Banner for Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Kraaivenstraat 13, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie aan m'n oude Ibiza, maar werd door de receptioniste en bij het ophalen later door de monteur heel leuk en vakkundig geholpen. Was aangenaam verrast eerlijk ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn afgelopen vrijdag vanuit Alkmaar jullie kant op gereisd voor een Skoda kodiaq. Matthew heeft ons ‘s morgens vroeg bevestigd dat de betreffende auto er nog is en zo zijn wij einde middag bij j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In maart heb ik hier mijn Cupra Leon ST occasions hier gekocht. Hele fijne communicatie, ik kon dezelfde dag langskomen en last minute een proefrit maken. Toen was de keuze snel gemaakt, want de auto... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Aantal punten waarvan ik denk dat je meer mag verwachten bij de merk(skoda) dealer. - Er werd belooft dat de auto achter gezet zou worden, deze heeft echter de nacht doorgebracht op he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Seat & Škoda & Cupra:
Van Mossel is officieel dealer van de merken Seat en Škoda en heeft vestigingen in Tilburg en Waalwijk. Daarnaast heeft Van Mossel een aparte showroom voor Seat, Škoda en Cupra occasions in Tilburg.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kraaivenstraat 13, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Paesi Bassi

• 013 547 0040
Promotion box for Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

109 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Netjes te woord gestaan....korte…

Netjes te woord gestaan....korte wachttijd op de bandenwissel en netjes kopje koffie gekregen en nette wachtruimte

24 novembre 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Ontzettend bedankt voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en na een beurt kan ik…

Goede service en na een beurt kan ik met vol vertrouwen weer de weg op.

8 dicembre 2024

Goedemiddag Greet,

Ontzettend bedankt voor uw bezoek en uw 5 sterren review. We zien u graag de volgende keer weer terug.

Van Mossel Skoda Tilburg

reparaite van cruise control

Voor het bezoek aan de werkplaats was er geen plaats om de auto te parkeren. Dit is de reden dat ik nooit in Waalwijk een afspraak maak, maar altijd in Tilburg.
Hopelijk wordt dit snel opgelost, anders zal ik een andere garage zoeken waar ik dit probleem niet heb.
De service van de garage was verder prima in orde.

11 novembre 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Bedankt voor uw review. we zijn ervan bewust dat de parkeerplaatsen beperkt zijn momenteel en we doen er alles aan om deze vrij te houden voor de werkplaats klanten.

Goed en snel onderhoud

Goed en snel onderhoud

1 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterren review.

Prima 2-jaarlijkse beurt

Duidelijk, geen verrassingen en relatief lage prijs voor twee jaarlijkse onderhoudsbeurt, mede door korting i.v.m. leeftijd Yeti.
extra: van binnen en schoongemaakt en vriendelijke ontvangst

16 novembre 2024

Geachte heer Jonker,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

altijd top service en fijn dat ik met…

altijd top service en fijn dat ik met een acute probleem terecht kon. Dank aan de toppers Maaike en Monique en niet te vergeten de monteurs.

13 novembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Zorg hoog in het vaandel

Bedrijf neemt de tijd voor je om te luisteren en daardoor problemen snel en effectief op te lossen.

8 novembre 2024

Goed geholpen

Goed geholpen, auto gewassen en schoongemaakt
Ga hier zeker terugkomen

7 novembre 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Ontzettend bedankt voor deze mooie review en wie zien u graag weer terug bij uw volgende bezoek!

Pieter van BIjnen

Valutata 5 stelle su 5

De serviceverlening is uitstekend.

De serviceverlening is uitstekend.
Nadat de ANWB een lekke band had gerepareerd heeft van Mossel de reparatie kosteloos gecontroleerd. Tijdens datzelfde bezoek heeft men de batterij van de sleutel vervangen, ook kosteloos .

1 ottobre 2024

Beste Jan,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review en voor jouw bezoek!

Van Mossel SEAT en Skoda Tilburg

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en vriendelijke hulp

Snelle service en vriendelijke hulp. Auto ook gewassen na de onderhoudsbeurt.

3 novembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Ik ging met een rammeltje in mijn…

Ik ging met een rammeltje in mijn nieuwe auto.
Had geen afspraak gemaakt en de monteur heeft met mij meegereden en het ook geconstateerd, maar ook meteen opgelost 👌

18 ottobre 2024

Goedemiddag,

Ontzettend bedankt voor uw bezoek en uw 5 sterren review eb we staan de volgende keer weer graag voor u klaar!

Garage,

Garage,
Altijd vriendelijke benadering, dat al ruim 20 jaar. Houdt zich aan de afspraken rond tijd en werkzaamheden.
Een tevreden klant!!

25 settembre 2024

Beste Ria,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review en we zijn erg blij dat je al ruim 20 jaar ij ons klant bent!

Valutata 5 stelle su 5

Kwam de gemaakte afspraak na en heeft…

Kwam de gemaakte afspraak na en heeft mijn auto weer in prima conditie gebracht. Helaas voor mij dit keer wat duurder uit omdat er en grote beurt nodig was. maar goed onderhoud geeft mij langer rijplezier.

14 settembre 2024

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review en je bezoek aan onze werkplaats!

Valutata 5 stelle su 5

Onze SKODA citigo heb ik gebracht voor…

Onze SKODA citigo heb ik gebracht voor de Apk keuring. Super ontvangst bij de service balie en alles duidelijk gecommuniceerd. Dit was mijn eerste ervaring met van mossel Seat/Skoda in Tilburg maar zeker weten dat ik hier terug ga komen.

18 luglio 2024
Non scritta su invito

Beste Sanne,

Bedankt voor deze heel erg mooie review en bedankt voor je bezoek. We zien je in de toekomst graag weer terug!

Killer en zakelijker

Het was in het verleden, veel meer persoonlijker/ huiselijker als nu.
Het is meer killer en zakelijker.

5 settembre 2024

Geachte heer De Koning,

Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat er zojuist nog even contact is geweest met mijn collega.

super service en flexibel

Ik kwam zonder afspraak omdat ik twijfels had bij een geluid (wellicht de wiellager) en de veiligheid van de auto terwijl ik de dag erop een lange reis moest maken. Ik kon wachten en men heeft de auto bekeken. Het bleek inderdaad onverantwoord. Er was helaas geen leenauto op dat moment maar wel later op de dag. Ik ben thuis gebracht en later dus de leenauto opgehaald en na 1,5 dag was mijn eigen auto gemaakt. Top service! Erg tevreden.

16 luglio 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Beste Nathalie, ontzettend bedankt voor deze mooie 5 sterren review.

Valutata 3 stelle su 5

Het is onduidelijk wat er gedaan is bij een onderhoud

Als er een onderhoud gedaan wordt, zouk ik graag willen weten wat er allemaal gedaan is. Voor de vakantie hebben ze jaarlijkse onderhoud gedaan maar na 150 km rijden, kreeg ik ad-blue moest gevuld worden. Zoiets verwacht je niet na een onderhoud.

3 agosto 2024

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Tilburg

Ontzettend bedankt voor uw feedback. Deze is al besproken met onze collega's van de after sales zodat u in de toekomst hier duidelijker over geïnformeerd kan worden.

Van mossel SEAT Skoda Tilburg

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più