Vi stod i Profidesign overfor at skulle investere i en ny storformat printer, så jeg ringede til branchens "Grand Old Man" - Kim Harris for sparring omkring fordelene og ulemperne ved de fo... Leggi di più

Intet mindre end 5 stjerner til Viki-Allo Suveræn og kompetent kundeservice & teknisk support. Rare mennesker der altid er villige til at gå et ekstra stykke, for at få en god kundetilfredshed. V... Leggi di più

Kæmpe anbefaling herfra! Vi fik monteret smartfilm, hvor der hele vejen igennem er blevet leveret service på øverste hylde. Da vi havde problemer med filmen, blev den skiftet uden problemer og med sto... Leggi di più

Fik straks efter at bestillingen var afsendt, mindst to mails om at betale online og forud, dette virkede lidt frustrerende, i og med at vi er en offentlig institution og så hvidt jeg kunne huske, så... Leggi di più

1. Fornitore di attrezzature per la stampa
  2. Negozio di stampe e segnaletica
  3. Attrezzature e forniture per la stampa
  4. Negozio di articoli promozionali
  5. Grossista di utensili

Hos vikiallo finder du alt til fremstilling af skilte og print. Ligefra værktøj, folie, printmedier og laminater til laminatorer, storformatprintere, 3D-printere, tekstilprint og skære/fræseudstyr. Vi tilbyder også kurser i montering af solfilm, designfolie, bilindpakning og montering af lakbeskyttelse (PPF). vikiallo er grossist og sælger kun til skilte- og printvirksomheder.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Solgte maskinen til en anden, selv om vi havde lavet handlen

Jeg har spurgt på en UV printer som jeg var at kigge på, det hele så fint ud. Den model jeg skulle have var ikke så lager, men blev snart hentet hjem også skulle den lige gåes igennem, det var som sådan fint nok, lige som det skulle være.

Jeg får afvide den vil blive leveret sidst i januar/ først i februar.

I dag ringer jeg så få at høre, hvor langt vi er i processen og hvad vi gør med betaling. Så svare han at han har solgt maskinen til en anden?!?

Jeg har stået og ventet på den i en måned også får jeg afvide at han ikke troede jeg var interesseret i maskinen alligevel, selvom jeg sagde i butikken det var den jeg ville have.

Det mindste man kunne gøre var da og ringe til mig og høre om jeg stadig var interesseret i den, hvis han var i tvivl?!?

Det skal lige siges at det var en brugt maskine, der ikke er så mange af. Så det er ikke bare fordi man lige får tilbudt en ny. Nu har jeg dog været henne ved konkurrenten og købe magen til maskine, så må vi da håbe jeg kan få en bedre service der.

Jeg har på intet tidspunkt sagt at jeg ville tænke over det, det var den maskine som vi havde aftalt.
Det helt at i skylder skylden på mig igen, istedet for at tage ansvaret for dårlig kundeservice.

3 febbraio 2022

Risposta di vikiallo

Hej Anne Sofie. Jeg er meget ked af i ikke har fået en god oplevelse, for vi lever at at give service i verdensklassen. Jeg har talt med sælger og det er desværre en misforståelse. I var inde til demo på en større model, og var interesserede i den lidt mindre udgave der ikke var klargjort. I får tilbud 11.01.0222, sælger ringer til jer og i svarer at i lige vil tænke over det og vende tilbage. Vi har jo altid forbehold for salg til anden side og da vi ikke hører noget, sælger vi den brugte printer til anden kunde. Der kommer så en mail fra dig 01.02.2022 hvor du selv skriver: kan se min mail aldrig blev afsendt, hvad er næste step. Vi får dog løbende den type printere ind, men helt fint du har fundet den et andet sted. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang. mvh Kim

Vikiallo er en fantastisk virksomhed

Vikiallo er en fantastisk virksomhed,
Når man handle online.
Bestille inden klokken 14.00 har man varen næste dag. helt fantastisk.
Roadshow

13 gennaio 2022

Risposta di vikiallo

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros, den er vi virkelige stolte over :-) mvh Kim

Meget bredt udvalg og hurtig levering

Meget bredt udvalg og hurtig levering. Priserne er i den høje ende og ikke så gode til at vende tilbage på forespørgsler

10 dicembre 2021

Risposta di vikiallo

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Tak for rosen. Vi forsøger altid at have markeds rigtige priser, men vælger primært de bedste produkter fra fabrikkerne. Jeg er ked af at du har oplevet vi ikke kommer hurtigt tilbage, det må vi arbejde på, for vi vil gerne yde service i verdensklasse :-) mvh Kim