Valutata 5 stelle su 5

Bonen zijn van goede kwaliteit; intense geur en smaak. Goed vacuüm verpakt en snel verzonden. Dank!

Valutata 5 stelle su 5

Heb op kerstavond een diner gecaterd voor 100 man, had voor het dessert nog vanille peulen nodig die dag. Deze jongemannen kwamen het persoonlijk brengen ter uitzondering. Geen woorden voor... Super... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gastronomia

Scritti dall'azienda

Welkom bij Vecruz, waar we geloven dat handel meer dan alleen zakendoen is. Het gaat om het creëren van ervaringen voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat onze producten zo snel en vers mogelijk hun weg naar jou vinden. Van de boer tot jouw keuken. Geen omwegen, geen ingewikkelde schakels, gewoon eerlijke handel en korte lijnen. Wij maken het simpel: topkwaliteit rechtstreeks van de bron. Door direct samen te werken met boeren, kunnen wij jou niet alleen de beste smaak en versheid bieden, maar ook een eerlijke prijs en een betrouwbaar proces. Zo geniet jij van pure kwaliteit, terwijl de boer krijgt wat hij verdient. Elke vanillestok die jij in handen krijgt, heeft een bijzonder verhaal. Het begint bij de boer, die met geduld en vakmanschap maandenlang zorgt voor de planten, de oogst en het drogen van de peulen. Alles gebeurt met aandacht, zodat jij straks kunt genieten van vanille vol smaak en aroma. En daarna? Dan begint jouw verhaal. Misschien eindigt de stok in een romige pudding, een luxe cocktail of zelfs in de saus bij een goed stuk vlees. Wat je ook maakt, vanille geeft altijd nét dat beetje magie. Eén stokje, eindeloos veel mogelijkheden – en jij bepaalt hoe het verhaal verder gaat.

4,6

1 stella

Goede kwaliteit, snel verzonden

5 aprile 2026

Risposta di Vecruz

Super om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de geur en smaak goed bevallen. Daar doen we het voor!

Fijne koopervaring

Hele fijne koopervaring nergens last van gehad en de producten zijn van goeie kwaliteit

9 febbraio 2026

Risposta di Vecruz

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je onze kwaliteit waardeert.

Top kwaliteit

Supervriendelijk personeel en geweldige producten. Gebruik ze iedere keer weer voor mijn desserts.

10 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Bedankt voor je review en wat fijn dat je onze service en producten zo waardeert!

Top kwaliteit

Vriendelijke en betrouwbare leveranciers, de vanilla is van top kwaliteit.

26 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze kwaliteit zo waardeert 🙏

Toppers!

Wat werken er hier aardige mensen zeg! Goede service en makkelijk bereikbaar, dankjewel daarvoor!

17 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Dankjewel voor je fijne review! 🙌
Heel leuk om te horen dat je onze service zo waardeert. Daar krijgen we energie van!

Valutata 5 stelle su 5

Vecruz is een bedrijf waar passie voor…

Vecruz is een bedrijf waar passie voor de ultieme kwaliteit van producten samengaat met het enthousiasme van gedreven jonge ondernemers die alleen het beste willen brengen voor hun klanten door dit direct bij de bron te sourcen! Als je voor kwaliteit gaat en gedreven ondernemers met het juiste kompas de business gunt dan moet je bij Vecruz zijn!

17 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Dankjewel voor de mooie review! Geweldig om te horen dat onze producten en manier van werken zo positief worden ontvangen.

Erg mooie verse peulen

Erg mooie verse peulen, goede communicatie. Adequaat actie ondernomen door Vecruz

14 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Bedankt voor je fijne review! Mooi dat de peulen en onze service goed bevallen. Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een leuke spontane medewerkers!!

Wat een leuke spontane medewerkers!!!
Je kan zien dat ze lol hebben in hun werk en hun vak verstaan!!

15 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat onze passie en plezier in het werk zo goed overkomen, dat geeft ons extra motivatie!! 💪

Valutata 5 stelle su 5

Zeer attente en professionele lokale…

Zeer attente en professionele lokale ondernemers.

De vanille bonen waren van zeer hoge kwaliteit, perfect voor mijn batch honingwijn.

1 aprile 2025

Risposta di Vecruz

Dankjewel voor de fijne woorden! Mooi om te horen dat onze vanillebonen perfect hebben gewerkt in je honingwijn. Succes met de batch en geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Stuk betere kwaliteit dan in de…

Stuk betere kwaliteit dan in de supermarkten en ook nog veel goedkoper. Vooral een aanrader bij grotere aankopen!

15 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Dank je wel voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je het kwaliteitsverschil merkt.

Vanille van ander niveau

De vanillepeulen die ik ontving om te testen waren van opvallend hoge kwaliteit. In mijn horecazaak werk ik al jaren met vanille en het vinden van echt goede peulen is niet vanzelfsprekend. Deze overtreffen alles wat ik eerder gebruikte, zowel in smaak als in afwerking. Absoluut een nieuwe vaste partner.

2 gennaio 2026

Risposta di Vecruz

Dank voor deze mooie review!
Geweldig om dit te horen, op naar een fijne samenwerking!

Valutata 5 stelle su 5

Uitzonderlijke ervaring mee gehad!

Super attente kerels die service en persoonlijkheid voorop stellen!

24 dicembre 2025

Risposta di Vecruz

Wat een mooie review, dankjewel!
Fijn dat we je op zo’n belangrijk moment hebben kunnen helpen. Dat doen we met plezier!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più