Valutata 5 stelle su 5

Fungerade som det ska bortsett ej fullständig information om ventilationsaggregat Vento eco 2 50. Det var dock fel från tillverkarens sida som har ta bort ljuddämpande matta p.g.a fukt. Jag fick svare... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte för två månader sedan FTX-aggregatet Systemair VSR 500. Hade först tänkt mig ett annat aggregat med fick rekommendation att detta aggregat passade min storlek på hus bättre. Nu har jag haft igån... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde insatsrör eftersom sotaren dömde ut skorstenen och han rekommenderade tom Soliduct i och med att vi skulle försöka renovera själva. Produkterna kom snabbt och jag skickade gubben upp på... Leggi di più

1. Servizi di riscaldamento e boiler
  2. Negozio di caminetti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett eff...

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Service orienterade

Leveranserna är alltid i tid. Plus att kundservice är väldigt service orienterade och hjälpsamma. Extra cred för Helen som gav fin support.

10 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vi har gjort flera beställningar från…

Vi har gjort flera beställningar från Ventilation.se och är oerhört nöjda. Produkterna håller hög kvalitet, leveranserna har varit snabba och framför allt fick vi ett fantastiskt resultat i huset – efter tre års problem med övertryck kan vi nu äntligen andas ut. Ljudnivån på installationen är dessutom förvånansvärt låg.

Kundservicen har varit både hjälpsam och tålmodig, även när vi hade flera olika beställningar och returer att samordna. Allt har hanterats professionellt och smidigt.

Vi rekommenderar varmt Ventilation.se till alla som söker pålitliga produkter och ett företag som verkligen står bakom sina kunder.

3 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bra webbsida, snabb leverans och snabbt svar när en av produkterna var defekt, samt att ny/utbyte gjordes utan problem och dröjesmål.

5 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Handlar absolut här igen nästa gång.

Skulle beställa filter till vårt FTX ventilationssystem.
Filtren kom väldigt snabbt. När vi skulle byta filterna upptäckte vi att en skruv fattades vid locket på systemet.
Skruven fanns inte hos er men ni kollade ändå med leverantören av FTX systemet som inte heller hade några sådana.

Dock så tog ni reda på vad skruven hette vilket hjäpte mig väldigt mycket då jag kunde handla en sån i en byggvarushus där jag bor.

Så tack så mycket för snabb leverans, jättebra support och vi kommer tillbaka nästa gång vi ska köpa filter till systemet.

29 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt och mycket bra service

Köpte kanalfläkt, ljuddämpare, rör och detaljer. Behövde grejorna snabbt och hade problem med att DHL endast levererar på måndagar till min adress.
Kontaktade Anders på ventilation.se som löste det blixtsnabbt med en annan transportfirma utan extra kostnad.

24 febbraio 2025

Utmärkt hanterad reklamation

Fick en felaktig vara i en beställning som reklamerades,
Inget tjafs eller ifrågasättande utan rätt vara skickades inom ett par timmar (samma dag) direkt på morgonen.
Som kund ger jag högsta betyg på service och kundbemötande,

24 marzo 2025

Fuskar med recensionerna

Köpte ett Mini FTX aggregat, det billigaste de säljer från Europlast. Problemet med det aggregatet är att det är så bullrigt, det hörs jättehögt. Under deras recensioner skrev jag detta och gav aggregatet lägsta betyg, jag var väldigt besviken. Alla andras recensioner var tvärtom min jättebra. Efter några dagar var min recension borttagen! Efter knappt ett år stannade aggregatet, det gick på garantin. Sköttes exemplariskt av dem, jag fick ett helt nytt aggregat utan problem eller kostnad. Men det var lika högljutt så jag skrev det i en ny recension och gav aggregatet åter en gång lägsta betyg... Recensionen togs bort någon dag senare av dem på samma sätt som första gången. Man kan alltså inte lita på recensionerna som finns på deras hemsida, de rensar bort alla negativa som ger dåligt betyg. Aggregatet fungerar trots allt ännu, men man måste stänga av det när man vistas i rummet

21 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ignorerar sina kunder, svarar inte på mejl.

Beställde ett tillbehörspaket till en krypgrundsavfuktare där en av slangarna inte var enligt beskrivningen. Ville inte installera avfuktaren med en ev felaktig slang. Kontaktade deras support via mejl 27/9, det går tydligen inte att ringa dem. Enligt deras hemsida så ska man få svar inom några timmar, dock senast efter 24 timmar. Tisdag 1/10 hade jag fortfarande inte fått något svar från supporten och skickade en påminnelse vilken i skrivande stund ej heller besvarats.
Löste det hela genom att jag nu själv kontaktat underleverantören som skickat slangpaketet och har fått det hela utrett.
Ingen större fara så sett, men har man köpt en vara av en butik så är det väl inte orimligt att det är dem man kontaktar vid problem och förväntar sig ett svar.
Med tanke på andra recensioner så är jag inte särskilt förvånad. Själv kommer jag inte att handla något mer via Soliduct/ventilation.se och kan inte rekommendera någon att göra så. Det finns andra aktörer som uppskattar sina kunder och återkopplar till dem vid ev frågor eller problem. Nu hade jag turen att mitt problem inte var nämnvärt stort men det spelar ingen roll. Man ignorerar inte sina kunder på detta sätt.

4 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Returnerade produkten men de återbetalar inte

Jag köpte en ventilationsfläkt från Soliduct AB och direkt efter att ha öppnat den insåg jag att den inte passade mitt syfte. Så jag kontaktade dem och de instruerade mig att returnera paketet. Det gjorde jag i originalförpackningen och PostNord och jag kan se att den har levererats för en vecka sedan. Sedan dess har jag skickat mejl till dem för att åtminstone få en bekräftelse. Men de svarar inte på mejl och jag hittade inget telefonnummer på deras hemsida heller. Ska anmäla dem till Konsumentverket nu.

8 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hade kampanjvara på Heru 100 S EC där…

Hade kampanjvara på Heru 100 S EC där styrenheten ingick. Köpte några dagar senare innan kampanjen hade gått ut. När varan anlände utan styrenheten frågade jag varför den saknades. Svaret blev att leverantören ha ändrat standard utförande där mobil applikation tillsammans med Bluetooth är det som gäller.

Jag påstod att det är fel och ändra mitt under en kampanj vilket de aldrig svarade på.

Kontaktade Östberg och de påstod att varan med Bluetooth klassas som en helt annan vara, till och med ett annat artikelnummer. Alltså Ventilation.se lägger inte till en vara utan ändra kampanjvaran till en helt annan produkt. Kunderna ska alltid rätta sig efter deras tillvägagång sätt. 2000kr kostade det för mig att returnera denna och som tur väl är hann jag beställa från en annan sida där den gamla versionen av Heru 100 fanns där styrenheten ingick. 5000kr av värde.

Nästa beställning blev ventilation delar där ventilationen.se tog friheten att bryta mot sitt egna köpevillkor. Beställde enbart delar de hade hemma. Någon dag senare fick jag leverans bekräftelse och några timmar senare fick jag ett mejl där en del saknades. Enligt köpevillkoren hade jag rätt att häva köpet vilket jag påstod att jag ville.

Detta gick inte eftersom de redan hade skickat ordern och de skyllde på att de hade saldofel. Jag skrev tillbaka att jag ha rätt att få häva ordern om leveranstiden ändras. Att vi måste vara överens innan ni delar upp ordern och skickar iväg den.

De ta inget ansvar för felen de själva orsakar och som konsument är de bara till att acceptera och rätta sig efter detta företag. De struntar fullständigt i Konsumentverkets regler, även om du referera till konsumentverket skapar de en anledning från tomma intet.

När de få 5/5 i betygsättning av en som kommer från polen kan säkert ana att de flesta är fake. Polen ha tre gånger billigare priser och ha svårt att tro de beställer från denna sida.

Själv ge jag 10/10 narcissistiskt företag.

24 gennaio 2024

Väntetid och lurendrejeri

Väldigt långsam återkoppling. Svara aldrig i telefonen och ringer inte upp fast det skrivit att de skall göra det. Sitter inga priser trots förfrågan. När fakturan väl kommer är det 20.000sek över avtal. Extremt dålig service, pris kvaliteten vet jag inget om eftersom jag valde att inte gå vidare med ett sådant företag. Blev tvingad att betala 10.000 sek för ritningar som var 6 månader sent.

28 febbraio 2023

Ingen bra erfarenhet

Ingen bra erfarenhet. Lååång returhantering. Beställde fel produkt (En EC spiskåpa istället för AC spiskåpa). Märkte det efter att jag packat upp . Beställde rätt produkt igen från dem, en produkt som har samma utseende och dimensioner och använder exakt samma förpackning och bruksanvisning. Skickade tillbaka den felbeställda men använde samma förpackning som jag fick från den nya och samma bruksanvisning som var exakt som den gamla och betalade ganska dyr frakt tillbaka. Sedan så drog dem av 500kr ytterligare från återbetalningen för kartongen och bruksanvisningen för att etiketten på nya kartongen (klistemärke) som anger vad som finns i paketet skilde sig. Som om någon skulle bry sig eller ens märka det. Det går säkert att lösa på något sätt men varför inte tjäna extra på det.
Så 500 kr tog dem för en etikett och ca 230 kr kostade returen.
Jag kan acceptera att jag står för returen men väldigt petigt och dålig service i övrigt. Det är så man förlorar kunder.
Sista gången jag handlar här och rekommenderar inte någon att handla här.
Dem hävdar att bruksanvisningen är unik för modellen både EC och AC har samma.
Att tillägga så kan man inte byta ut en produkt utan man måste köpa en extra innan returen sker så att dem kan få pengar för 2 produkter. Största misstaget var att köpa den andra från dem men jag visste inte vilket lurendrejeri dem håller på med.

15 giugno 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più