VIND Boligadvokater Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi anvendte VIND Boligadvokater til vores nylige huskøb, specifikt hjalp Marie Høymann os. Det var en super positiv oplevelse og vi var positivt overrasket over hvor dybt Marie gik i alle nuancerne af... Leggi di più

Jeg har fået hjælp til en sag om ægtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller på sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihærdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg ærli... Leggi di più

Jeg har brugt VIND Boligadvokater ifm et selvsalg af ejerbolig, og kan kun udtrykke ros til Marie Høymann Laursen sagsbehandling. Aktiv lytning og lynhurtig sagsbehandling har gjort at jeg har følt mi... Leggi di più

Jeg har anvendt VIND Boligadvokater til en sag omkring et selvbygger sommerhus, der blev solgt for nogle år siden. Min dialog har været med Marie, som i alle henseender har været et fantastisk bekendt... Leggi di più

1. Avvocato immobiliarista
  2. anche in
  3. Avvocato specializzato in pianificazione immobiliare
  4. Consulente o consigliere
  5. Notaio
  6. Studio legale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er et advokatkontor til dig, der ønsker professionel, veluddannet juridisk rådgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du engagerer os, får du et stærkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretærer, der – på en nem og overskuelig måde – sørger for, at du får den juridiske hjælp, du har behov for.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Upåklagelig rådgivning ifm huskøb

Upåklagelig rådgivning ifm huskøb. VIND advokater sørgede for at processen gik glat, intet blev overset, ingen spildtid og alle spørgsmål fra vores side blev besvaret med det samme.

Stor anbefaling herfra!

Jeg kan varmt anbefale Vind Boligadvokater. De har været virkelig professionelle, nøje og effektive i deres håndtering af mit boligkøb. Hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg under hele processen.

Hej Martin

God og kompetent rådgivning

God og kompetent rådgivning. Vind Boligadvokater sørgede for, at vi overholdte alle deadlines. En bekymring mindre i en ellers let stresset situation med hussalg og huskøb. Dejligt!

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse.

Great service and professional advice from Maria!

I have to say, Maria provides us a very us very professional services far above our expectations. She well understood our situation specially and complete help us by her professional advice. I strongly recommend Maria and this company, you will be impressed as well!

18 giugno 2017

Dear Yangze

Thank you for the recommendation.

Fuldt tilfreds

Jeg købte en ejerlejlighed i København med Marie Høymann Laursen som min boligadvokat og har været fuldt tilfreds med hele forløbet. Alle mails og dokumenter blev ekspederet hurtigt og professionelt, så fuld anbefaling herfra.

18 giugno 2017

Hej Bente

Top professionelt

Har nu tre gange benyttet os af VIND Boligadvokater, de har været top dygtige, og ingen skjulte gebyrer eller tillæg. 5 stjerner og en High five til Marie Høymann Laursen

16 giugno 2017

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Vi har benyttet VIND Boligadvokaterne i …

Vi har benyttet VIND Boligadvokaterne i forbindelse med køb af lejlighed i København. Uden assistancen var vores handel ikke gået igennem, de gjorde et ualmindeligt godt stykke juridisk arbejde. De er pålidelige, ordentligt og fair og vi kan til en hver tid anbefale dem.

31 maggio 2017

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Vi var glade for, at vi kunne hjælpe jer.

Jatak

Jatak! Sød, venlig og professionel behandling. Kan kun anbefale VIND

31 maggio 2017

Hej Joachim

Professionel og tålmodig boligrådgivning

At købe et gammelt hus kan godt give anledning til ekstra mange spørgsmål og overvejelser. Alligevel føltes det trygt at handle med VIND Boligadvokater som "førerhund" ifm. vores huskøb i april 2017. Der er de seneste år sket virkelig meget på boligmarkedet (mange nye regler osv.), så det er med taknemmelighed, at handlen nu er vel overstået - og tacklet både professionelt og tålmodigt.

25 maggio 2017

Hej Alice

Tak for din anmeldelse.

Til dig der ønsker tryghed og seriøsitet.

Jeg har gennem hele forløbet fået ærlige og fyldestgørende svar. De er dygtige vidensformidlere.

Advokaten i virksomheden har altid besvaret mine mails og opkald, hvilket har givet mig en følelse af, at jeg altid er blevet taget seriøst.

Jeg anbefaler Vind Boligadvokater til alle, som ønsker tryghed og seriøsitet.

24 maggio 2017

Kære Bardhil

Levede op til anbefaling

Jeg havde fået anbefalet at bruge Marie Høymann Laursen som boligadvokat, og det levede hun i dén grad op til. Hurtig behandling af sagen, hurtig på mailen, imødekommende og god til at følge op. Jeg er meget tilfreds.

Hej Margit

God og professionel

God og professionel - ingen arrogance når man ringer med "dumme" spørgsmål. Alt i alt meget tilfreds. Fedt at kunne klare et boligkøb uden at fysisk skulle ses med en advokat. Har sparet en masse tid.

Hej Erkan

MEGET TILFREDS!!!

Hurtig, effektiv og meget hjælpsomme, man kan ringe når som helst og der bliver svare professionelt og med en god humor.

Vil klart anbefale til andre.

Hej Trine

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Har fået en super professionel …

Har fået en super professionel behandling af min sag omkring bolighandel, bolig salg og udførsel af gælds brev til bank ifbm. separation. Der er utrolig hurtigt svar tilbage, hvis man har behov for hjælp. Dog har prisen på udarbejdelse af gælds brev, været for højt i forhold til at jeg faktisk selv kunne have trukket en simpel formular ud fra nettet og selv udfyldt. Men her er det egen uvidenhed der gjorde vi søgte råd og udfyldelse igennem Vind Boligadvokater, de kunne måske godt have rådgivet om at vi selv kunne udfylde en formular fra nettet, som juridisk har samme værdi, som den de bare udfylder. Jeg vil personligt gerne hvis jeg får behov for bistand på et sener tidspunkt, rette henvendelse til Vind Boligadvokater.

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse.

VIND Boligadvokater hjalp os hele vejen …

VIND Boligadvokater hjalp os hele vejen igennem vores sommerhuskøb, og der var hurtigt og præcist svar på de mange spørgsmål, vi havde. Vi har ikke tidligere handlet ejendom, men vi har følt os trygge med god hjælp og vejledning.

Hej Svend

Uden tvivl anbefalingsværdi!

Kan klart anbefale VIND boligadvokater. Første gang vi benyttede dem var til en grund men den købte vi ikke og fik ikke nogen regning. Anden gang vi benyttede dem havde vi advokat Marie Høymann Laursen og hun var meget dygtig, hurtig og professionel! Der var altid hurtig respons hvis vi havde brug for svar på nogle ting! Vi vil helt sikkert benytte dem igen hvis vi får brug for advokater og kan klart anbefale dem!

16 aprile 2017

Hej Louise