Valutata 5 stelle su 5

We werken al jaren naar tevredenheid samen met Sanders Fritom. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen.

Valutata 5 stelle su 5

Al jarenlang een prettige samenwerking met Sanders Fritom in de B2B-markt. Nette chauffeurs en behulpzaam personeel.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Sanders Fritom. Snelle en correcte levering. De communicatie verloopt altijd prettig en duidelijk.

Valutata 2 stelle su 5

Regelmatig komen mijn goederen beschadigd aan, nooit is het de schuld van de Sanders Fritom. Denken zij soms dat ik beschadigde spullen opstuur ?

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di logistica
  2. Servizio di corriere
  3. Self-storage

Scritti dall'azienda

Familiebedrijf Sanders|Fritom biedt logistieke rust met 75 jaar ervaring in transport-, warehousing- en distributieoplossingen. Direct beschikbaar: 10.000 palletplekken. Neem vandaag nog contact op.

3,4

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

3x op niks gewacht

1e afspraak (donderdag): niet heel veel mis mee, maar had makkelijker gekund. Ik blijf thuis voor de levering, krijg ik opeens bericht dat er niet geleverd kon worden omdat de vrachtwagen niet in de wijk kan komen. Daar heb ik mijn twijfels bij, maar goed. Dat is inderdaad aan de chauffeur. Maar... had mij even gebeld. Ik was dan met de auto naar je toe gekomen (300 meter) en had de vier dozen van 25 kg zo over geladen. Dan waren we klaar geweest.

2e afspraak (vrijdag): opnieuw thuis gebleven voor de tegels. Want ik heb ze zaterdag nodig. Rond 15:00 wordt ik gebeld of het aub later geleverd mag worden. De chauffeur staat namelijk in de file en zou anders de hele avond door moeten. Ze kunnen zaterdag ochtend geleverd worden. Ik besluit mee te werken. Er wordt me beloofd... zaterdagochtend heb ik de tegels.

3e afspraak (zaterdag): er komt niemand opdagen. Bedrijf is onbereikbaar. Ik sta goed voor paal bij de tegelzetters want die hebben geen tegels. En dat is lastig werken. Ik stuur een nijdige mail naar het bedrijf en vraag om een onkostenvergoeding. De tegelzetters moeten nu namelijk apart terug komen.

4e afspraak (?): opnieuw thuis gebleven. Dit keer worden de tegels geleverd.

Ik heb nooit meer wat van het bedrijf vernomen. Geen onkostenvergoeding ontvangen. Dit is ruim vier maanden terug.

20 novembre 2025

Betrouwbare partner

12 agosto 2025

Bedankt voor het mooie compliment, Martien! 🚛

Fijne samenwerking

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Sanders Fritom.

Risposta di Sanders|Fritom

Altijd fijn om zo’n compliment te ontvangen, dankjewel! 🚛

Goede samenwerking

Prettige samenwerking, medewerkers zijn altijd vriendelijk en flexibel, kwaliteit van de leveringen doorgaans ook dik in orde.

Risposta di Sanders|Fritom

Fijn dat jullie onze vriendelijkheid, flexibiliteit en kwaliteit waarderen. Dank voor de mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Al jarenlang een prettige samenwerking…

Risposta di Sanders|Fritom

Dankjewel voor de 5 sterren, dat waarderen we enorm!

Prima leveringen

Prima leveringen, geheel conform afspraak. Goede terug koppeling omtrent de orders en de voortgang.

24 luglio 2025

Risposta di Sanders|Fritom

Vijf sterren, daar doen we het voor! Heel erg bedankt voor je mooie review.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede service en aardige chauffeur

Aardige chauffeur en ik werd de avond ervoor netjes op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en op de dag van leveren vooraf gebeld met de actuele aankomsttijd.

31 luglio 2025

Risposta di Sanders|Fritom

Leuk om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Fijn dat je goed op de hoogte werd gehouden en dat onze chauffeur je goed heeft geholpen. Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte chauffeurs

Slechte chauffeurs! Snijden andere autos af en geven geen ruimte om in te voegen. Je bent niet alleen op de weg! Vrachtwagen nummer 196!

15 luglio 2025

Risposta di Sanders|Fritom

Dank voor je melding. We nemen dit serieus, veilig rijgedrag is en blijft voor ons een belangrijk aandachtspunt.

Waardeloze bezorgservice

Ik had een airco besteld die bezorgd zou worden door dit transportbedrijf. Om te beginnen klopte er niks van de track&trace. Maar het ergste is dat ze onze airco gewoon op de stoep hebben achtergelaten. Ze hebben niet aangebeld en ik heb geen contact gehad met de bezorger, dus ze wisten niet eens zeker of ik uberhaupt thuis zou zijn. De airco had door iedereen meegenomen kunnen worden. Verder wonen wij twee hoog en is was het voor mij niet te doen om het zware apparaat in mijn eentje naar boven te tillen.

25 marzo 2025

Risposta di Sanders|Fritom

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen. We nemen je feedback mee en bespreken dit intern om onze service te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte vervoerder meer stukken gemaakt dan het artikel kost

Your Order #13000000428:

Gisteren tuinmeubelen geleverd nog gevraagd voor achter de poort te zetten maar de transporteur vond het niet nodig en wrong de palet door de tuindeur met veel gevolgen de deur geforceerd en de natuursteenvloer bekrast en de cederhout want beschadigd en dan geef je dat door en dan hoor je niets meer ik dacht ze lossen dat wel op maar niet dan moet ik het maar aan mij rechtsbijstand aangeven dan zal het hun meer kosten ik kan àlles bewijzen met beeld materiaal
Wat een transport bedrijf waar die met werken maar je hoort niet

17 febbraio 2025

Uitstekende service!

25-10-2024 mijn douchewand gebracht van 2 meter lang, zeer aardige betrokken chauffeur heeft deze netjes binnengebracht, ik ben zeer tevreden over het gehele proces.

25 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een ongelofelijk bedrijf zeg

Wat een ongelofelijk bedrijf zeg. Heb een koelkast via horecaworld gekocht. Maar deze lui zouden het bezorgen. Kregen een mail met een tijd tussen 12.15 en 15.15. Vervolgens wordt er een mailtje gestuurd om 14.00!!!! dat de chauffeur het vandaag niet meer red, en het pakket morgen opnieuw aanbied. Totaal geen tijden e.d Na telefonisch contact met een erg onvriendelijke telefoniste kreeg ik te horen dat de chauffeur een o.t.t heeft (op tijd thuis). Maar bij gods gratie kan ze wel een tijdsblok voor morgen geven na keuze zonder te betalen. Had nog nooit van deze pakketdienst gehoord. Maar nu begrijp ik ook waarom deze zo onbekend is.

29 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

product was left outside the building…

product was left outside the building on the street that was ok but why don’t you take away the huge wooden pallets that you bring it along for the delivery? Why would you make too much hassle for the people?? Absolutely worst service!!

20 giugno 2023

Slechte bezorgdienst

Op de 1e plaats had ik geen mail ontvangen dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Het waren grote plantenbakken en die kon je niet zomaar bij de buren afleveren. Op de 2e plaats werd mijn plantenbak die aan de muur hing zwaar beschadigd. Ik dacht nog dat de bak er alleen was afgevallen maar helaas was echt kapot. Volgens de chauffeur had ik gezegd dat het niet erg was omdat de bak toch al beschadigd was, brrr waardeloos

8 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Sanders/Fritom houdt zich niet aan…

Sanders/Fritom houdt zich niet aan leveringsdata en leveringstijden. Zo wordt op de dag van levering niet geleverd en is een 'dure' vrije dag voor niets opgenomen. Een nieuwe afspraak om na een bepaalde tijd te leveren wordt niet nagekomen en dure goederen worden onbeheerd achtergelaten. Daarover in gesprek gaan heeft geen zin aangezien de standaard reactie er één is van verwijzen naar de opdrachtgever. Een waardeloze service!

Gelet op de andere reviews ben ik zeker niet de enige die hier zo over denkt.

6 marzo 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Na contact opgenomen te hebben met dit bedrijf om aan te geven niet tevreden te zijn met de levering, wordt er met een hoge toon op een bijdehante manier gereageerd met: Ja! Wij zijn niet verplicht om tot aan de deur te leveren.

Deze mevrouw weet niet eens de klant toch het gevoel te geven begrepen te worden. Zeer klant onvriendelijk.

11 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Mail gekregen dat ze met een…

Mail gekregen dat ze met een palletwagen over de verharding konden. Nu zeiden dat de pallet te zwaar was en dit niet in zijn eentje kon. zonder enige meedenkende oplossing en erg klantonvriendelijk de pallet op straat gezet en gedreigd om alles weer mee te nemen. Meest waardeloze service die ik ooit heb meegemaakt.

9 agosto 2021
Valutata 1 stelle su 5

Vanmiddag werd onze bestelde douchewand…

Vanmiddag werd onze bestelde douchewand van 45 kg. geleverd. De chauffeuse meldde zich beneden bij onze flat met de mededeling dat er iemand naar beneden moest komen om te helpen. Zij mocht en durfde niet in de lift. Daar stond onze douchewand. Hoe kon deze naar de 14de verdieping.? Wij zijn beiden ver in de 70!!. Wat een verschrikkkelijk slechte service!!!!

17 agosto 2020
Valutata 1 stelle su 5

NOOIT SANDERS FRITOM ALS LEVERANCIER NEMEN!!!

Dit is geen transportbedrijf maar een grap!
2 dagen verlof moeten nemen om de bestelling te ontvangen en beiden keren had de chauffeur een onozele uitleg waarbij de 2de keer gewoon schaamteloos werd gelogen over de levering met een fantasie rijke verhaal er aan toe gevoegd wat onozel en zeer onprofessioneel overkwam.
De oplossing hiervoor is een 3de leverdag plannen..... Bestelling geanulleerd leek mij betrouwbaarder dan wachten op de lakse chauffeur van dit bedrijfje...
Als u deze als leverancier ziet, vraag dan om een alternatief transportbedrijf of een alternatief website voor uw aankopen. Werk NOOIT met SANDERS FRITOM !!! Bespaar uzelf de zenuwen en problemen die deze bedrijf met zich meebrengt...

14 giugno 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più