Reparatie is sneller gereed dan aangegeven was. Ik weet tijdig gebeld om auto te wisselen.

L'azienda ha risposto
Ik had na ruim 50 jaar schade vrij rijden, nu deze schade door toedoen van een ander en was onbekend met deze materie, ik vond het lastig dat de auto 5 dagen weg was maar uiteindelijk.zag het resultaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
de schade is hersteld binnen de afgesproken termijn. Goede ontvangst bij zowel het brengen als bij het afhalen. Vriendelijke medewerkers en schade is perfect afgehandeld. Het interieur is zelfs sc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima service, in de planning ging e.e.a. mis, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden. Ziet er picobello uit dus volgende keer (ik hoop het niet) ga ik weer naar van Mossel Rotterdam bij schade:-)
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Driemanssteeweg 690d, 3084 CB, Rotterdam, Zuid-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede service, vriendelijk personeel.
Alles is goed en duidelijk verlopen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd. Communicatie is minder, je kan de vestiging niet rechtstreeks bereiken maar via een landelijk call center. Dat vind ik dus super slecht en onpersoonlijk.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
In de winter schade gereden met mijn auto. Na enige tijd wachten (begrijpelijk gezien de barre winter) een afspraak kunnen plannen bij van Mossel schade. Vervolgens kreeg ik een dag(16:50 om precies te zijn) voor de geplande datum een telefoontje dat nog niet alle onderdelen binnen waren. Ruim een maand later heb ik alsnog een afspraak kunnen plannen. Omdat het vervangen van een bumper naar mijn idee niet heel lang duurt, ben ik niet ingegaan op het aanbod van een huur auto. Na 5 dagen wachten (enigszins verbaasd)toch gebeld voor een auto(mijn fout niet gedacht dat het vervangen zó lang zou duren) helaas na meerdere keren contact kreeg ik constant te horen dat ze de werkplaats niet konden bereiken. Heb uiteindelijk zelf vervoer kunnen regelen, maar het feit dat er geen "normaal" contact gemaakt kan worden frustreert.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Deskundig en vlotte afhandeling schade rapport.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Schade met foto's aangemeld half januari. Auto uiteindelijk gerepareerd op 17 april. Dat heeft natuurlijk veel te lang geduurd. Wat ons vooral gestoord heeft dat er geen enkele communicatie is geweest vanuit Van Mossel over het hoe en waarom. Steeds opnieuw moesten wij zelf contact opnemen om steeds weer opnieuw te horen dat er nog niets gedaan was aan de schade. Ook de ontvangst bij de receptie was niet erg klantvriendelijk. Toen wij ons meldden voor de afspraak om 8 uur 's ochtends, was de deur nog dicht maar ging na aankloppen wel open. De meneer die ons binnenliet beet ons toe dat we ' veel te vroeg waren'. Het was twee minuten voor 8....
Onze latere ervaringen met de mensen bij de receptie waren een stuk beter. We werden toen wel vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Uiteindelijk is de schade goed gerepareerd.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Klantportaal werkt totaal niet. Het stappen reparatieplan gaat niet verder dan stap5 onderdelen besteld. Gehele schade reparatieplan loopt 8 dagen uit.
Nadat het schadeplan is uitgevoerd is er reparatieschade aan ons voertuig ontstaan welke niet is gemeld.
Een kwaliteitscontrole ontbreekt compleet anders wordt een hersteld voertuig nooit zo aan de eigenaar/klant op deze manier overgedragen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik had na ruim 50 jaar schade vrij rijden, nu deze schade door toedoen van een ander en was onbekend met deze materie, ik vond het lastig dat de auto 5 dagen weg was maar uiteindelijk.zag het resultaat er goed uit.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Aardige personeels! Houden je op de hoogte van de auto, staan altijd klaar wanneer je belt. Hebben antwoorden op je vragen.

Bezeting receptie ondermaats
Info van huurauto en in-fatelling weinig service

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Pas bij de derde keer dat ik de auto kwam halen was alles in orde. Dit heeft mij enorm veel tijd en frustratie gekost.
Het personeel was vriendelijk

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Ik werd afgelopen goed geholpen door de verkoper, die ervoor gezorgd heeft dat de navigatie werd aangesloten met datakabel.

1. duidelijke communicatie naar alle partijen - klant, verzekeringsmaatschappij
2. klantgericht, snel noodreparatie verricht waardoor de mobiliteit van ons werd gewaarborgd
3. kwaliteit van reparatie: uitstekend.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Vriendelijk en snel geholpen.
Auto weer in perfecte conditie/staat.
Mijn Dank..Willem Maarse

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Rotterdam
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.