VIND Boligadvokater Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi anvendte VIND Boligadvokater til vores nylige huskøb, specifikt hjalp Marie Høymann os. Det var en super positiv oplevelse og vi var positivt overrasket over hvor dybt Marie gik i alle nuancerne af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået hjælp til en sag om ægtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller på sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihærdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg ærli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt VIND Boligadvokater ifm et selvsalg af ejerbolig, og kan kun udtrykke ros til Marie Høymann Laursen sagsbehandling. Aktiv lytning og lynhurtig sagsbehandling har gjort at jeg har følt mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har anvendt VIND Boligadvokater til en sag omkring et selvbygger sommerhus, der blev solgt for nogle år siden. Min dialog har været med Marie, som i alle henseender har været et fantastisk bekendt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Avvocato immobiliarista
  2. anche in
  3. Avvocato specializzato in pianificazione immobiliare
  4. Consulente o consigliere
  5. Notaio
  6. Studio legale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er et advokatkontor til dig, der ønsker professionel, veluddannet juridisk rådgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du engagerer os, får du et stærkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretærer, der – på en nem og overskuelig måde – sørger for, at du får den juridiske hjælp, du har behov for.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god gennemgang af servituttekst

I forbindelse med køb af bolig fik vi hjælp af Vind Boligadvokater til gennemgang og omskrivning af en meget speciel servitut omkring vejadgang, som sælger ønskede tinglyst på ejendommen. Den skriftlige gennemgang af servitutteksten (og konsekvenserne af den for os som købere) var virkelig skarp, grundig og kompetent - og indeholdt også et forslag til omskrivning af teksten, som sælger senere accepterede. At vi fik mulighed for at gennemgå alle vores spørgsmål pr telefon efterfølgende med advokaten uden at det kostede ekstra gjorde bare oplevelsen endnu bedre. Stor anbefaling herfra!

15 aprile 2021

Hej Anders

Valutata 5 stelle su 5

Som førstegangskøbere til et projektkøb…

Som førstegangskøbere til et projektkøb (lejlighed) var vi ekstra opmærksomme, men vi modtog en yderst kompetent og professionel rådgivning og Marie tog sig tiden til at hjælpe og svare grundigt på alle vores spørgsmål, uanset dag og tidspunkt.
Marie var opmærksom på de mindste og vigtige detaljer i forbindelse med købet og vi har på intet tidspunkt haft uro i maven i processen takket være Marie, hvorfor vi derfor og KUN kan give de varmeste anbefalinger til Marie Høymann Laursen og Vind boligadvokaterne.

5 febbraio 2021

Kære Peer

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent, omhyggelig og tilgængelig rådgivning.

Vi er ovenud taknemlige og imponerede over den kompetente støtte og rådgivning, som vi har modtaget fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskøb. Vi har haft kontakt med deres rådgiver Marie. Vi har kun rosende ord. Hendes omhyggelighed, faglige kompetence og tilgængelighed har været over al forventning. Det har været enormt tillidsskabende og trygt, og vi har ikke på noget tidspunkt haft uro i maven i processen takket være Marie og Vind boligadvokater ved vores side. En varm anbefaling herfra.

12 gennaio 2021

Hej Tina

100% godkendt.

100% godkendt.
Jeg har brugt VIND Boligadvokater ifm et selvsalg af ejerbolig og har kun ros til overs. Kompetent rådgivning og hjælp der gjorde det nemt at gennemføre handlen.
Tak til Rune der svarede meget hurtigt på diverse spørgsmål.
Ja og så er prisen for ydelserne ret skarp til den gode side.

22 settembre 2020

Kære Jørn

Hurtige og kompetente

Min hustru og jeg stod akut og skulle bruge en boligadvokat ifm. køb af hus. Vi skrev ud til en håndfuld boligadvokater og Marie fra VIND Boligadvokater var den første til at svare os. Til en fair pris gav hun os god og kompetent vejledning hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale VIND og Marie!

31 agosto 2020

Hej Rand

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse, omkring et boligkøb.
Giver de allerbedste anbefalinger herfra.

3 agosto 2020

Hej Karina

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe tak til Rune Boysen Løn fra…

Kæmpe tak til Rune Boysen Løn fra Vindboligadvokater med den rådgivning vedr. Køb af sommerhus.
Bedste service nogensinde, jeg kan klart anbefale at bruge ham.
Tak for samarbejdet.

René

14 luglio 2020

Hej René

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været i kontakt med vind…

Jeg har været i kontakt med vind advokater ifb. med boligkøb og her fik jeg fat i Marie. Marie er en super kompetent advokat, som tager sig tiden til at hjælpe og svare grundigt når som helst. Kanon oplevelse for mig som førstegangskøber! Jeg kan kun anbefale vind advokater og Marie ☺️

12 luglio 2020

Hej Natascha

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god Service og…

Fantastisk god Service og tilgængelighed. Vi har været glade for at bruge Vind advokatfirma i vores købepeoces.

2 luglio 2020

Hej Louise

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig, grundig og behagelig rådgivning

Jeg kan kun anbefale Rune Løn efter hans hjælp ifm. køb af andelsbolig. Rune har været super hurtig til at svare fra start til slut, og har samtidig givet grundig og udførlig rådgivning gennem hele forløbet i en venlig og behagelig tone. Jeg har ikke andet end ros.

29 giugno 2020

Hej Joachim

Fantastisk rådvigning

Kan varmt anbefale Rune Bøysen Løn fra VIND boligadvokater. Jeg har virkelig følt mig i gode og sikre hænder under hele forløbet.
Tak for en imødekommende og professionel behandling.

24 giugno 2020

Hej Helge

top service

Jeg har brugt Vind Boligadvokater v/ Advokat Philip Maury en del gange i forbindelse med rådgivning. Jeg har altid fået en top rådgivning og kan kun give mine bedste anbefalinger

22 giugno 2020

Hej Allan

Valutata 5 stelle su 5

Rune Bøysen Løn har med et skarp blik…

Rune Bøysen Løn har med et skarp blik rådgivet os på bedste vis ifm huskøb.
Rådgivningen er klar og giver retning - men den er ikke sort/hvid og formanende. Vi har følt os meget trygge ved den hurtige, professionelle og rolige behandling vi har fået.

Kan varmt anbefale Rune ved Vind Boligadvokater.

Stephanie

12 giugno 2020

Hej Stephanie

Valutata 5 stelle su 5

Very good experience and help all the way

We have just concluded our house purchase and can only recommend vind boligadvokater. Our process Started in November and during that time Marie was helping us through every detail in a very professional manner. Overall we are very satisfied for a 5 stars service that is very well affordable. Will defiantly use them again if I am in the housing market.

Ahmed Shawky

1 giugno 2020

Dear Ahmed

Thank you for your review.

Valutata 5 stelle su 5

Kan stærkt anbefale Marie Høymann…

Kan stærkt anbefale Marie Høymann Laursen.

Super god service!
Rådgivende, professionel og yderst hjælpsom og klar til at svare på alle de spørgsmål man måtte have uanset dag/ tidspunkt.

Alt i alt har vi haft en super god oplevelse og vil anbefale Marie til enhver tid.

23 maggio 2020

Hej Hawbir

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Phillip Maury for at være…

Stor ros til Phillip Maury for at være med mig ved min side fra start til slut under købet af min lejlighed. Som førstegangs køber har jeg vægtet sikkerhed, tilgængelighed og forståelig rådgivning rigtig højt. Min forventning er i den grad blivet indfriet.
Stor tak herfra, kan varmt anbefales.

20 maggio 2020

Hej Marko

VIND Boligadvokater og sommerhus

Vi blev gennem en bekendt henvist til advokat Marie Høymann Laursen ved VIND Boligadvokater i forbindelse med køb af sommerhus. Marie var under hele forløbet utrolig professionel og altid behjælpelig med hurtige og præcise svar og vejledning. Hun var opmærksom på de mindste detaljer og fandt flere ting, som skulle tilrettes ifb. købet. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

31 marzo 2020

Hej Stian

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più