Fredag den 18/11-22 ca. kl. 13.00 bestilte jeg i total panik, et lasergraveret portræt. Jeg skrev til Sofie for at høre hvor hvor hurtigt hun kunne have min ordre klar da jeg faktisk skulle bruge den... Leggi di più
* Modtog efterfølgende e-mail, og de manglende pile. Blot lidt længere responstid end forventet. Modtog ikke de tilhørende pile til min bestilte højdemåler. Informerede dem om det pr mail, og nu to... Leggi di più
Fin respons i starten af korrespondance, senere stopper al kontakt pludselig. Jeg sender gentagende mails, da jeg står og mangler det bestilte produkt. Der går 16 dage med flere henvendelser fra min... Leggi di più
Tak for hurtig ekspedition og en fantastisk fin vare. Handel hos jer kan klart anbefales herfra. Verksted.dks stab ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.
- Impresa di installazione di interni
- Negozio di mobili per bambini
- Servizi per feste per bambini
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Impresa di costruzioni di interni
- Negozio di gadget
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig. Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser. Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed. Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs. Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv. Det er vigtigt for os.
Agertoften 1, Hal 7, 5550, Langeskov, Danimarca
- info@verksted.dk
- verksted.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation - og glad modtager.
Hurtig levering og flot produkt
Virkelig fin højdemåler
Hurtig levering og virkelig fin højdemåler.
Perfekt!
Det jeg bestilte var lige hvad jeg havde i tankerne til mine børns værelser ! Hurtig levering. Det er hverken første eller sidste gang jeg bestiller hos jer🫶🏼
Vanvittig god service!
Vanvittig god service!
Skrev en mail og få minutter efter var der svar fra dem. Jeg var meeeeget sent ude angående en fødselsdagsgave, men de var så søde til at hjælpe mig så jeg kunne nå at få den!
Virkelig en god oplevelse at handle der.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og virkelig smukke produkter! Er helt målløs over hvor smukt vores brylluosmonogram er på mindekassen 🙏 ikke sidste gang jeg handler her.
Virker som et useriøst firma… lavede en…
Virker som et useriøst firma… lavede en ordre 6/6, og får ingen svar på hverken mail eller beskeder og har stadig ikke modtaget min bestilling.
Har skrevet til kundeservice men ingen…
Har skrevet til kundeservice men ingen svar, produktet lever ikke op til forventning.
Elsker elsker elsker!!!
Meget tilfreds med produktet
Hurtig levering og smukt produkt MEN
Jeg elsker designet på mit produkt, et snack bræt. Desværre var det behandlet med noget der både afgav farve og smag til maden. Efter at have vasket deres overflade behandling af og smurt det med olie er jeg mega tilfreds med produktet. Jeg syntes dog ikke man selv skal ligge så meget arbejde i at gøre et produkt brugbart, slet ikke når man betaler for en kvalitetsvare. Produktet er desuden efter min opfattelse markedsført til børnefamilier, hvilket jeg syntes gør "fejlen" ekstra uheldig. De har desværre ikke besvaret min mail omkring min oplevelse.
Gode vare og god udførelse
Jeg blev så glad for hvordan produktet kom til at se ud, jeg havde hvertfald en far der var glad for gaven