Super vriendelijk geholpen ,werd alle tijd voor ons genomen , zeer goed advies , de volgende fiets kopen wij zeker weer hier !! Echt een aanrader .Super bedankt !
Besteld en pakket werd aanvankelijk niet geleverd. Een week na de melding van DHL dat het pakket bij ons zou zijn afgeleverd, nog niets ontvangen. Gelukkig vertrouwde Van Vliet ons dat we inderdaad d... Leggi di più
Diverse fiets gereedschappen besteld. Op voorraad en absoluut zeer snel in huis. Binnen 24 uur! Ook op mijn eerdere vragen werd keurig per mail gereageerd. Deze zaak blijft bij mijn favorieten staan... Leggi di più
Smiddags besteld de volgende dag geleverd, de fietsenwinkel op de hoek had meer tijd nodig om aan gegeven dat het onderdeel, wat bij v vliet wel leverbaar was, bij hun niet te verkrijgen was. Bestel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Veemarkt 43, 1621JB, Hoorn
- info@vanvlietbikes.nl
- vanvlietbikes.nl
De levering was zeer snel en de artikelen precies zoals getoond op de website.
Erg goed!
Zeer goede communicatie en waanzinnig snelle levering naar België.
Brooks zadel zit als gegoten
Snelle levering, prima communicatie, een aanrader.
Uitstekende Service !
Snelle en prima levering. Producten zeer scherp geprijsd. Groot assortiment. Nu waren het fiets onderdelen, volgende keer zeker een fiets bij deze firma.
Prima site, snelle levering
Duidelijke site, ruime keuze, snelle levering
Redelijk tevreden
Prima fiets, prima site, alleen aflevering viel tegen. Fiets werd niet zoals op de site te lezen rijklaar gemaakt.

Slecht
Jullie zetten op de website dat een fiets leverbaar is.
Vervolgens vetalen we en krijgen we een dag later te horen dat deze helemaal niet meer leverbaar is.
Pluspunt geld was snel weer teruggestort

Uitstekende deal
Mooie fiets voor een mooie prijs. Helemaal rijklaar geleverd, maar wel goed beschermd ingepakt, en half uurtje voor de aflevering op de afgesproken dag even gebeld door de chauffeur. Prima service dus
snel en goed
Jasbeschermers wit voor een omafiets besteld. De volgende dag werden ze al keurig afgeleverd voor een redelijke prij
Zeer vlot, duidelijk en overzichtelijk
Zowel de website als de chat-functie zijn erg klantvriendelijk.
Vlotte service, de dag nadien geleverd in België!
Ik ben zeer tevreden!
Gewoon goed!
Ook op mijn eerdere vragen werd keurig per mail gereageerd. Deze zaak blijft bij mijn favorieten staan vwb internetaankopen.
Ging naar verwachting
De bestelling en de levering gingen naar volle tevredenheid
slecht
Onzettend onquality .Foto en een echte situatie passen niet met eelkaar.ik weet niet wat ik moet doen met die vuilnis eigenlijk........

fietstassen prima geleverd
Onze bestelling is prima afgewikkeld.
Keurige levering
Meine erste Bestellung aus den Niederlanden von Van Vliet , sehr gut.
Gutes Falt E-Bike zu einem guten Preis, freundlicher Kontakt per E-Mail, schneller und
günstiger Versand nach Deutschland.
Gerne wieder
Goed verzorgd
Mijn bestelling werd binnen 24 uur afgeleverd in een degelijke verpakking. Ook de betaling verliep vlekkeloos. Duidelijke factuur. Pluim!
Goed en snelle verzending...maar DHL doet er een dag langer over dan ander.
Goede en snelle verzending.....maar DHL doet er een dag langer over dan andere verzenders om het bezorgd te krijgen.
Winkel voor alle fietsbenodigheden
Deze website van deze winkel heeft een goede toegankelijkheid. Ruim assortiment tegen een de juiste prijs/kwaliteit. Gemakkelijke betalingsmogelijkheden en een zeer snelle levering. Een echte aanrader ten opzichte van al die andere fiets webwinkels die meer reclame voor zichzelf maken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.