Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Leggi di più
Na het lezen van alle slechte reviews hield in mijn hart vast voor mijn levering van vandaag door Van Spreuwel iov Kwantum, maar het was top. Precies in het aangegeven tijdvak mijn laminaat mogen on... Leggi di più
Vorige week een levering gehad door Van Spreuwel transport. Ik was behoorlijk ongerust door alle negatieve ervaringen die ik las. Ik was aangenaam verrast dat de chauffeur mij keurig, zoals afgesproke... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...
Mispelhoefstraat 9, 5651 GG, Eindhoven, Paesi Bassi
- vanspreuweltransport.nl
Helemaal tevreden
Geleverd op de aangegeven tijd, helemaal compleet, vriendelijke chauffeur. Prima geregeld.
Komen hun afspraken niet na
Komen hun afspraken niet na. Dag vrij genomen komen ze s'morgens met : de bestelling is manco. Gebeld mijn schuttingen waren zoek! Kwamen ze vrijdag, kon niet tekenen voor ontvangst omdat ik nog aan het werk was. Zouden ze alles mee terug nemen omdat er niet getekend kon worden, prima doe dat dan maar. Was het zo beu na een hele week bellen om dingen geregeld te krijgen. Hornbach heeft ook 2 dagen liggen bellen hoe het ervoor stond. Kom ik thuis staan de schuttingen er toch hoewel ik de bestelling geannuleerd had. Zouden ze maandag komen halen, maar alleen de stellingen. Weer gebeld nou dan kwamen ze dinsdag. De administratie en communicatie daar is hopeloos. Alleen de chauffeurs waren vriendelijk. Nooit meer ergens wat bestellen als zij de vervoerder zijn.
Maken schade aan andere voertuigen en…
Maken schade aan andere voertuigen en rijden dan snel weg. Als je dit bij ze meld doen ze daar helemaal niets mee. Blijkbaar vinden ze het normaal om dit zo te doen want ze doen dit vaker. Heb nu aangifte gedaan bij de politie en zal dit voortaan meteen doen. Eikels.
Waardeloos transportbedrijf
Waardeloos transportbedrijf, badkamer moet geleverd worden ivm renovatie en chauffeur vertikt het om op ons erf naar beneden te gaan en de badkamer ter hoogte van de deur af te leveren en zet em gewoon boven aan de dijk neer. Hellingsgraad naar beneden is minimaal en er zijn al wel grotere vrachtwagens die hier gelost hebben.
Bij vragen waarom die het niet doet wordt er een onzin verhaal opgehangen dat dat niet zou mogen terwijl een collega van hem met een eerdere levering wel gewoon naar beneden reed.
Super onvriendelijke chauffeurs die echt maar het minimale qua moeite willen doen. Het is dat de levering pallets betrof, anders zou die ze zo van de vrachtwagen af gegooid hebben bovenaan de dijk.
Alles perfect gegaan!!
Ik ontving vrijdagavond een mailtje dat ze maandag een pakket kwamen bezorgen van Hornbach. Omdat ik niet meer kon bellen, om het om te zetten naar een andere dag, heb ik toch maar even een mail gestuurd.
Ik kreeg maandagochtend een mail dat het transport was omgezet. Via track en trace kun je precies zien waar de chauffeur is. Dit is echt een top service ! Het pakket is netjes afgeleverd! Chauffeur was ook netjes en vriendelijk!
slechtste bezorging
De chauffeur kon vlg. zijn zeggen mij adres niet vinden, huisnummers duidelijk op de hoek portiek heeft de goederen in een deels nat portiek direct naast het beltableu met mijn naam en deurbel geplaatst. Heeft komst niet aangekondigd en belde pas, zeer kortaf nadat hij weg was dat de dozen in het portiek stonden.
Slechtste bezorging die ik ooit heb meegemaakt. Geen reclame voor jullie en jullie klant Maxaro.
Douchecel besteld via Maxaro
Douchecel besteld via Maxaro, we zouden de avond van tevoren een mail krijgen met de tijdsplanning van bezorging van de volgende dag. Geen mail gehad, zal dus wel niet geleverd worden morgen, geen probleem. Wordt ik om 7.45u uit mijn bed gebeld door de bezorger die ineens voor de deur staat. Ik geef aan dat ik eraan kom. Dus ik doe gauw wat kleren aan en ga naar de voordeur, de spullen staan op straat en de bezorger is er alweer vandoor. Kijk ik in mijn mail, heb ik om 6.15u 's morgens een mail gehad met een tijdsslot, ja dan lig ik te slapen natuurlijk. Maar zomaar de spullen onbeheerd voor de deur gooien en wegrijden is onbeschoft. Ook aangegeven bij Maxaro!
Agressieve chauffeur
Vanmorgen hier een agressieve chauffeur gehad die niet had laten weten hoe laat hij er zou zijn. Toen hij er eenmaal bleek een deel van de zending te ontbreken en moest ik tekenen voor alles. Bij weigeren van de handtekening voor de hele zending werd ik uitgemaakt voor clown en kinderachtig en ging hij neus aan neus met mij staan. Na een duw viel de chauffeur op de grond. Bij het boos wegrijden dreigde hij nog wel even terug te komen omdat hij wist waar ik woonde. Lekker makkelijk je als een hork
gedragen als je voor andere bedrijven de naam rijdt.
Goede service bij aflevering door chauffeur
Levering van goederen was tijdig en als afgesproken.
De vijf sterren zijn vanwege uitstekende service verleend door de chauffeur, Karim. Zijn extra moeite bij aflevering is ten zeerste gewaardeerd.
Beloven maar niet doen
Alles ging mis. We hebben het verzonden. U was niet thuis, Oh het staat nog in depot. We sturen vanavond een mail.
Dit alles drie dagen achter elkaar en steeds hetzelfde. Twee sterren omdat het uiteindelijk toch nog kwam. Ga haar niet vrijwillig mee in zee.
1ster is te veel.
De andere 1 sterren reviews vertellen de waarheid, ik heb ook zo slechte ervaring met dit bedrijf, niemand die daar werkt weet iets, chauffer spreekt geen woord nederlands en weigeerde om
pallet een beetje naar binnen te duwen (ik woon begane grond, en moest 22/23 stuks laminaat zelf 1 voor 1 naar binnen brengen) hij deed alsof ik heb gevraagd om helemaal naar achteren te brengen) btw hornbach is ook geen hulp, ga nooit meer via hun bestellen. NOOIT MEER! chauffeur zei “ik heb mijn werk gedaan en is klaar” mensen aan de telefoon gaf aan, de pakketen worden niet meer vandaag bezorgd maar morgen, en toen belde chauffeur dat hij voor de deur stond, zo vaak met hun aan de telefoon gehangen, vermoeiend!!!!!
Absoluut schandalig bedrijf
Absoluut schandalig bedrijf. Jullie hebben geen recht om op deze manier te werken — jullie zouden gesloten moeten worden.
Incident 1: We bestelden via Hornbach. De levering was een volle week te laat. We moesten jullie dagenlang achterna zitten zonder ook maar een duidelijk antwoord te krijgen waar onze bestelling was.
Incident 2: Jullie chauffeur kwam aan voor een afhaling. We vroegen netjes of we een foto mochten maken van de pallet op de vrachtwagen. Hij weigerde botweg en zei: “Als je ons niet vertrouwt, moet je niet met ons verzenden.” Wat een arrogantie. Op deze manier met betalende klanten spreken is onacceptabel.
We vertrouwen jullie absoluut niet en zullen nooit meer met jullie verzenden. Repareer je bedrijf. Dat jullie reviews al zo slecht zijn, verbaast ons niet, ze zouden nog lager moeten zijn.
Prima opgelost
De opdrachtgever had de goederen niet voorzien van een label. Daar wij zelf door omstandigheden niet aanwezig waren was onze bestelling maar half afgeleverd. Een telefoontje naar Van Spreuwel en de chauffeur stond binnen half uur bij ons. Ondanks de fout van de opdrachtgever is het door van spreuwel perfect opgelost. Klasse!
Stel asso rijders a
Stel asso rijders als je in een doodlopende straat staat hebben zij meer rechten dan ieder dan met dikke handgebaren zeggen ik moet daar in. Als hij beter vooruit gezien zag hij dat ik er uit moest neeeeeee ik ben de boss (Jezus) met een heel groot kruis zie maar hoe je er wegkomt ik moet en zal blokkeren. Stel eikels vrijdag 23-8-2025 Blauwestad dit noemt zich een goed transport bedrijf. Met de nadruk op noemt.
levering fornuis
De dag voor levering een mail ontvangen met track & trace code en de tijdslimiet van levering , 10 min. voor levering nog eens opgebeld door chauffeur , die zeer vriendelijk en behulpzaam was , heeft het pallet (150kg) over de kiezelweg (6m.) met handtranspallet doorgetrokken tot onder de carport . Zeer goede service, ben heel tevreden . Huybrechts -Keerbergen .
Mooie stuurmanskunst van 1 van hun…
Mooie stuurmanskunst van 1 van hun chauffeurs als je de weg zoekt ga dan gewoon even stil staan ipv iedereen hinderen je niet op het overige verkeer let etc
Bedankt jongens.
Bedankt jongens.
Prima op tijd en ik ben goed geïnformeerd over de leverdatum.
Ik was niet thuis, dus de chauffeur belde me wel even op met de mededeling dat er niemand thuis was. Ik heb gezegd het maar op de stoep achter te laten of bij de buren neer te zetten. Ik verwacht niet dat er tot achter de voordeur gesjouwd gaat worden door van Spreuwel. Het is een transportbedrijf, geen installatiebedrijf. Ik heb het idee dat er ook veel prinsjes en prinsesjes hier reviews schrijven.
Pakket werd geleverd
Pakket werd geleverd. Betreft een woning op de 7e etage. Pakket werd vlak na de eerste deur beneden gezet. Onvriendelijke chauffeur die zegt dat dat de voorwaarden zijn. Geen enkele service om het pakket van 57 kg iets meer richting lift te verplaatsen. Hij maakt foto van het pakket en is weg. Succes ermee...
Hoe durf je!
Hoe durf je een pallet (80x60cm), met doos (hoogte 70cm) gewicht zo'n 30kg op straat/trottoir neer te zetten,
terwijl je weet dat het afleveradres op de 10e etage van een woonflat is.
"Je weet waar die staat, zoek het maar uit!"
Jammer voor jou, dat je geen trolley en jonge benen hebt ...
Spreuwel overzichzelf: "als Uw vervoer net iets beter moet" Hahaha!!
Spreuwel moet maar een andere, wel passende slogan bedenken.
Eerste indicatie lever 27-28
Eerste indicatie lever 27-28 , hiervoor vrij genomen, vervolgens kreeg ik om 16.15 een email dat ik een leverings datum kan kiezen vervolgens kreeg ik om 20.15 een mail dat hij de volgende dag (22-1)wordt geleverd om 8 uur. Mensen moeten ook werken en vrij regelen. Dus nu 2 vakantie dagen weg door hij half tamme planning
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.