Schade gemeld, daarna snel contact voor een afspraak. Ontvangst was netjes en professioneel en toch laagdrempelig. In mijn geval van reparatie hagelschade, werd er diezelfde ochtend aan gewerkt. Leen... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Moest eigenlijk de lease auto inleveren op de van Mossel locatie Nervinstraat. Doordat de afdeling transport geen bevestiging naar deze locatie had gestuurd konden de zogenaamd “niks betekenen”. De hu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had mijn auto afgeleverd zodat een schade expert kon langskomen. Personeel heeft mij vriendelijk ontvangen. Ik kreeg meteen vervangend vervoer. Een ding vond ik wel vervelend, dat je niet meteen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer goede ervaring in afhandelen marterschade. Kon op afgesproken dag/tijd terecht en dag later goed gerepareerd. Één minpuntje (kan nog een ster bij als dat gerealiseerd wordt) dat vervangend verv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Simon Stevinweg 1, 8013 NA, Zwolle, Overijssel, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik had een zwaar hoofd of de kreukels in mijn auto wel goed te herstellen waren. Na reparatie was alles super strak uitgevoerd en weer als nieuw.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Reparatie van het voertuig dikke prima. Personeel erg vriendelijk.
Communicatie via het van Mossel contactcentrum erg moeilijk. Als er aangeven wordt dat het voertuig klaar is en ik kom voor niks in de vestiging is dat niet erg prettig. Afhandeling van de factuur was ook niet erg duidelijk.
Had zelf aangeven dat de factuur door mij zelf betaald zou worden en toch werd deze ingediend bij de verzekeraar om de volgende dag alsnog de factuur zelf te krijgen. Beetje dubbelop

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
I am so very happy with their wonderful service❤️

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Goede communicatie, flexibel en schade vlot en netjes afgehandeld

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
In deze kwestie kan ik erg goed met Nick communiceren en ken hem als stipte ondernemer. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Fijne vent!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Vriendelijk personeel die ons super geholpen heeft. Onze voorbumper goed vervangen en snel geregeld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Goed geholpen met mijn autoschade en ze waren eerlijk over de schade. Top is dat !

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Een mooi bedrijf met een goede medewerker die mij heeft geholpen ik denk dat hij Nick heet

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Van Mossel levert altijd vriendelijke, professionele en snelle service. Ze denken mee, geven eerlijk advies en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een absolute aanrader!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Betrouwbaar snel en goede prijs kwaliteit

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Schade gemeld via de leasemij, vervolgens nooit iets gehoord. Ook de leasemij krijgt dit bedrijf niet te pakken, dus gaan nu maar naar een ander bedrijf toe met de schade.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Mijn auto laten herstellen aan de bumber, prima klantenservice en goed en vlug geholpen!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Hier mijn auto laten herstellen, bijzonder tevreden over het herstel,
Ook het personeel aan de voorzijde denkt erg goed mee en zijn behulpzaam.
Ik raadt dit bedrijf zeker aan!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Goede ontvangst en overdracht bij afleveren. Wel last minute verandering in ophaalmoment wat niet handig is. Ophalen hele prettige ervaring met enthousiaste uitleg

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Zwolle
Fijn bedrijf, snel en duidelijk geholpen!
Kundig personeel
We komen er graag de volgende keer weer!