2,2

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Bra Service

Fick fel storlek på filter. Självförvållat då det fanns olika storlekar till Casa r5
Fick svar direkt när jag ringde
Beställde de rätta och fick en retursedel att skicka tillbaka de felbeställda.
Fick extra filter och
Pengarna på kontot no problems.

5 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ska ni bygga hus undvik detta…

Ska ni bygga hus undvik detta företag.Otroligt dålig kundservice Anders levererar bara icke svar. Först duger inte en ventilationsritning utan man vill ha en materiallista. Sedan tar man fram den. Men då skall man lägga den själv i en varukorg .... Varför inte bara lämna en offert ? Kommer aldrig rekommendera dem till någon. Vi bygger ca 10 hus/år. Det finns andra på marknaden. Luras inte av billiga priser på frånluftsdon eller spirorör.

30 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fick betala för varor jag aldrig fått.

Beställde filter och fick EN påminnelse att hämta ut dem från utlämningsstället. Eftersom jag oxå blev sjuk missade jag att hämta ut dem med en dag och de gick i retur. Trots detta fick jag ändå betala för alla produkter. Jag kan acceptera att man får betala frakt men inte för prylarna utan att få ut dem. Köp inte av detta skojarföretag.

12 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Köpte en takfläkt som lekman/amatör då…

Köpte en takfläkt som lekman/amatör då jag inte jobbar med någon form av ventilation. Att den inte kan användas till alla sorters av ventilation på taket borde vara betydligt tydligare än vad de har skrivit. Om den inte är till för något speciellt så borde det stå. Hade man bara sålt till företag som sysslar med detta så kan jag förstå att vissa saker ska vara underförstådda. Men om man även säljer till privatpersoner så får man vara tydligare. Nu är den sönder och täcks inte av någon garanti. Tyvärr är väldigt dålig service på den. Skulle inte rekommendera att köpa från dessa någon annan.

27 gennaio 2025

Dåligt packad leverans

Fick ett transportskadat ventilationsaggregat från dom som var undermåligt packat. Fick lite avdrag på priset men fortfarande väldigt oproffsigt att inte kunna packa sina grejer så dom tål transport.

Dessutom uselt att dom rensar bort dåliga recensioner.

24 gennaio 2025

Går ej att få tag i.

Skriver att de svarar inom några timmar, med målsättning att svara inom 24 h. Vill lägga en beställning och hade en produktfråga. Inget svar efter 3dygn. Håll er borta.

22 gennaio 2025

Skojare

Tyvärr kan jag bara ge detta företag 1 stjärna. Jag rekommenderar starkt att undvika att handla här om du värdesätter bra support och garanti. Jag har haft en långdragen garantiärende där jag nu förväntas betala själv. Det är svårt att få kontakt med dem, inget telefonnr finns och på deras hemsida filtreras omdömen så att endast positiva betyg visas. Dessutom skickar de mycket skräppost. Välj istället en mer seriös aktör för dina inköp. Jag har lagt en anmälan till ARN så får se om det går att lösa den vägen istället.

10 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Håll dig borta ifrån detta företag

Håll dig borta ifrån detta företag. Ett oärligt företag som inte är uppriktig mot sina kunder. Har endast en egen agenda och bryr sig inte om nöjda kunder. Rekommenderar att du vänder dig till andra företag om du inte vill bli lurad.

29 novembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Beställt filter till mitt hero 100…

Beställt filter till mitt hero 100 aggregat. Lämnade ett ärligt omdöme om att de inte är lika bra som originalet. Men som andra har skrivit, de filtrerar bort alla recensioner som inte är 5 eller kanske fyra stjärnor. Inte ok!

14 agosto 2024

Ignorerar sina kunder

Ignorerar sina kunder, svarar inte på mejl.
Beställde ett tillbehörspaket till en krypgrundsavfuktare där en av slangarna inte var enligt beskrivningen. Ville inte installera avfuktaren med en ev felaktig slang. Kontaktade deras support via mejl 27/9, det går tydligen inte att ringa dem. Enligt deras hemsida så ska man få svar inom några timmar, dock senast efter 24 timmar. Tisdag 1/10 hade jag fortfarande inte fått något svar från supporten och skickade en påminnelse vilken i skrivande stund ej heller besvarats.
Löste det hela genom att jag nu själv kontaktat underleverantören som skickat slangpaketet och har fått det hela utrett.
Ingen större fara så sett, men har man köpt en vara av en butik så är det väl inte orimligt att det är dem man kontaktar vid problem och förväntar sig ett svar.
Med tanke på andra recensioner så är jag inte särskilt förvånad. Själv kommer jag inte att handla något mer via Soliduct/ventilation.se och kan inte rekommendera någon att göra så. Det finns andra aktörer som uppskattar sina kunder och återkopplar till dem vid ev frågor eller problem. Nu hade jag turen att mitt problem inte var nämnvärt stort men det spelar ingen roll. Man ignorerar inte sina kunder på detta sätt.

4 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Har handlat flera gånger av dem

Har handlat flera gånger av dem. Varit nöjd med support, kundtjänst och nästan alla produkter jag köpt. Hade en reklamation som de skötte väldigt bra. Så jag skulle säga 4/5 i total upplevelse.

Det som gör att jag nu sätter 2/5 handlar om deras försök att manipulera recensioner. Jag lämnade flera recensioner på olika produkter. Tyvärr filtrerade de bort alla som inte var toppbetyg. Det är inte okej. Recensioner har som syfte att hjälpa andra kunder att informera så öppet som möjligt, inte i syfte att maxa vinst och försäljning...

18 aprile 2024

Refusering av omdöme

Lämnade efter begäran av dem ett omdöme på deras webbsida som de valde att inte publicera. Antagligen därför jag inte gav dem 5 stjärnor! De har som förbehåll att granska omdömen innan publicering, såklart, då de enkelt kan sortera bort dåliga omdömen.

Vad skrev jag då? Jo, att filterramen är något för liten så att ett varv med tätningslist krävs för täthet. Värre än så var det inte!
Bra och informativ kritik för kunder att få.
Men det tycks alltså inte deras omdömesgranskare anse, de verkar bara vilja visa upp högsta betyg och inget annat.
Mycket oseriöst och oärligt förfarande.

14 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hade kampanjvara på Heru 100 S EC där…

Hade kampanjvara på Heru 100 S EC där styrenheten ingick. Köpte några dagar senare innan kampanjen hade gått ut. När varan anlände utan styrenheten frågade jag varför den saknades. Svaret blev att leverantören ha ändrat standard utförande där mobil applikation tillsammans med Bluetooth är det som gäller.

Jag påstod att det är fel och ändra mitt under en kampanj vilket de aldrig svarade på.

Kontaktade Östberg och de påstod att varan med Bluetooth klassas som en helt annan vara, till och med ett annat artikelnummer. Alltså Ventilation.se lägger inte till en vara utan ändra kampanjvaran till en helt annan produkt. Kunderna ska alltid rätta sig efter deras tillvägagång sätt. 2000kr kostade det för mig att returnera denna och som tur väl är hann jag beställa från en annan sida där den gamla versionen av Heru 100 fanns där styrenheten ingick. 5000kr av värde.

Nästa beställning blev ventilation delar där ventilationen.se tog friheten att bryta mot sitt egna köpevillkor. Beställde enbart delar de hade hemma. Någon dag senare fick jag leverans bekräftelse och några timmar senare fick jag ett mejl där en del saknades. Enligt köpevillkoren hade jag rätt att häva köpet vilket jag påstod att jag ville.

Detta gick inte eftersom de redan hade skickat ordern och de skyllde på att de hade saldofel. Jag skrev tillbaka att jag ha rätt att få häva ordern om leveranstiden ändras. Att vi måste vara överens innan ni delar upp ordern och skickar iväg den.

De ta inget ansvar för felen de själva orsakar och som konsument är de bara till att acceptera och rätta sig efter detta företag. De struntar fullständigt i Konsumentverkets regler, även om du referera till konsumentverket skapar de en anledning från tomma intet.

10/10 narcissistiskt företag.

24 gennaio 2024

Kommer min beställning?

Beställde ett filter som snabbt som attan blev levererat problemet var bara att dom skickat fel filter.
När jag sedan kontaktade företaget med problemet så skulle dom skicka rätt filter och skicka med en retur sedel på det felaktiga det var 10 dagar sedan och fortfarande inte fått något nytt filter eller retursedel.

9 agosto 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più