Intet mindre end 5 stjerner til Viki-Allo Suveræn og kompetent kundeservice & teknisk support. Rare mennesker der altid er villige til at gå et ekstra stykke, for at få en god kundetilfredshed. V... Leggi di più

Kæmpe anbefaling herfra! Vi fik monteret smartfilm, hvor der hele vejen igennem er blevet leveret service på øverste hylde. Da vi havde problemer med filmen, blev den skiftet uden problemer og med sto... Leggi di più

Fik straks efter at bestillingen var afsendt, mindst to mails om at betale online og forud, dette virkede lidt frustrerende, i og med at vi er en offentlig institution og så hvidt jeg kunne huske, så... Leggi di più

1. Fornitore di attrezzature per la stampa
  2. Negozio di stampe e segnaletica
  3. Attrezzature e forniture per la stampa
  4. Negozio di articoli promozionali
  5. Grossista di utensili

Hos vikiallo finder du alt til fremstilling af skilte og print. Ligefra værktøj, folie, printmedier og laminater til laminatorer, storformatprintere, 3D-printere, tekstilprint og skære/fræseudstyr. Vi tilbyder også kurser i montering af solfilm, designfolie, bilindpakning og montering af lakbeskyttelse (PPF). vikiallo er grossist og sælger kun til skilte- og printvirksomheder.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super rådgivning og god og hurtig service!

Vi stod i Profidesign overfor at skulle investere i en ny storformat printer, så jeg ringede til branchens "Grand Old Man" - Kim Harris for sparring omkring fordelene og ulemperne ved de forskellige mærker, driftøkonomien på dem osv.

Efter endt dialog var vi trygge og klar til at træffe en beslutning. Det blev ikke den dyreste model, selvom jeg spurgte til den, men det blev den rigtige model til vores behov. Det er forskellen på en sælger og så rigtig rådgivning - og det sidste får man hos Kim!

Vi stod i en lidt speciel situation med en stor og krævende opgave og en meget presset deadline, så vi havde brug for printeren med det samme.

Den ankom dagen efter. Samtidig med printeren blev leveret, stod en venlig og dygtig tekniker, Arne, klar.
Det var ikke ligesom et dækskifte i Formel 1 - men tæt på.

Arne, sørgede for at det hele spillede perfekt fra starten af, og delte ud af tips og tricks, både om brugen af maskinen og af vedligeholdelsen af den, så vi er godt rustet til fremtiden.

Tak for godt samarbejde!

25 marzo 2026

Risposta di vikiallo

Mange tak for rosen og det gode samarbejde :-)

Vi har overtaget tre printere købt hos…

Vi har overtaget tre printere købt hos Vikiallo, og i den forbindelse aftalte vi, at de fremadrettet skulle hjælpe os med support og levering af blæk og forbrugsvarer.

Desværre har oplevelsen været meget utilfredsstillende. Når en printer går ned, er der manglende respons og ingen reel prioritering. Efter en måneds ventetid modtog vi et reparations­tilbud på over 60.000 kr. uden ordentlig fejlfinding, og reservedele var prissat op til 8 gange højere end hos andre leverandører. Det er ærgerligt, at man ikke kan regne med hjælp, når man har brug for det.

På den baggrund kan vi ikke anbefale dem.

Tilføjelse til jeres svar:
Det er desværre ikke helt rigtigt. Jeg har snakket med jer inden jeg købte printeren og haft møde med jer, så i var klar over jeg skulle overtage dem. I har også fortalt mig det er nogle fine printere, og at de kan holde i mange år.

Problemet ligger blot i at jeres service ikke er eksisterende, i sender tilbud uden i aner hvad der skal skiftes og svarer ikke på mails. Jeg kontaktede jer med en hastesag, da den ene printer gik ned og ikke kunne starte, hvor printerhovederne var ved at dø ud. Jeg får intet svar og dagen efter får jeg fat i jer på telefon, hvor i lover at ringe mig op. Der er gået over 10 dage og stadig ingen reaktion fra jeres side af.

I forhold til delene er det en original epson del, hvor i har tilbudt den til 16.500kr og den koster 3.800kr hos andre Epson forhandlere. I kan selvfølgelig tage de priser i har lyst til. Jeg synes bare desværre det er ærgeligt at man får at vide man regne med jer og i så slet ikke virker som nogle der vil hjælpe, eller er til at få fat i.

Sidste opdatering:
Synes det er vildt i kan få jer til at lyve så meget. Vi havde en fin dialog før vi købte printerne, med jer.

Vi havde møde med jer d. 5 november 2025 på vores adresse, omkring printerne hvor i også gav os tilbud på en ovn til printerne. I har også solgt os licenser før vi modtager printerne, til rip programmer.

Samt fået tilbud på forbrugsvarer d. 6 november 2025 til printerne - så det er direkte løgn det du skriver.

Vi fik først printerne d. 6 januar 2026 - som er 2 måneder efter vores dialog med jer, omkring vi skulle overtage disse printere.

19 febbraio 2026

Risposta di vikiallo

Hej Oliver. Jeg er da ked af du ikke synes vi har hjulpet dig på den bedst mulige måde. Desværre køber du de 3 printere der er 5 år gamle, som har produceret virkelig meget og derfor er godt slidte, uden at spørge os. Du får dem selv flyttet uden en tekniker transportsikrer dem. Vi laver et tilbud til dig, ud fra hvad vi forventer der skal laves på de 3 maskiner. Der er tale om 3 maskiner der samlet har en ny pris på kr. 852.000, så en reparation af de 3, med alt det de har produceret, på kr. 60.000 er ikke usædvanligt. Det er dyre maskiner og dyre dele. Vi tager ikke overpris for dele, vi holder os til de priser som producenten anbefaler, hvor vi har 20-25% i avance. Kan du finde dele billigere er det ikke originale dele. Det er ærgerligt for både dig og os at vi ikke blev involveret noget før. Efter 5 års produktion er denne type maskine klar til udskiftning og vi anbefaler ikke reparation af dem, men skal det gøres, så koster det. Håber det giver mening. Du er altid velkommen til at kontakte osv. Mvh Kim

Tilføjelse til svar. Har talt med alle i salg og teknik. Det er ikke sandt at vi er blevet spurgt om de maskiner før du købte dem. Vi har heller ikke udtalt os positivt om standen på dem. Vi hører fra dig at du har købt dem, vi har dine mails, og har derfra hjulpet dig med tilbud og forslag til reparation. Det er ærgerligt at du ikke kontaktede os inden dit køb. De skal lukkes ned af tekniker, transporteres korrekt og efter transport, skal der tekniker på til at så dem klar til drift igen. Vi følger Epsons anbefalinger til priser, hvor vi har en lille avance. Det er ikke muligt at købe originale Epson dele til de priser du skriver om. Jeg kan læse at du ikke er enig med os, og så må vi lade den ligge der. Håber du finder andre løsninger der kan hjælpe dig. Mvh Kim

Hej igen. Det er nu ikke korrekt at vi blev spurgt før du havde besluttet at købe dem. Du fik dem transporteret uden autoriseret tekniker til nedluk og genstart. Vi har tilbudt dig forskelligt tilbehør og en reparation som du ikke ønskede. Vi må lade den ligge her, håber du finder et andet firma der kan samarbejde med dig. Mvh Kim

Altid hurtig levering

Overskuelig hjemmeside.
Altid hurtig levering.
Aldrig nogen problemer.

11 novembre 2024

Mange tak for din ros og flotte anmeldelse :-) mvh Kim

Super service

Der er altid god professionel sparring omkring materialer og montage af disse, hvis man støder på en anderledes opgave.

10 settembre 2024

Mange tak for din ros og flotte anmeldelse :-) mvh Kim

Altid super venlig og kvalificeret…

Altid super venlig og kvalificeret service. Fantastisk oplevelse, hver eneste gang. 😁

9 settembre 2024

Risposta di vikiallo

Tusind tak for din specifikke ros og flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for :-) også tak for din positive indstilling og det gode samarbejde. Mvh Kim

Intet mindre end 5 stjerner

Intet mindre end 5 stjerner til Viki-Allo

Suveræn og kompetent kundeservice & teknisk support. Rare mennesker der altid er villige til at gå et ekstra stykke, for at få en god kundetilfredshed. Vi ser frem til at modtage jeres tekniker i næste uge til en regulær service på vores Wide-Format Roland printer/cutter.

Vigtigere end noget andet, er at fremhæve Key Account Manager Richard Skourup (Salg Øst) for det fantastiske arbejde han gør for Dit Print. Uden Richard og hans knivskarpe rådgivning, havde vi ikke stået hvor vi gør idag.

9 settembre 2024

Risposta di vikiallo

Tusind tak for din specifikke ros og flotte anmeldelse. Både Richard og jeg takker og glæder os til et fortsat godt samarbejde :-) mvh Kim

Kompetent rådgivning

Altid kompetent vejledning og glimrende service!👍🏻😊

4 settembre 2024

Risposta di vikiallo

Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse. Også for de kreative opgaver du løser :-) mvh Kim

Stor viden og hurtig levering.

Både salg og support afd. Ved Vikiallo er fantastisk kompetente. Jeg tror faktisk ikke at jeg har oplevet at stå med et ubesvaret spørgsmål. Så stor viden og hurtig fragtfri levering gør det til en fornøjelse at handle med dem. Peer FGU Aarhus

29 agosto 2024

Risposta di vikiallo

Tusind tak for din specifikke ros og flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for :-) mvh Kim