Valutata 5 stelle su 5

Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di CD usati
  2. Negozio di CD

Scritti dall'azienda

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prima zaak

Makkelijk bestellen titel of groep moet goed vindbaar zijn. Prima zo ben tevreden.

24 aprile 2023

Risposta di Vindcd

Beste Jan, Bedankt voor je aardige feedback. Dit wordt enorm gewaardeerd. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Prima service!

Prima service! De CD's worden netjes ingepakt en snel verstuurd.

22 aprile 2023

Risposta di Vindcd

Beste Robin, Hartelijk dank voor je feedback. Ik ben blij dat je tevreden bent en hopelijk zijn je volgende aankopen ook weer snel bij je. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Aanrader

Fijne communicatie, snelle verzending.

15 aprile 2023

Risposta di Vindcd

Beste Angela, Bedankt voor je aardige bericht over VindCD Ik zie je graag weer terug in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Groot aanbod en aantrekkelijke prijzen

Sympathieke mails, goed verpakt, snel verzonden, aantrekkelijk geprijsd.

13 aprile 2023

Risposta di Vindcd

Beste Joop, Hartelijk dank voor je aardige woorden over VindCD Dit stel ik enorm op prijs. Fijn jouw als klnat te mogen bedienen op vindcd.nl Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Echt een goede service

Echt een goede service, snelle en correcte levering. Ze rekenden voor 2 bestellingen maar 1 keer verzendkosten, echt top.

8 aprile 2023

Risposta di Vindcd

Beste Judith bedankt voor je aardige feedback en graag tot ziens bij VindCD. Het klopt dat wanneer je als klant op dezelfde dag per ongeluk tweemaal achter elkaar besteld i.p.v. alles in één keer dan wordt er eenmaal verzendkosten teruggestort helemaal of deels even afhankelijk of de tweede bestelling ervoor zorgt dat het niet meer door de brievenbus kan en dan komen er dus wat kosten bij voor pakketpost en wordt niet het volledige bedrag voor brievenbuspakje van de tweede bestelling teruggestort. Stel je besteld twee keer twee cd's in twee aparte bestellingen, dus totaal vier cd's dan kan het pakje als het enkele cd's zijn door de brievenbus en kan het verzendbedrag van de tweede aankoop teruggestort worden. Stel er worden tijdens twee bestellingen totaal vijf cd's besteld of één van de vier cd's zit in een dikke cd-doos dan wordt een deel van de tweede verzendkosten gebruit om aan de pakketkosten te komen en wordt er iets minder teruggestort.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit, snelle verzending.

28 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Nils, Hier gaan we voor! Hartelijk dank voor je feedback en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling had ik snel in huis en…

De bestelling had ik snel in huis en goed verpakt. Ik kan deze webwinkel aanbevelen!

27 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Lotus, Hartelijk dank dat je de moeite hebt willen nemen om je mening over VindCD met anderen te delen. Dit is voor beide partijen een goede zaak. Graag tot ziens bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijke reacties, snelle levering, niet duur, goede kwaliteit cd's.

27 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Ronald, Hartelijk dank voor je aardige woorden. Heel fijn dat je tevreden bent. We doen er alles aan dat jij en anderen tevreden zullen blijven. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en echt goede service

Snelle service, goed op de hoogte gehouden en een persoonlijke touch, wat echt een fijne plus is en onderscheidend van andere webshops. Dikke pluim!

25 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Joost, Heel erg bedankt voor je positieve feedback. VindCD gaat ook voor een persoonlijke touch en streeft daardoor naar een optimale winkelervaring. Muziek kopen moet een feestje zijn en blijven. Ik zie je graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Aanrader!!!

Snel gereageerd na bestellen, vriendelijke reacties, verstuurd op de datum die was beloofd, cd prima verpakt en van goede kwaliteit, en een korting voor de volgende bestelling ontvangen.
Alles bij elkaar : heel prettig om met de verkoper te dealen, absolute aanrader.

24 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Jos, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Het is ook fijn om jouw als klant in mijn webwinkel te mogen begroeten. Ik zie je dan ook graaf weer eens terug bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Risposta di Vindcd

Beste Ivo, Hartelijk dank voor je feedback. Op deze manier help je anderen die nog twijfelen om iets te bestellen bij VindCD en laat mijn bedrijf groeien. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

De snelle levering van de door mij…

De snelle levering van de door mij bestelde grote hoeveelheid cd’s verliep heel goed ; alles was prima en met zorg ingepakt door VindCD.
Ik kan deze winkel beslist aanraden.

5 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Otto, Hartelijk dank voor de mailtjes welke je me stuurde en enorm op prijs gesteld worden. Ook hartelijk dank voor deze feedback. Belangrijk want je helpt VindCD en anderen hiermee. Ik zie je graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Eerlijk en goed bedrijf

Eerlijk en goed bedrijf, snel en goedkoop zal voortaan hier mij cd’s kopen

6 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Betty, Hartelijk dank voor je aardige bericht en fijn dat je van plan bent om in de toekomst weer bij VindCD te winkelen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over Vindcd.nl

Ik ben zeer tevreden over Vindcd.nl. Emile geeft een zeer goede en eerlijke service. Er was even een klein probleempje, maar hij doet er echt moeite voor om het goed op te lossen. Echt super! De cd's zijn van zeer goede kwaliteit tegen een heel erg zacht prijsje. Ze worden ook met veel zorg verpakt, waardoor alles heel erg netjes aankomt. Ik hoop hier nog vaak leuke cd's te vinden!!

28 febbraio 2023

Risposta di Vindcd

Beste Anita, Wat een ontzettend aardig bericht hier wordt je als eigenaar van VindCD heel blij van. Ik hoop dat ik je in de toekomst weer mag voordien van mooie cd's. Zoek je bepaalde groepen of artiesten mag je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Mooi product

Mooi product, snelle levering.

27 febbraio 2023

Risposta di Vindcd

Beste Ton, Bedankt voor je feedback en fijn dat je tevreden bent. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Top cd's gekocht

Top cd's gekocht, snel binnen!

5 marzo 2023
Non scritta su invito

Risposta di Vindcd

Beste Peter, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VindCD Uiteraard zie ik je graag weer terug in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Gewoon goed!

Goede overzichtelijke site, goede kwaliteit cd's en snel verstuurd.

1 marzo 2023

Risposta di Vindcd

Beste Wieger, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Mooi om te zien dat je tevreden bent over VindCD Uiteraard zie ik je graag weer terug in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

28 febbraio 2023

Risposta di Vindcd

Dankjewel Jacq VindCD doet er alles aan je zo snel mogelijk te voorzien van jouw favoriete muziektitels. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Valutata 5 stelle su 5

Snel en kwaliteit zoals beloofd

Cd binnen een dag ontvangen en de kwaliteit, zo goed als nieuw, is zoals omschreven. In het doosje zat een klein stukje bubbeltjes plastic om te voorkomen dat de schijf los zou raken tijdens het vervoer. Heel verzorgd!

24 febbraio 2023
Non scritta su invito

Risposta di Vindcd

Beste Michel, Hartelijk dank voor je mooie woorden en fijn dat je zo tevreden bent. VindCD streeft ook zeker naar 100% tevredenheid, want muziek kopen moet een feestje zijn en blijven. Met vriendelijke groeten Emile

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più