ViaDennis LaptopOnderdelen Recensioni 948

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di batterie
  2. Negozio di computer e accessori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 2 stelle su 5

Niet van Dennis, maar van misleiding

Besteld: originele Lenovo adapter.
Ontvangen: Duitse OEM adapter met afwijkend modelnummer, geen retailverpakking, geen transparantie.
Geen vooraf melding dat een ander model geleverd zou worden.
Het werkt, maar het is niet wat er verkocht werd.

Voor mensen zonder kennis misschien prima — voor wie weet wat hij koopt: misleidend en slordig.
Ik hou 'm vanwege tijdsdruk, maar dit is niet hoe vertrouwen ontstaat.

27 giugno 2025

Goede klantenservice

Batterij besteld voor mijn laptop, bleek uiteindelijk toch niet nodig.
Gemaild of mijn bestelling nog geannuleerd kon worden, dag erna direct antwoord dat zij dit hadden gedaan en het geld was ook supersnel teruggestort. Dus hoewel niks gekocht, ontzettend tevreden over de klantenservice!

5 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een defect laptop scherm

Ik had een defect laptop scherm, en na het opsturen van wat gegevens is er een nieuw scherm voor een scherpe prijs bij mij afgeleverd, dit bleek het goede scherm te zijn, en werkt perfect, prima service voor een prima prijs, dit bedrijf kan ik aanbevelen!

7 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend dankbaar voor…

Ik ben ontzettend dankbaar voor Viadennis en hun medewerkers. Momenteel werk ik aan mijn scriptie en eergisteren begaf mijn laptop het, wat op een bijzonder ongelukkig moment gebeurde, aangezien de deadline voor de eerste twee hoofdstukken op de 30e ligt. In paniek heb ik mijn broertje gebeld en gevraagd of ik zijn laptop mocht lenen. Dat mocht, maar helaas was hij zijn oplader kwijt.

Gisteren om 16:00 uur heb ik een oplader besteld bij Viadennis, en vandaag om 11:30 uur werd deze al geleverd. Wat een ongelooflijk snelle service! Dankzij jullie kan ik nu zonder zorgen verder werken. De oplader werkt perfect en de prijzen zijn ook zeer voordelig.

Ik wil de medewerkers van Viadennis hartelijk bedanken voor de uitstekende service en snelle levering. Ik zal hier zeker in de toekomst opnieuw bestellen!

24 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe accu voor mijn laptop besteld

Nieuwe accu voor mijn laptop besteld. Mijn laptop bleek uitgerust te zijn met een alternatieve accu waardoor de eerste accu niet werkte. Via de mail contact opgenomen. Dezelfde avond is er nog een nieuwe accu toegezonden en kreeg ik een retourstikker voor de eerste accu. De twee accu was de goede, maar er bleken nog wat softwarematige problemen te zijn. Wederom gemaild en binnen enkele minuten kreeg ik de goede tips om de accu aan de praat te krijgen. Fantastische service!

16 aprile 2025

Prachtig bedrijf !

Prachtig bedrijf !! Uitstekende klantenservice en altijd goed advies. Zeer behulpzaam. Kennis van zaken.
Mijn vrouw heeft een oude laptop. Voeding kwijt. Juiste adapter was moeilijk te vinden. De eerste die ik bestelde pastte niet. Ze stuurden nog twee andere op. Eén daarvan was de juiste. De andere twee mocht ik terugsturen. Ik kreeg mijn geld terug van die twee adapters, ook al waren de 30 dagen verlopen. Snelle uitbetaling.
Kijk...deze mensen weten wat klantvriendelijkheid is, weten wat service is. De volgende keer koop ik weer bij hen.
Top aanrader !!!

21 marzo 2025

Aankoop batterij laptop

Een eerste batterij bleek niet te passen in de laptop. Na een kort bericht de dag erna onmiddellijk omgeruild met een andere die perfect paste in de laptop. De laptop werkt momenteel als nieuw. Prachtige service van klantvriendelijke medewerkers. Top bedrijf.

28 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

De gekochte batterij deed het niet

De gekochte batterij wilde niet door de laptop worden geaccepteerd. Telefonische helpdesk was heel bereidwillig en gaf diverse tips en trucs. Desondanks wilde het niet lukken. Keurig retourformulier ontvangen en na terug sturen zonder moeite het betaalde bedrag terug ontvangen. Zo kan het dus ook gewoon en dat doen alleen toppers in hun branche. Waarvan akte!!

15 febbraio 2025

Toetsenbord

Geweldig. Mijn laptop toetsenbord was kapot, ik heb een nieuw toetsenbord gekocht en hij werkt. Ben er zeer blij mee. Ook snel bezorgd

1 marzo 2025

Super service: Accu vervangen

Super service. Bij ViaDennis gekochte Accu van mijn Lenovo was na een maand gebruiken overleden. Vandaag contact gehad met Gerard en zeer vriendelijk en adequate geholpen, Er wordt een nieuwe accu opgestuurd. Oude gaat retour tegen nul kosten. Fantastisch

13 febbraio 2025

Topservice

Topservice! Binnen de vijf (!) jaar garantie op de accu was deze defect. Meteen een nieuwe gekregen en pas daarna de oude op hoeven sturen. Waar vind je nog zo’n service?! Plaatsen van de accu is (met de goede handleiding op de site) een piece of cake.

10 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più