Mensen let op: retourkosten zijn €51,80 naar een loods in China Oplichters zijn het. Lunero en sammy-Jackson vallen ook onder ditzelfde. Dus wees gewaarschuwd! Reactie: hou alstjeblieft op met... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg slecht. Bij Vardidante trui besteld van Merino wil. Gestuurde trui bleek (volgens label) 65% polyester en 35% katoen. Retourneren bleek niet mogelijk. Contact kwam ineens van Lunero in Eindhoven.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dropshipper in de ergste vorm! Verandert ook steeds de naam! Vardidante Lunero-Eindhoven Sammy-Jackson (Maasticht) Allemaal hetzelfde bedrijf en met weinig tot geen service. Heb je... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Merino wollen herentrui besteld. Is helemaal geen wol maar polyester/katoen. Maat valt veel te klein. Reageren totaal niet op mails en bellen kun je hun niet. Retourbeleid is er niet en sturen alleen... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mensen let op: retourkosten zijn €51,80 naar een loods in China
Reactie: hou alstjeblieft op met die nagemaakte reacties om er onderuit te kunnen komen. Ga gewoon werken voor jullie geld ipv mensen op te lichten

Risposta di Vardidante
Dropshipper in de ergste vorm!
Verandert ook steeds de naam!
Vardidante
Lunero-Eindhoven
Sammy-Jackson (Maasticht)
Allemaal hetzelfde bedrijf en met weinig tot geen service.
Heb je je product überhaupt gekregen, dan zal je merken dat het goedkoop spul is terwijl jij er behoorlijk wat voor betaalde.
Niet tevreden? Ze bieden je 30% compensatie aan of je mag het retourneren naar een adres in Azië. Dit moet wel met track en trace en dat loopt ook in de papieren. Het is nog maar de vraag of je uiteindelijk echt je geld terugkrijgt.
Mail je ze? Je krijgt dan een automatische reactie van Sara of Sammy.
Bellen? Onmogelijk.
Bestel dus niet bij dit bedrijf!!

Risposta di Vardidante
Ik wil iedereen waarschuwen zaken te doen met VardiDante, Lunero-Eindhoven en Sammy-Jackson.nl hoort ook bij die club. Dit bedrijf is een dropshipper van het zuiverste water en men neemt het niet zo nauw met de zakelijke moraal. In oktober heb ik bij VardiDante een paar orthopedische sneakers besteld. Bij ontvangst bleek dat er weinig orthopedisch aan deze sneakers was en dat ze ook niet lekker zaten. Dus retour. Dan blijkt dat men niet beschikt over een retouradres in Nederland maar dat de sneakers op eigen kosten teruggestuurd moeten worden naar China. Best een prijzige affaire maar na wat wikken en wegen besloten dit toch maar te doen. Nauwgezet de retourinstructies opgevolgd en VardiDante in kennis gesteld van de retourzending en een track-and-trace code doorgegeven. Begin december is het pakje aangekomen bij de douane in China en daar ligt het nu, bijna 4 maanden later, nog steeds. De ontvanger moet kosten betalen aan de chinese douane en daar heeft de ontvanger blijkbaar geen zin in. Dus worden de schoenen niet ingeklaard en komen ze nooit aan op het retouradres van VardiDante. Gevolg: Er wordt nooit terugbetaald. De correspondentie is nooit inhoudelijk maar altijd via een vast protocol met standaardzinnen. VardiDante heeft uit coulance de helft van de waarde van mijn bestelling teruggestort. Nu de andere helft nog.
Vardidante heeft n.a.v. mijn recensie teleurstellend gereageerd; geen enkele toezegging of wijziging in het eerder ingenomen standpunt. Geen sprake van enige tegemoetkoming of genoegdoening. Ik blijf bij mijn constatering dat dit een dubieuze webshop is. Overigens zijn Vardidante en Lunero al niet meer online bereikbaar.

Risposta di Vardidante
2 complete outdoor sets gekocht. Duurde weken voordat het geleverd werd. Dan krijg je iets wat totaal niet goed zit. Maten kloppen totaal niet. Als je dan een mail stuurt met verzoek retour label begint het. Voorstel ivm milieu pak te houden met 20% van de aankoop terug te krijgen. Nig een mail ik heb niets aan het pak dus retour label graag. Voorstel 30% aankoop bedrag retour. Nogmaals label gevraagd. Krijg je retour om pakket naar China terug te sturen. Kosten !! Net zoveel als het pak koste. Helaas ingetrapt goedkoop blijkt duurkoop. Niets kopen bij deze organisatie. Naar aanleiding onderstaand bericht e-mail gestuurd. Krijg hem retour mailbox is vol. Wellicht kunt u contact met mij opnemen?

Risposta di Vardidante
Schoenen binnen 2 maanden helemaal weg. De zool is gewoon weg. Contact opgenomen. Krijg je standaard mails terug. Dus vooral niet bestellen

Risposta di Vardidante
Mee dan een maand moeten wachten op het pakketje. Tig mails gestuurd. Nooit meer!!

Risposta di Vardidante
Jullie zijn criminelen!!!! Super slechte communicatie!!
Ik bestel een lamp, ik betaal maar ik hoor nooit meer wat???????
Koop niet via deze site!!!

Risposta di Vardidante
2026-03-15 Vardidante is hetzelfde als Lunero Eindhoven is een bedrijf dat de consumenten oplicht, ze sturen bewust defecte producten, dan doen ze moeilijk bij retour sturen, als ze de producten retour hebben ontvangen sturen ze het defecte product naar een volgende slachtoffer, het zijn dus onbetrouwbare mensen achter deze onderneming,
Geen geld terug ontvangen, houden zich niet aan het herroepingsrecht, het is net de Chinese maffia.
2026-03-05 Het geld nog steeds niet terug ontvangen, dit bedrijf is onbetrouwbaar, koop hier geen artikelen, goedkoop is duurkoop.
Vardidante.nl werkt onder eenzelfde hoedje met Lunero Eindhoven, Dus word je opgelicht. Je besteld bij Lunero een SSD 128 TB dit product word bezorgt in een verpakking met de tekst Vardidante.nl.
Bij deze bedrijven zijn oplichters aan het werk, deze bedrijven negeren het herroepingsrecht.
Ze betalen je geld niet terug. Nemen het artikel niet retour.
Vardidante is ook Lenero ze mailen dat ze terugbetalen maar doen het niet.

Risposta di Vardidante
Ze bieden het retourformulier te laat aan en zeggen dan dat je te laat bent. Slechte kwaliteit, lijkt niet op de foto. Pure oplichterij achter een mooie site.

Risposta di Vardidante
Product voldoet niet aan de beschrijving waarmee ze reclame maken. Het horloge is nep, nagenoeg lege batterij, geen licht, geen wekker niet chronograaf zoals allemaal omschreven in de advertentie. Communicatie duurt erg lang en dan zeggen ze dat de 2 weken bedenktijd voor retourneren verstreken is. SCHANDALIG BEDRIJF
GEWOON OPLICHTING....

Risposta di Vardidante
deze site zijn zonder meer oplichters
geen feed back
geen retourlabel
produkten zijn chinese rommel
foto s op site zijn bewerkt

Risposta di Vardidante
trui besteld...helaas niet eerst de reviews gelezen.....waardeloos vod...nou en dan wil je retourneren....wat een drama... je krijgt een mail met de dringende suggestie vooral niet terug te sturen...lariekoek over milieu etc....maar ik wil gewoon mijn geld terug.....morgen het pakketje op de post naar het lijkt China....en dan maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.......pure oplichterij....zo vaak voor gewaarschuwd en toch.......wordt vervolgd.....

Risposta di Vardidante
Zeer slecht! Schoenen maten kloppen niet . Veel te klein! Onmogelijk om ze terug te verzenden omdat er is geen adres te vinden! Dus het is oplichterij!

Risposta di Vardidante
Onbetrouwbaar en laten nietmeer van zich horen als je eenmaal betaald hebt

Risposta di Vardidante
dit is een onderdeel van Lunero Eindhoven maar buiten e-mail adres dat eindigt met nl is er niets Nederlands aan.
Product van slechte kwaliteit, drie rappels sturen voor een reactie van de klantendienst komt. De reacties lijken AI gemaakt, minstens niet opgemaakt door iemand die begrijpt wat er staat. Geld terugkrijgen is hopeloos. Je mag je pakket retourneren maar dient zelf te betalen en de verzending dient te gebeuren via een track and trace. Een retour kost minstens 45 euro!!! want je moet het pakket verzenden naar Hongkong! Hoe malafide kan je ook gewoon maar zijn.

Risposta di Vardidante
Zit bijna al twee maanden te wachten op de bestelling.
Op meerdere manieren contact gezocht (op de website, email) maar geen reactie ontvangen.
Telefonisch niet te bereiken.
Wordt nu, na deze review, gevraagd om contact op te nemen terwijl ik via alle kanalen al geprobeerd heb contact op te nemen en nergens een reactie van heb gekregen.
04 /03/2025:Werd mij gevraagd contact op te nemen met de service, gedaan maar zit nog steeds op een antwoord te wachten. Bestelling is nog steeds niet binnen.

Risposta di Vardidante
Voldoet totaal niet aan wat je online ziet.
Kwam er helaas veel te laat achter.
Contact gezocht voor retour maar geen enkele reactie ontvangen.
Broek is gewoon een goedkope broek van shein, waar je een enorme miskoop mee doet!! Dus niet kopen!

Risposta di Vardidante
I bought some safety shoes which I only used for walking at work because I work in a warehouse, and they only lasted a month before they broke. The company's response is that they don't offer exchanges or refunds and that I should read the terms and conditions... This company sells junk at exorbitant prices because I paid 65 euros for them and they won't take responsibility for what they sell... My advice, friend... don't buy from this company.

Risposta di Vardidante
2 jurken besteld, 1 retour. Na vele mails geen geld terug, ineens was de geretourneerde jurk zoek...... kreeg hem na 8 maanden terug gestuurd. Geen geld terug, wel een jurk waar ik niets aan heb. Zeer slechte communcatie, en bij retourneren sturen ze gewoon jou product terug zodat ze geen geld hoeven over te maken. Niets kopen !!

Risposta di Vardidante
Nog nooit zoiets meegemaakt. Levering duurde lang, verkeerde levering, retour niet in Nederland maar naar China, bij koop lijkt t een NL shop , kosten 14€. Geld van retour nog niet ontvangen. Oftewel koop niets bij deze webshop.

Risposta di Vardidante
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.