We hebben een goed inhoudelijk gesprek gehad over de aankoop van de Kia Picanto. De auto zag er keurig uit,toen we bij bij de garage waren,het was zoals een klant het ook wil zien. Er zijn nog en... Leggi di più

L'azienda ha risposto
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch. Ondanks d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor ons gevoel hebben we een eerlijke deal gesloten. De toelichting bij het ophalen had wel iets uitgebreider gekund. Latere aanvulling: Er is wel gezegd dat we altijd welkom waren voor meer uitleg... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Businesspark Friesland-West 53-1, 8447SL, Heerenveen, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Werd erg fijn ontvangen aan de Balie door Tineke ivm schade aan een dorpel en kleine lakschades.
Gezocht naar een passende oplossing die acceptabel was voor zowel auto als mijn portemonnee.
Offerte aanbieding was in overleg zo geregeld.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
We werden gelijk geholpen toen we een lekke band hadden. Goede service, mooie zaak, lekkere koffie. Vakmensen!

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Grote beurt voor de vooraf afgesproken prijs. Ontvangst met koffie en een broodje.
Alles prima verzorgd.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Ze zijn vriendelijk en hebben verstand van de producten die zij verkopen en mocht er wat voorvallen komen zij altijd met een goede oplossing

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Bij Van Mossel in Heerenveen ben ik geweldig geholpen!

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Heel goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe Tucson door een zeer vriendelijke medewerker. Bij aflevering zeer uitgebreide uitleg. Kan van Mossel Hyundai Heerenveen zeker aanbevelen

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Problemen met de accu gehad, Mossel Heerenveen heeft het keurig opgelost. Ben erg tevreden over de afhandeling.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Heb mijn Ioniq 6 voor haar eerste beurt 30.000 km. Gebracht.
De mevrouw aan de balie heeft me super geholpen, duidelijk uitgelegd wat er precies moest gebeuren. Ivbm updates en de nodige upgrades. Alles nadien ook weer heel erg dienst gericht opgelost.
Omdat ik eerder aan de balie verscheen. Hielpen ze me heel correct. Kortom voor een mega dealer, een heerlijke dorpse service. Vooral zo doorgaan. Het is uniek te noemen!
En de auto had merkbaar software updates gehad want het rij gedrag was nog soepeler, gebalanceerder. Ben heel tevreden!

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Zeer vriendelijke dame aan de balie. APK duurde niet te lang. Schappelijke prijs.
Het duurde erg lang voor er een afspraak gemaakt kon worden voor een beurt voor de auto.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Naar aanleiding van onze review zijn wij teruggebeld en gekomen tot een oplossing. Bedankt voor de afronding

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Gastvrije ontvangst, snelle service, goed uitleg over verrichte werkzaamheden.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Remlicht lekkage Ioniq 6 onder garantie verholpen. Tineke Sikkema heeft mijn auto in Lemmer gehaald en gebracht. Dit scheelde mij uren kostbare werktijd. Top service Tineke!

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Auto bij van Mossel lease lopen, bij pech super vriendelijk geholpen en snel een vervangende auto klaar. Dank!

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Zeker kan aanraden kwam met Tsjechische kenteken omdat was op vakantie had storing per direct geholpen alles netjes gedaan. Dikke 10 👌🏽

Risposta di Van Mossel Hyundai - Heerenveen
Nach einem Totalausfall meines Ioniq5 am Wochenende in Heerenveen, hat sich Tineke Sikkema von Van Mossel sofort darum gekümmert, dass mein Auto bis Freitag repariert wurde. Ich wurde von Tineke gleich am Montag kontaktiert und sie hat auch mit Hyundai Deutschland Kontakt aufgenommen, um dafür zu sorgen, dass der Rückgabeort des Ersatzfahrzeugs von Amsterdam nach Heerenveen verlegt wird, leider erfolglos. Bei der Übergabe meines Autos gab es sogar Kaffee und selbstgebackenen Kuchen. Herzlichen Dank für den tollen Service.