Kæmpe anbefaling.
Kontaktede dem telefonisk med et par spørgsmål om et sæt hjul.
Bestilte dem med det samme på webshoppen og næste formiddag modtog jeg hjulene.
Super service og hurtig levering.
Kæmpe anbefaling.
Kontaktede dem telefonisk med et par spørgsmål om et sæt hjul.
Bestilte dem med det samme på webshoppen og næste formiddag modtog jeg hjulene.
Super service og hurtig levering.
Kæmpe anbefaling.
Fremragende service, købte en ramme gennem Stefan og der var god service hele vejen igennem
Bestilte to stykker cykeltøj, der desværre ikke passede i størrelsen. Skrev e-mail og fik svar på dagen. Sendte retur og fik pengene retur med det samme det var kommet frem.
Elsker no bullsh•t-forretninger.
Jeg har bestilt cykler hos Bikevænget flere gange, og hver gang har processen forløbet helt problemfrit. Servicen er virkelig god, og jeg har fået kompetent vejledning og sparring. Leveringstiden er kort, og jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale Bikevænget til andre.
Købte en Orbea H10 laufey af Stefan ved Bikevaenget. Havde lidt bøvl med tubeless ready hjulet. Men fik god hjælp under garanti. Tak for en god service. Vh Christian
pga super god service og bliver altid mødt med et smil
Jeg var virkelig blevet betaget af, hvor godt alt bare gik fra begyndelse til slutning. Servicen var på top – venligt, lyn hurtigt og meget professionelt. Produktet leverte ækkeligt hvad man kunne forvente og endda lidt mere. Det sker sjeldent, man har så god kundeservice til dages lys. Jeg kan varm anbefale dem til alle uden reserveddel omkring, at de søger kvalitet og en god oplevelse gennem hele forløbet.