Viborg Gulvforum A/S Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kom i foråret til Viborg Gulvforum for at se på nyt gulv til huset. Fik super god vejledning og mange ideer og endte med at finde det helt rigtige. Derudover havde vi også tanker om en mere gennem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Overtog et hus hvor jeg manglede mere af gulvet.. Udfordringen var at det blev lagt for 5 år siden. Viborg gulvservice hjalp med at få mere hjem.. Fantastisk kundeoplevelse.. Undersøgte deres eget lag... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alt som forventet. Leverancen skete fra Tyskland og det betød at den ikke lige kom den dag det var forventet men alt lykkedes trods alt.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og nem kontakt Efter at være blevet snydt af et andet firma for tæpper til ca. 8000 kr., gjorde jeg grundig research på nettet og fandt frem til Viborg Gulvforum. Telefonen bliver t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione

Scritti dall'azienda

Viborg Gulvforum - Din Specialist i gulve og gardiner. Hos Viborg gulvforum finder du et stort udvalg af kvalitetsgulve og boligindretning. både online og i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder alt fra laminatgulve, trægulve, vinylgulve og klinker til gardiner, tæpper og tilbehør. Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning, god kundeservice og produkter i høj kvalitet. Uanset om du handler online eller besøger os i butikken, står vi klar med personlig vejledning, så du får den løsning, der passer til netop dit hjem og din stil. Søger du inspiration til dit næste gulv eller gardinprojekt? Kig forbi butikken eller vores webshop - vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Holder aftale

Hurtig levering. Holder aftale. Sød personlig service.

18 giugno 2025

Kære Bo,

Tusind tak for de flotte ord.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og service - det betyder meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - du er altid velkommen hos os igen!

Katrine

Valutata 4 stelle su 5

Hjælpsom

Hjælpsom, men der står ikke noget om mindst køb af gulv

27 marzo 2025

Hej Magda

Tak for din anmeldelse. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores service bedre.

Vi er godt bekendt med problematikken og forsøger at finde en løsning.

Valutata 3 stelle su 5

Produktet og pris er fin.

Produktet og pris er fin.
Men betalingen kan være lidt bøvlet når man ikke kan betale med sit dankort, men der kun er visa muligheden, så kommer man let til at overskride grænsen for hvor meget man må købe på sin visa del….

1 marzo 2025

Hej Carina
Vi er glade for at høre at du synes om produktet og vores pris. Vi arbejder på at finde en bedre måde mht. betaling.

Håber du får en dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

Købte et gulv og bestilte et antal m2…

Købte et gulv og bestilte et antal m2 ud fra deres online beregner. Desværre regnede den med et lidt forkert antal m2 per pakke. Så jeg fik for få pakker. Efter henvendelse blev det omgående rettet i systemet og manglende pakke blev bestilt hjem. Den ekstra pakke fik jeg uden beregning. Meget fin service. Kan også anbefales pga. meget gode priser.

6 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hej Amanda,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, og vi tager din feedback meget seriøst. Vi informer, at lysvinkler kan påvirke, hvordan gulvet fremstår, og vi beklager, hvis der har været misforståelser omkring dette.

Vedrørende returpengene vil vi gerne præcisere, at pengene blev sendt retur til din konto kort efter, du afleverede gulvet. Det kan være, at der har været en forsinkelse i opdateringen af din bank, men vi har bekræftet, at beløbet blev overført rettidigt.

Vi bestræber os altid på at forbedre kommunikationen og kundeservicen, og vi beklager, hvis du har følt dig mødt på en uprofessionel måde. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere afklaring, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Ønsker dig en god dag.

Hurtig levering af specialvarer

Hurtig levering af specialvarer - alt ok

21 gennaio 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og din oplevelse. Det betyder meget for os, at vi kunne imødekomme dine behov hurtigt og effektivt. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker dig en fantastisk dag!

Alt var som vi aftalte

15 gennaio 2025

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at vi kunne levere som aftalt. Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker dig en rigtig god dag!

God kundeoplevelse

God vejledning/service hos Peter, nem bestilling, gode priser, hurtig levering.

13 marzo 2024
Non scritta su invito

Hej Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning, bestilling og levering. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil sørge for at dele den med Peter. Hvis du har brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker dig en rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået en god betjening og…

Vi har fået en god betjening og fantastisk kundeservice

3 dicembre 2024

Hej Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjeningen og vores kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalg og fornuftig pris god…

Stort udvalg og fornuftig pris god behandling

9 dicembre 2024

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores udvalg, priser og behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Super service, gode priser og god kvalitet

25 novembre 2024

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service, priser og kvalitet.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service vil ikke hjælpe eller…

Dårlig service vil ikke hjælpe eller stå til ansvar for deres produkter de sælger på deres hjemmeside holde jer væk fra dem !!

22 dicembre 2024
Non scritta su invito

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi vil gerne hjælpe dig med reklamationen. Vi har sendt flere mails, hvor vi har forklaret, hvordan reklamationen skal håndteres, og vi har også bedt dig om at sende de nødvendige oplysninger, så vi kan sende sagen videre til vores leverandør. Vi har endnu ikke modtaget den information fra dig, som vi har anmodet om.

Vi ønsker selvfølgelig at hjælpe dig, men vi kan ikke viderebehandle reklamationen, før vi modtager de nødvendige oplysninger.

God behandling

God behandling, god pris, varerne kom som aftalt

18 novembre 2024

Hej Anita,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen, prisen og leveringen.

Flinke mennesker

Flinke mennesker, gode varer, fin levering

14 novembre 2024

Hej Steffen,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Det betyder meget for os at høre, at leveringen også har været i orden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più