ViaDennis LaptopOnderdelen Recensioni 948

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di batterie
  2. Negozio di computer e accessori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

ik als ITér heb meerdere laptops…

ik als ITér heb meerdere laptops opgeknapt en computers en meer dingen ik vertrouw ViaDennis altijd met Opladers, Batterijen, en veel meer ze hebben handige tips hoe te onderzoeken of het onderdeel kan en hoort bij de laptop, en super klantenservice indien er wat is!

kortom aanrader voor iedereen alzij het hobbyisten, Iters of mensen die onderdelen nodig hebben!

6 febbraio 2025

Garantie

Een accu in de garantike vervangen door een andere.
Alles was perfect door Viadenis geregeld incl. retourzending label.
Als nodig, kom ik altijd graag terug.

31 gennaio 2025

top!

Vlot gevonden, vlot besteld, tevreden over de kwaliteit van de accu en bij installatie via chat ook nog wat begeleiding gehad. Top service!

27 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Laptopaccu - super opgelost!

Via de website laptopaccu geselecteerd en besteld; bleek helaas toch niet de juiste.
Met een foto en een mailtje was het snel opgelost; goed advies en zonder extra kosten opgelost.
fijn!

28 gennaio 2025

Nieuwe accu voor laptop.

Plaatsing van een nieuwe accu in mijn laptop.
Duidelijke hulp gekregen omtrent mijn bestelling en een zeer goede begeleiding in stappen hoe veilig te werken. Ik ben er blij mee.

15 gennaio 2025

Super snel geregeld!

Super snel geregeld!
Een nieuwe adapter voor de acer laptop; snel gevonden besteld, betaald en afgehaald….
Mooi bedrijf dat met oog voor service opereert.
Heel tevreden over ViaDennis!

10 gennaio 2025

Retour

Iets besteld, maar was onnodig achteraf. Meteen gebeld, geholpen en het was geregeld. Top!

2 gennaio 2025

Uitstekende service & Goede prijzen

Een hele goede service. Was opzoek naar een batterij voor mijn laptop, Ze hadden deze op vooraad en is dezelfde dag nog verstuurd.

Helaas is er iets mis gegaan met de verzending, waarschijnlijk door mij omdat ik een letter was vergeten van mijn postcode... Het pakketje was al verzonden, maar ze hebben het toch kunnen regelen dat hij naar mij verstuurd wordt met minimale vertraging!

Geweldige service

24 dicembre 2024

Geweldige webshop

Geweldige webshop. Was de oplader van een oude Medion PC kwijt waar nog voor mij belangrijke foto's op stonden. ViaDennis bleek deze te kunnen leveren. Omstreeks 20.00 besteld en de volgende dag rond 18.00 in huis.

11 dicembre 2024

Top zaak

Top zaak! Goed telefonisch bereikbaar voor een professioneel advies. Mannen die ik sprak wisten waar ze het over hebben, hadden ook alle tijd aan de telefoon. Ze hebben mij heel goed geholpen en de levering was de volgende dag al! Top heren. Ga zo door!

9 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

ViaDennis is een uitstekend bedrijf met…

ViaDennis is een uitstekend bedrijf met hele goede service. Ik had een accu voor mijn laptop besteld, welke door de verzending onbruikbaar was geworden. Na één telefoontje en een paar foto's van de accu per mail verzonden te hebben, lag de volgende dag al een vervangende accu in mijn brievenbus!

6 dicembre 2024

Service-de-luxe

Een tijdje geleden twee adapters voor oude laptops besteld. Adapters waren goed, desondanks laptops niet aan de praat gekregen. Mailtje gestuurd, adapters mochten zelfs (net) na retourtermijn van 30 dagen en ook al had ik ze gebruikt (zonder gebruikerssporen) terug. Afhandeling was snel en foutloos. Wat een service! Als ik zes sterren had kunnen geven, hadden ze ze gekregen :-)

2 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer klantvriendelijk en supersnelle levering.

Ik heb een bij ViaDennis bestelde vervangende accu voor mijn laptop binnen 2 werkdagen ontvangen, maar deze bleek niet op te laden. Een poos gechat met een medewerker van ViaDennis en we kwamen samen tot de conclusie dat de oplader mogelijk ook defect was. Nog tijdens de chat heb ik de juiste oplader besteld en betaald. Nog geen uur later was deze onderweg en de volgende dag voor 12 uur werd de oplader bij mij afgeleverd.
Met de nieuwe oplader begon de accu direct op te laden en nu werkt mijn laptop weer als vanouds.
Heel blij met ViaDennis dus!

4 dicembre 2024

Blij ei.

Okay. 5 sterren geef ik niet snel, maar dit was van begin tot einde de perfecte 'customer journey'. Alles klopte. Van accurate informatievoorziening, tot snelheid - er zat nog geen 12 uur tussen bestelling en bezorging - tot een vervoerder (GLS) die op het afgesproken tijdstip voor de deur staat, tot een veilige verpakking zonder al te veel plastic, tot een werkend product. Indrukwekkend hoor.

6 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Mijn laptop kon niet meer functioneren…

Mijn laptop kon niet meer functioneren zonder aangesloten te zijn op netstroom. Ik was in twijfel om een nieuwe te kopen, maar kwam dan op hun website terecht. En besloot ik gewoon de batterij zelf te vervangen. Het was verbazend simpel en mijn laptop functioneerd opnieuw perfect met een betere batterij dan dat er origineel inzat.

Bedankt.

mvg, Nicolas Derudder

5 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più