Valutata 5 stelle su 5

Was makkelijk om ‘n keuze te maken en gratis verzending (niet eerst voor minimaal bedrag bestellen dus 👍)!! nu afwachten wanneer ik de korte broek krijg opgestuurd 😉 moar kump goed kalman gr FRank... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling ging erg goed en het product lijkt mij erg mooi, maar dan kan ik nog niet over oordelen want dat heb ik nog niet binnen maar als ik het goed begrepen heb, gaat het bedrijf weg en dat zou... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel duidelijke uitleg bij de producten. Goede bestelprocedure. Eenvoudige manieren van betalen. Directe bevestiging via de mail. Kortom een prettige ervaring. Echter daarna 14 dagen wachten en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dit betreft een dropshipping bedrijf. Misleidend op hun website, pretenderen al 15 jaar een winkel in Amsterdam te hebben maar een adressen deze winkel is nergens te vinden. Bij de positieve reviews v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,3

Tutte le recensioni

578 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet te vertrouwen website

Niet te vertrouwen website! Verkeerde kleur en maat geleverd maar je kan enkel contact zoeken per mail.,…. Die ze niet beantwoorden. Winkel is zogezegd uit Nederland maar de spullen komen uit China waar je een maand moet op wachten . Waardeloos. Laat jullie niet vangen en laat deze site zeker links liggen bende oplichters…..beantwoorden geen enkele mal!

Bestelling is aangekomen na 4 weken .. verkeerde kleur en de maat te klein. Donkergrijs is bij hun kaki. Als je een mail stuurt voor een terugprocedure te willen starten geven ze zelfs geen antwoord meer na verschillende mails te hebben verstuurd. Kan er niet eens naar bellen!!! Mensen zijn gewaarschuwd voor deze maffiapraktijken!!

13 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Broek gekocht en leek leuk op het…

Broek gekocht en leek leuk op het plaatje. Na eindelijk door de brievenbus gefrommeld een broek die zelfs geen vijf euro mag kosten. Stof zo gescheurd en fout genaaid. Hij ligt nu in de vuilnisbak
Hier niets kopen. Het is rotzooi uit China via ship dropping en geld kwijt aan deze oplichters

11 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

3 weken moeten wachten op de levering…

3 weken moeten wachten op de levering en dan nog foute maat van de schoenen geleverd. Vrijdagnamiddag een mail gestuurd, op dinsdagavond nog geen antwoord. Ik wil graag mijn geld terug want ben niet bereid om nog eens 3 weken te wachten op de juiste maat. Vertrouwen is weg als je niet snel een antwoord krijgt na een foute levering. Geen telefoonnr waar ik naartoe kan bellen, enkel een mailadres. Slechte ervaring dus

11 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Better hope that you don't need their customer service

The ordering and payment are quick and easy, because yes, they do want your money! Delivery was slow as it came from China. I needed to return the sandals because they were too small and of poor quality, but customer service is non-existent. The email address contact_at_vinalma.com that they use to communicate, and that they advertise on their website does not work, and emails generate a delivery failure. Another email address can be found on the website, but I have received no reply from them. According to ChatGPT, this company is not even registered in the Netherlands and doesn't have a VAT number. AVOID AVOID AVOID!!! or hope you don't need their customer service...

1 agosto 2026

Nepperij!

Ijsmachine gekocht wat gewoon een opbergbakje blijkt te zijn. Reageren natuurlijk niet meer op de mail! Pakket kwam rechtstreeks uit China!

30 luglio 2026

Het bestelde ontvangen

Het bestelde ontvangen, wil het terug sturen, krijg geen reactie meer.
Nu krijg ik alle mails terug.
Slechte ervaring met Vinalma, niks meer kopen!! Het zijn oplichters, doen niet wat ze zeggen !!!

8 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vinalma: retourprocedure totaal onbetrouwbaar en onmogelijk. Lees de review.

Mijn ervaring met Vinalma/Luxiv is ronduit slecht.

Mijn partner bestelde op 6 juli 2026 een tweedelige damesoutfit voor €44,80. De bestelling werd pas op 24 juli geleverd. De kwaliteit van het ontvangen artikel was naar onze mening bijzonder slecht en stond in geen verhouding tot de voorstelling en verkoopprijs op de website.

Reeds op 25 juli, minder dan één dag na levering, werd de retour schriftelijk aangevraagd.

Vinalma reageerde aanvankelijk en vroeg naar de reden van retour en om foto’s van het artikel. Die informatie werd netjes aangeleverd. Het artikel was niet gedragen en enkel uit de verpakking gehaald om het te bekijken.

Vervolgens begon de ellende.

Toen wij gewoon antwoordden op de e-mail die Vinalma zelf had verzonden, kon het antwoord naar hun eigen opgegeven adres contact-at-vinalma.com niet worden afgeleverd. De mailserver gaf onder meer:

“552 5.1.1 Mailbox delivery failure policy error.”

Met andere woorden: Vinalma neemt zelf contact op, vraagt informatie, maar een normale reply naar het door hen zelf opgegeven antwoordadres kan vervolgens niet worden bezorgd.

Omdat de retour hierdoor vastliep, heb ik namens mijn partner via het andere gebruikte adres contact-at-luxiv.nl opnieuw contact opgenomen en alle informatie, bestelgegevens en bewijsstukken bezorgd.

Ook daarop bleef een correcte afhandeling uit.

Uiteindelijk heb ik Vinalma/Luxiv op 5 augustus formeel in gebreke gesteld.

Pas daarna kwam er opnieuw een reactie van “Anne” van Luxiv Customer Support. Zij gaf aan de bestelling niet te kunnen vinden en vroeg opnieuw naar het bestelnummer en het e-mailadres waarmee besteld was.

Die gegevens werden 17 minuten later opnieuw volledig bezorgd:

Bestelling VL5724

Daarna werd het opnieuw stil en ontvingen wij nog steeds geen concrete retourinstructies of definitieve afhandeling.

Wat het geheel nog vreemder maakt, is de informatie op hun eigen website.

Op de productpagina wordt geadverteerd met onder meer:

“Gratis verzending & retour”

en

“Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen.”

In het afzonderlijke retourbeleid staat vervolgens dat de retourkosten in beginsel voor rekening van de klant zijn.

Op dezelfde website staat bovendien dat men ernaar streeft om binnen 1 tot 2 dagen op e-mails en vragen te reageren.

De webshop presenteert zich verder als “Vinalma Amsterdam”, terwijl onze kaartbetaling op het bankafschrift werd verwerkt als “Vinalma London” en de latere klantenservice communiceert onder de naam Luxiv.

De bestelling werd bovendien via YunExpress geleverd. Alles bij elkaar geeft mij persoonlijk sterk de indruk van een dropshippingconstructie waarbij goedkope goederen met een aanzienlijke opslag worden verkocht. Dat is mijn indruk; ik kan niet vaststellen wie juridisch of feitelijk achter de webshop zit.

Wat ik wél kan bewijzen, is dat:

– de retour één dag na levering werd aangevraagd;
– wij alle gevraagde informatie en foto’s hebben verstrekt;
– een reply naar hun eigen antwoordadres technisch werd geweigerd;
– wij daarna via een tweede contactkanaal opnieuw alles hebben aangeleverd;
– pas na een formele ingebrekestelling opnieuw antwoord kwam;
– wij de vervolgens opnieuw gevraagde bestelgegevens binnen 17 minuten hebben bezorgd;
– en er daarna nog steeds geen behoorlijke retourafhandeling volgde.

Inmiddels is een volledig dossier opgesteld en is de zaak gemeld bij FOD Economie, de Economische Inspectie via ConsumerConnect en ECC België.

Het gaat uiteindelijk om slechts €44,80, maar juist daarom vind ik deze gang van zaken zo schrijnend. Een normale consument zou waarschijnlijk na enkele mislukte mails denken: laat maar zitten. Als dat structureel gebeurt, is dat natuurlijk bijzonder voordelig voor een webshop.

Mijn advies aan potentiële klanten: lees vóór aankoop zeer zorgvuldig het retourbeleid, maak screenshots van de productpagina en bewaar iedere e-mail en ieder bewijsstuk.

Op basis van mijn eigen ervaring kan ik Vinalma/Luxiv momenteel absoluut niet aanbevelen.

Mocht de onderneming deze zaak alsnog correct oplossen en het aankoopbedrag terugbetalen, dan zal ik deze review uiteraard eerlijk actualiseren.

7 agosto 2026

Slechtste bedrijf ooit

Slechtste bedrijf ooit! Service slecht, contact slecht. Laten je gewoon zitten, terwijl zij de verkeerde produkten gezonden hebben naar mij. Geld terug....je hoort niks meer van ze!

9 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Product retour proberen te regelen maar wordt totaal genegeerd.

Product retour proberen te regelen maar bedrijf reageert totaal niet op mijn, inmiddels vele emails. Wordt waarschijnlijk gewoon genegeerd.
Terwijl ze vermelden op hun website dat het een paar dagen duurt voor antwoord. Ik wacht in ieder geval meerdere weken. Mijn advies is om niets te bestellen bij dit bedrijf. Kan er nog steeds boos om worden. Je wordt wel gespamd met aanbiedingen. Ronduit schandalig.. dit bedrijf verdient geen ster!

1 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Op de site stonden veiligheidsschoenen …

Op de site stonden veiligheidsschoenen met veiligheidsneus. Echter waren het gewoon normale schoenen niks veiligheidsschoenen.
Verschillende mails hierover gestuurd met fotos om duidelijk te maken wat het probleem was, maar ze reageren op m'n laatste 6 mails niet meer. Heb zelfs het idee dat ik ben geblokt.
Ben zeer teleurgesteld. De klantenservice is ver beneden peil

8 luglio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più