4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Venligt og imødekommende personale med…

Venligt og imødekommende personale med stor interesse i at hjælpe og lytte. Nanna har 100% været årsagen til at jeg er kommet igennem min graviditet med bækkenløsning. Hvis ikke for hendes behandling var det nok endt med total sengeliggende. Sidste behandling hos hendes endte i vandafgang om aftenen og vores lille dreng kom til verden d. 2/7 om formiddagen.

1 luglio 2025

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. En fysioterapeut der ikke tager en seriøst. Virker enorm tvivlende på mine smerter. På trods af MR scanning og tidligere operation i nakken. Det var en sludder for en sladder og begyndte og snakke om overgangsalder. Øøh diskusprolapser i nakken/ryggen, stenose og kissing spinne passer sikkert på det det.:) Har ikke behov for smertehåndtering eller yoga/mindfulness, da jeg har levet med det i mange år. Hun mente ikke manuel behandling kunne hjælpe. Ingen form for omsorg for klienten, hvilket jo er en del af arbejdet. Har selv arbejdet som lægesekretær, og ville aldrig være sådan overfor en patient på den måde. Nu kontakter jeg tidligere behandler som kan hjælpe mig med manuel behandling, nye øvelser til og styrke ryggen, og hvordan jeg træner uden og belaste min nakke/ryg. Virkelig ked af det.

3 dicembre 2024

Jeg har Nanna som fast fys og hun…

Jeg har Nanna som fast fys og hun hjælper mig hver gang
Genoptræning efter ryg operation smerter omkring skulder protese ,alders forandringer. Hun arbejder målbevidst med alle mine skavanker. Det er en positiv oplevelse hver gang .personalet har impati, sekretær udviser venlighed og forståelse. Der er virkelig gode kompetencer.
Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted ,for jeg går der fra,med lidt mindre smerter hvergang
Kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Jenny

2 ottobre 2024

Dette sted er helt fantastisk !!!

Dette sted er helt fantastisk !!!
Man mødes altid med smil, glæde og hjælpsomhed fra hele personalet ..
Der er mange gode, forskellige behandlingsmuligheder og træningsfaciliteter ..
Personalet er meget kompetent, professionel og engageret i deres arbejde med patienter ..
En stor anbefaling til at benytte denne fysioterapi !!!

27 settembre 2024

De bedste fysioterapeuter!

Jeg er fuld af begejstring og så taknemmelig for den sparring og træning jeg får hos jer. Jeg har været omkring flere behandler tidligere. I se muligheder andre giver op overfor. Og I bliver ved med at arbejde hen imod tilfredsstillende resultater. Kæmpe stor TAK fra mig og til min træner i særdeleshed han er next level for mig.

26 settembre 2024

Efter en hofteoperation fik jeg et…

Efter en hofteoperation fik jeg et genoptræningsforløb hos en fysioterapeut fra Viby fysioterapi og er derefter fortsat som selvtræner på stedet. Jeg kan varmt anbefale stedet og havde der været 10 stjerner havde De fået det. Super professionelt personale. Rare og venlige. Vil også rose sekretærerne, smilende og der er styr på tingene.
Nina

Dygtige fysioterapeuter

De er rigtig dygtige hos Viby Fysioterapi , får behandling for meget dårlig ryg, med masser af smerter og når jeg går derfra, så har jeg fred i ryggen lidt . Kan varmt anbefale stedet .

Har fået flere behandlinger

Har fået flere forskellige behandlinger. Jeg er blevet mødt af rigtige fagligt dygtige fysioterapeuter. Flinke og søde sekretær. En lækker trænings sal med alt hvad jeg har haft behov for. Kan varmt anbefalede andre at få behandling der.

2 ottobre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito