Viborg Gulvforum A/S Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kom i foråret til Viborg Gulvforum for at se på nyt gulv til huset. Fik super god vejledning og mange ideer og endte med at finde det helt rigtige. Derudover havde vi også tanker om en mere gennem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alt som forventet. Leverancen skete fra Tyskland og det betød at den ikke lige kom den dag det var forventet men alt lykkedes trods alt.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione

Scritti dall'azienda

Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Flot gulv

Super flot gulv, virkelig god pris, hurtig levering og som altid god service

11 novembre 2024

Hej Joan,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både gulvet, prisen, leveringen og servicen. Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

God service.

Kørte til Viborg for at hente mit nye gulv, desværre havde producenten sendt det forkerte, ikke noget problem sagde ekspedienten, vi sender det rigtige hjem til din adresse og 2 dage efter modtog jeg det.

9 novembre 2024

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at der opstod en fejl med din ordre, men vi er glade for, at vi kunne løse det hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din forståelse, og vi håber, at du er tilfreds med dit nye gulv. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os!

7 novembre 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god service

Rigtig god service, og vejledning.
God levering

28 ottobre 2024

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og vejledning.

Valutata 5 stelle su 5

God service, god pris - alt forløb planmæssigt!

23 ottobre 2024

Hej Kildebakkehøj,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og prisen. Det betyder meget for os, at alt forløb som planlagt.

godt og effektivt

25 ottobre 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med både kvaliteten og effektiviteten. Vi sætter stor pris på din feedback!

God og hurtig service

God og hurtig service.
Velfungerende hjemmeside.
Besked omkring ordre personligt pr mail.
Ved spørgsmål er der hurtigt svar retur.

22 ottobre 2024

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores service og hjemmeside.

Alt var som forventet.

14 ottobre 2024

Hej Egon,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Hurtig og korrekt levering

11 ottobre 2024

Hej Jesper,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning og levering til tiden.

God vejledning og levering til tiden.

2 ottobre 2024

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og levering. Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Indehaver

Valutata 5 stelle su 5

Den personlige betjening og opfølgning…

Den personlige betjening og opfølgning på den bestilte varer var helt i top.
Levering præcis til tiden
Velfortjent anerkendelse

10 ottobre 2024

Hej Jette,
Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi gør vores bedste for at sikre, at kundeservicen og opfølgningen er i top, og at alt bliver leveret som lovet. God dag.

Nemt, hurtigt og problemfrit

Nem, hurtig og problemfri bestilling og levering. Rigtige gode priser og fin service/information.

9 ottobre 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en nem og problemfri oplevelse med både bestilling og levering. Vi arbejder hårdt for at sikre gode priser og god service, så det betyder meget, at du værdsætter det. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, god vejledning og gode priser

1 ottobre 2024

Hej Lars,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, vejledningen og vores priser. Det betyder meget for os.

30 settembre 2024

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse, hvilket vi sætter stor pris op.
Skønt at du er tilfreds med vores levering.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og flot produkt

Hurtig levering og flot produkt. Vi er meget tilfredse.
Det var en super pris for levering til Sjælland.

23 settembre 2024

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og produktet. Det betyder meget for os, at du fik en god oplevelse.

Super god service

Vi har for en måned siden fået nye gulve fra Viborg gulvforum. Det har været en super oplevelse fra start til slut, hvor vi først fik vejledning omkring hvilke type gulv der passede til vores behov, og efterfølgende fået lagt gulvene i det meste af vores hus.
Vi kan kun varmt anbefale Viborg gulvforum.

20 settembre 2024

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har følt dig godt vejledt fra start til slut, og at det færdige resultat lever op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os. TAK

Ny gulv

God og kompetent rådgivning og vi fik lagt et flot gulv.

12 settembre 2024

Hej Lars,
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores rådgivning, og at I er tilfredse med jeres nye gulv.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og kompetent service.

Hurtig og kompetent service.
Og er hav af valgmuligheder.
Tak for god service

18 settembre 2024

Hej Viborg Anlæg,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du sætter pris på de mange valgmuligheder.

Super tilbud

Super tilbud, god vejledning og lynhurtig levering👍

11 settembre 2024

Hej Kim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores tilbud, vejledning og hurtige levering.

godt valg

God service og arb

3 settembre 2024

Hej Niels,

"Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og det udførte arbejde.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più