Bilglasgruppen Vejle Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Alt godt. Super flink tekniker, let og hurtig booking af tid, særdeles fornuftig pris og perfekt udført arbejde.

Har alligevel aldrig set en være så effektiv til at skifte en forrude, det må jeg sige, Jesper i Vejle har styr på det.

Kind employee.. and I'm glad I had the option to come home. He failed to make the blow not to see itself, but I hope he stopped it from continuing to crack.

1. Negozio di vetri per auto

Hos Vejle Bilglas er vi specialister i alle former for reparationer af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter din bilrude, på vores værksted i Vejle, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og samtidig også de billigste. Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Alle reparationer udføres i topkvalitet og alle standarder overholdes. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores reparationer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber! Husk at du har frit værkstedsvalg!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super oplevelse

Super oplevelse , service i top , helt sikkert der jeg tage hen næste gang

26 maggio 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din flotte anmeldelse :) Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Venlige og hurtige medarbejdere

Professionel service

25 marzo 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Alt godt - kommer klart igen :-)

9 marzo 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Det er vi glade for at høre - tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os :)

Kind employee.

3 marzo 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Thank you very much for your review and for taking the time to write it.

We’re happy to hear you had a good experience with our technician and that it was convenient for you to have the service done at home.

Just to mention, a repair is always an attempt to fix a windscreen that’s already damaged. We always do our best, but it’s not always possible to make it completely invisible.

Kind regards,
Catarine, Bilglasgruppen

Meget venligt personale

Meget venligt personale. Tjenesten blev udført professionelt. Prisen på tjenesten er konkurrencedygtig. Jeg kan varmt anbefale det.

15 febbraio 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at du har haft en god oplevelse hos os :)
Tak for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os! 😊

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Kan varmt anbefales

30 gennaio 2026

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg blev mødt af en der var morgenfrisk og i godt humør.

30 ottobre 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tak for din anmeldelse! 😊Dejligt at høre, at du fik en god start på dagen!
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Fik uden problem en tid som passede…

Fik uden problem en tid som passede mig. Bilen var færdig før den aftalte tid.
P-skive monteret, alt spiller

17 ottobre 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du fik en tid, der passede dig og at du havde en god oplevelse!

Færdig til tiden

15 ottobre 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse :)

Super hurtig service

Super hurtig service. Fik lavet stenslag i forruden og servicen var i top. Jeg kommer igen. Poul

29 settembre 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Hej Poul, tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :)

Fin service

Nemt og hurtigt at lave en aftale.
Flot udført arbejde.
Tak for hjælpen.

17 settembre 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og udførelsen af arbejdet. Det betyder meget for os.
Vi står altid klar, hvis du får brug for vores hjælp igen :)

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

29 agosto 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Jesper fra Vejle giver top service

Jesper fra Vejle giver top service, venlig, og gir sig tid til kunden. Fantastisk besøg med et akut stenslag!

6 giugno 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tusind tak for de fine ord! Det sætter vi meget pris på :)
Mvh. Catarine / Bilglasgruppen

Hurtig og effektiv rudeskift af Jesper

15 aprile 2025

Risposta di Bilglasgruppen Vejle

Tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for os :)