in brievenbus pakketje en werd snel bezorgd.

Risposta di Vindcd
Snelle verzending. Persoonlijke communicatie, prima produkt. Uitstekend verpakt. En zeer goede prijzen.

Risposta di Vindcd
Goed aanbod aan cd’s. Correcte, snelle levering en dit via een veilig verpakte zending. Jammer dat ondanks grote aankoopsom er alleen vrijstelling van verzendkosten in Nederland is.

Risposta di Vindcd
Groot aanbod, perfect om mijn collectie CD's verder uit te bouwen. Ook goed en zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Risposta di Vindcd
Zeer correct geholpen. 2 Cd's niet aanwezig, maar goed gecommuniceerd.

Risposta di Vindcd
LP gekocht die snel en zeer goed verpakt werd verstuurd.
Helaas was de LP, die nog geseald was, van fabriek af erg vuil. In overleg geprobeerd schoon te maken, maar leverde helaas niet het gewenste resultaat.
Hoewel de oorzaak niet bij Vindcd lag heeft Emile dit perfect opgelost.
Nogmaals mijn dank hiervoor!

Risposta di Vindcd
Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb alleen maar goede ervaringen bij deze webshop

Risposta di Vindcd
Vlotte levering en prima communicatie kortom een prettige ervaring.

Risposta di Vindcd
Zéér attente opvolging en info-verstrekking. Goed verpakt, met liefde voor het materiaal (beschermend stukje plasticfolie tussen de disc en de box!). Hartelijke dank.

Risposta di Vindcd
de cd is in zeer goede staat, zoals ook vermeld werd. en de service van dit bedrijf is echt top. ik was vergeten mijn huisnummer te vermelden en kreeg een telefoontje daarover van Vindcd zodat de cd de volgende dag direct verstuurd kon worden. echt heel fijn, want zo had ik ondanks mijn eigen fout de cd supersnel in huis.

Risposta di Vindcd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.